Francaise
English
فارسي
جستجو
اطلاعات تماس
نقشه سايت
صفحه اصلي

Skip Navigation Links
پاسخ سوالات تخصصی
موضوع - 20/7/1393
پاسخ سوالات تخصصی
نظرات
دکتر مرضیه
12/3/1395ساعت 21:47:57
سلام استاد بزرگوار. من 41 سال دارم و به دلیل درد و ترشح اندک از هردو برست ماموگرافی کردم و در جواب ACRb و دانسیته های ندولار مدیال برست راست و لترال برست چپ و لنف نود آگزیلری دو طرفه گزارش شد. در سونو، بافت فیبروگلاندولار به صورت باندهای افزایش اکو با نمای mottled و نیز چند گره لنفی آگزلری راکتیو دیده شده. سابقه یک C/S در سال 80 دارم و شیردهی موفقی نداشتم. در حال حاضر آدنومیوز هم دارم که همکاران فعلا گفتند صبر کنم و اگه AUB بدتر شد هیسترکتومی کنم. برای ضایعات برست و توده های لنفی باید کاری بکنم؟ ممنونم
اگر در معاینه مشکلی ندارید نیاز به اقدام دیگری به جز فالو اپ شش ماهه نیست. در غیر اینصورت ام آر آی میتواند کمک کننده باشد
16/3/1395ساعت 08:44:52
فدرا
3/8/1394ساعت 22:02:36
با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر کاویانی عزیز و بزرگوار بله متوجه شدم ممنون از توجه و پاسخگویی شما به سوالات در سایت با عرض معذرت که در اینجا مطرح شد بازهم صمیمانه تشکر از شما
فدرا
18/7/1394ساعت 11:32:51
با تشكر از جناب آقاي دكتر كاوياني عزيز در اين مورد هم مي خواستم بدونم آيا بيماري كه بعد از شيمي درماني دستور جراحي داده ميشود ولي ايشان فيبروز ريوي و ناراحتي قلبي دارند مي توانند جراحي كنند يا به مشكل بر مي خورند ممنون مي شوم لطفا در اين مورد هم راهنمايي بفرمائيد با تشكر و سپاس از شما
این قسمت مربوط به سوالات همکاران پزشک می باشد. سوال شما در قسمت بیماری ها پاسخ داده شده.
27/7/1394ساعت 16:09:06
سحر
7/7/1394ساعت 16:12:55
با سلام اقای دکتر کاویانی،حدود 7سال پیش سینه سمت راست جراحی کردم ولی کمتر از 6 ماه هر دو سینه پر از فیبروادنوم شد که الان تعدادشون زیاد و وسایز دو سانت رسیده و یک هفته قبل از پریود ورم میکنه و درد شدید دارم،یک سال قبل از جراحی سینه کیست تخمدان داشتم که 8کیلو بود و افوورکتومی در سمت راست شدم،خواهش میکنم منو راهنمایی کنید ،میخواستم بدونم درمان قطعی چیه؟ایا لازم به برداشت بافت سینه هست؟الان 22سال دارم و نمیدونم چکار کنم !
www.kbdi.ir
خانم سحر، این قسمت مربوط به سوالات همکاران پزشک می باشد. سوال شما در قسمت بیماری ها پاسخ داده شده.

7/7/1394ساعت 19:14:44
دکتر نقدی(میرصادقی)
31/5/1394ساعت 15:48:44
دکتر کاویانی گرامی سلام و خسته نباشین. ازینکه صمیمانه و با طیب خاطر وقت گرانبهاتون رو در اختیار ما میذارین ممنونم . ازینکه به بهترین نحو عمل جراحیمو انجام دادین سپاسگزارم . امیدوارم اونقدر لیاقت داشته باشیم که از وجود شما به عنوان الگوی صداقت و درستکاری در عرصه پزشکی درس بیاموزیم. از خداوند طلب سلامتی و شادکامی همیشگی براتون دارم دکتر کاویانی. مجددا بابت جراحی توده ام ازتون تشکر میکنم.
www.kbdi.ir
خانم دکتر میرصادقی، از لطف شما بسیار سپاسگزارم. امیدوارم سلامت و موفق باشید.

1/6/1394ساعت 10:57:22
دکتر نقدی
31/5/1394ساعت 15:47:04
دکتر کاویانی گرامی سلام و خسته نباشین. ازینکه صمیمانه و با طیب خاطر وقت گرانبهاتون رو در اختیار ما میذارین ممنونم . ازینکه به بهترین نحو عمل جراحیمو انجام دادین سپاسگزارم . امیدوارم اونقدر لیاقت داشته باشیم که از وجود شما به عنوان الگوی صداقت و درستکاری در عرصه پزشکی درس بیاموزیم. از خداوند طلب سلامتی و شادکامی همیشگی براتون دارم دکتر کاویانی. مجددا بابت جراحی توده ام ازتون تشکر میکنم.
دکتر نقدی
31/5/1394ساعت 15:44:38
دکتر کاویانی گرامی سلام و خسته نباشین. ازینکه صمیمانه و با طیب خاطر وقت گرانبهاتون رو در اختیار ما میذارین ممنونم . ازینکه به بهترین نحو عمل جراحیمو انجام دادین سپاسگزارم . امیدوارم اونقدر لیاقت داشته باشیم که از جود شما به عنوان الگوی صداقت و درستکاری در عرصه پزشکی برای من و امثال من باشه و
ملیحه
25/4/1394ساعت 11:19:14
باسلام خواهش می کنم زودتر جواب منو بدید.خواهش می کنم.حدود 15 سال پیش توده ای در سینه راستم بود. اون موقع که متوجه شدم اندازه ش 2 سانتی متر بود.پزشک معالجم گفت خوش خیمه.پس معالجه رو رها کردم تا 2 سال پیش که متوجه شدم اندازه توده به 5 سانتی متر رسیده.البته اون موقع فقط همان سینه راستم درگیر بود.باز هم از عمل ترسیدم اما الان 10 روزه متوجه سه چهارتا غده ریز(کوچکتر از عدس)در زیربغل راستم شدم.اینترنت رو جستجو کردم و متاسفانه شواهد زیادی دال بر خطرناک بودن آنهاست.البته من از مام زیاد استفاده می کنم و همینطور از تیغ.نمیدونم احتمال زیاد باید مربوط به همون توده سینه راستم باشه.درسته؟توروخدا زودتر کمکم کنید.هر آزمایش و جراحی که لازم باشه قبول می کنم.فقط توروخدا زودتر
www.KBDI.ir
خانم ملیحه، این قسمت مربوط به همکاران جراح است. بنابراین سوال شما در قسمت بیماری ها پاسخ داده شده.

25/4/1394ساعت 21:38:17
الهام
4/4/1394ساعت 15:15:00
سلام دکتر من 6ماهه پيش سونو و مامو انجام دادم که دکتر نظر دادن مجدد 6ماه بعد کنترل بشه که امروز انجام دادم به شرح زير سابقه خانوادگي + در زمينه تغييرات خوش خيم يا ميکروسيست بافت پستان تعدادي کيست ساده و septated کوچک در هر دو پستان مشهود است که بزرگترين ان کيست septated 8.3mmدر ساعت 9پستان چپ ميباشد. ندول نسبتا هيپواکو mm 5.5*9 در فاصله 2.5mm از سطح پوست حاوي دو کانون کيستيک کوچک در ساعت 6پستان راست حدود منظم و نماي benignدارد.سه ندول هيپواکو کوچک در مجاورت هم جمعا 6*3.5 mm در بخش سطحي بافت فيبروگلاندولار در ساعت 12پستان راست حدود شارپ و نماي benign دارند.
www.KBDI.ir
خانم الهام، سوال شما در قسمت بیماری ها پاسخ داده شده.

6/4/1394ساعت 11:26:31
میرصادقی
25/3/1394ساعت 19:37:22
ببخشید دکتر،در ادامه باید بگم که MRI که انجام دادم تک کانونی بوده و بهم واکیوم بیوپسی توسط دکتر جعفری رادیولوژیست در قزوین توصیه شده. اما دکتر میخواستم خواهش کنم شما نظرتون رو بهم بگین و مشکلم رو شما حل کنین. میترسم که با این نوع بیوپسی باز بقایایی باقی بمونه . لطفا بهم کمک کنین.ممنونم واقعا ازینکه وقت میذارین.
www.KBDI.ir
خانم دکتر میرصادقی، در صورت تک کانونی بودن و ابعاد کوچک ضایعه، امکان انجام وکیوم بیوپسی وجود دارد. در صورت تمایل جهت مشاوره و ویزیت، چهارشنبه به کلینیک مراجعه نمایید.

25/3/1394ساعت 21:56:08
میرصادقی
24/3/1394ساعت 23:41:11
سلام دکتر. ممنون که جوابم رو دادید. من قزوین رزیدنت هستم و دکتر فرهاد شمارو بهم معرفی کردند. جناب دکتر من چهارشنبه نوبت بیوپسی پیش دکتر گیتی دارم که اگر طبق فرموده شما Wire بذارم حداکثر 24 ساعت وقت عمل دارم. آیا امکانش هست این محبت را در حق من روا کنید و بهم نوبت عمل بدین. خواهش میکنم. دکتر امتحان ارتقا هم نزدیکه و واقعا از نظر روحی و روانی زندگیم مختل شده. ممنون میشم بهم کمک کنین. من با مطب شما تماس گرفتم و منشیتون گفتن که شما چهارشنبه مریض مشکل دار میبینید. میشه من چهارشنبه همین هفته بعد از گذاشتن WIRE مزاحمتون بشم؟؟
دکتر میرصادقی
23/3/1394ساعت 21:36:34
سلام جناب دکتر. وقت بخیر. دکتر ، من مدت دو سال ترشح یکطرفه از یکداکت داشتم که شفاف و تا حدی زرد رنگ بود که در سونوهای هر 6 ماه موردی گزارش نشده بود. متاسفانه در سونوگرافی 11 خرداد مرکز دکتر گیتی متوجه توده هیپواکو به سایز 9 در 3 میلی متر در داکتم شدم و از چندروزبعد ترشحات خونی شد. ضمنا من 31 ساله و متاهل هستم البته بارداری و شیردهی نداشتم. دکتر، بسیار نگران و مضطربم به نظر شما الان باید چکار کنم؟ بیوپسی؟ داکتوگرافی؟ لطفا منو راهنمایی کنید.ممنونم.
www.KBDI.ir
دکتر میرصادقی، لازم است ابتدا MRI انجام شود تا در مورد تک کانونی بودن ضایعه اطمینان حاصل شود. بعد از آن Excisional Bx under guide of wire انجام شود.

24/3/1394ساعت 21:14:39
هستی
17/3/1394ساعت 01:47:46
با سلام خدمت اقای دکتر در سو نو گرافی که انجام دادم یک کیست در پستان راست بهدیامتر تقریبی 3.5*5میلمتر در ربع فوقانی پستان راست در فاصله دو سانتیمتری از نیپل ویک کیست به دیامتر 2.5*3میلمتر در ربعدفوقانی خارجی سمت چپ در فاصله سه سانتیمتر از نیپل SoLlD در پستان ها مشاهده نشده تصویر یک غده لنفوی با مرکز تقریبی 4*8 میلیمتر در ناحیه اگزیلاری سمت چپ ولی در سمت راست چیزی مشاهده نشده در زمان پریودی دردی ندارم ولی بعد از ان درسمت چپ درد وخارش دارم می خوستم بدانم بیماری خاصی می باشد باتشکر از شما
www.KBDI.ir
این قسمت ویژه سوالات پزشکان از دکتر کاویانی است.سوال شما در قسمت بیماری ها پاسخ داده شده.

17/3/1394ساعت 23:24:46
مریم
27/1/1394ساعت 21:05:53
سلام آقای دکتر مامانم 54 سالشه طی نمونه برداری از سینه اش متاسفانه جواب پاتولوژی کارسینومای درجه 2 شده است 3 روز سینه اش برداشته شده الان خیلی نگرانیم که خدای نکرده متاستاز نده باشه چقدر احتمال داره بهبودیسو بدست بیاره؟؟
این قسمت ویژه سوالات پزشکان از دکتر کاویانی است. لطفا سوال خود را در قسمتی که مختص بیماران است وارد نمایید.
30/1/1394ساعت 17:29:44
مهین رئیسی
22/1/1394ساعت 21:31:32
درباره ارسالی کمکم کنید بافت خاکستری الاستیک به قطر 2سانت در برش سطح مقطع توپور ویکنواخت می باشد s.o.s=2/2 و e=50% diagnosis right breast mass ,excision infiltrating carcinoma surgial margins are involved by tumor note: IHC stady is recommended for E -cadherin
این قسمت ویژه سوالات پزشکان از دکتر کاویانی است. لطفا سوال خود را در قسمتی که مختص بیماران است وارد نمایید.
23/1/1394ساعت 13:12:31
دکتر حسین آبادی
20/1/1394ساعت 17:10:34
سلام جناب دکتر مریضی داشتم با علایم سفتی قرمزی و تورم پستان پس از برسی اولیه ماستیت igm گزارش شد به همراه آبسه ، تصمیم بر جراحی ایشون رو داشتم ولی خواستم قبلا با شما مشورت کنم آیا با توجه به اینکه این بیماریبمه درمان دارویی بیشتر جواب میدهد باز هم برای خارج کردن آبسه جراحی لازم است ؟آیا آنجام جراحی باعث عود مجدد آبسه نمیشود ؟اگر مجددا پس از جراحی آبسه عود کرد جراحی مجدد نیاز هست؟ باسپاس
در IGM درمان جراحی صرفا برای درناژ آبسه است و البته باید Incisional Bx هم از اطراف حفره انجام داد. بررسی ها باید برای TB, Fungi, Bacteriology هم ارسال شود. Recurrence ارتباطی با درناژ ابسه اولیه ندارد و در این موارد تنها درناژ خواه non-surgical و خواه surgical باید انجام شود.
23/1/1394ساعت 13:12:44
دکتر اقلیمی
15/1/1394ساعت 13:02:18
سلام آقای دکتر، بیماری داشتم که با تورم و قرمزی پستان مراجعه کرده پس از سونوگرافی مشخص شد آبسه پستان بوده پس از جراحی و برداشتن آبسه جواب پاتالوزی igm گزارش شد بعد از دوماه که سونوی مجدد آوردن باز درهمان قسمت تجمع مایع وجود دارد آیا به جراحی مجدد نیاز هست ؟
سلام و احترام، معمولا جراحی مجدد لازم نیست و درمان ضد التهابی باعث بهبودی البته نه به صورت آنی می شود. اگر از نظر سل، قارچ و باکتری نمونه قبلی بررسی شده حتی درمان کورتیکواستروئیدی هم می توان شروع کرد. اگر تجمع مایع در سونوگرافی اخیر وجود دارد درناژ با آنژیوکت طوسی توصیه می شود ولی اگر به خوبی تخلیه نشد درناژ باز با جاگذاری درن پنروز توصیه می شود.
16/1/1394ساعت 22:28:28
مقدمیان-دانشجوی پزشکی-پرسنل واحد مشاوره کلینیک پستان جهاددانشگاهی
26/12/1393ساعت 09:38:31
باسلام و تشکر ویژه از شما که وقت ارزشمندتان را در اختیار ما قرار می دهید درصورتی که در سونوگرافی بیمار توده های خوش خیم مانند فیبروآدنوم دیده شود اما در آزمایشات سرولوژیک میزان تومورمارکرهای پستان بالا باشد این بیمار نیاز به بررسی ویژه و ارجاع دارد؟
اصولا اگر شک تشخیصی به فیبروآدنوم باشد اندیکاسیون بررسی تومور مارکر ها وجود ندارد و نتایج آن هم در تصمیم گیری درمانی مهم نیست. حتی اگر از ابتدا احتمال بدخیمی وجد داشته باشد نیز بررسی های تومورمارکر ها وجود ندارد. بررسی تومورمارکر ها فقط در فالوآپ بیماران مبتلا به سرطان پستان که علائم عود یا متاستاز دارد باید انجام شود. بنابراین باید به اطلاعات معاینه و رادیولوژی توجه کرد.
28/12/1393ساعت 15:01:20
پرستو
19/12/1393ساعت 10:50:25
سلام خسته نباشید مادرم 46سالشه تاالان ماموگرافی نشده ب تازگی سینه سمت چپش تیرمیکشه وخارش هم داره اماتوسط معاینه هیچ توده ای لمس نشدماموانجام دادیم اماهنوزجواب نیومده ب نظرشماچقداحتمال سرطان وجوددارد؟آیاامکان داره چیزمهمی نباشد؟
این قسمت ویژه سوالات پزشکان از دکتر کاویانی است. لطفا سوال خود را در قسمتی که مختص بیماران است وارد نمایید.
22/12/1393ساعت 23:47:57
دکتر ع ل
11/12/1393ساعت 19:22:44
با سلام، برای ثبت نام در دوره فلوشیپ جراحی پستان چه اقدامی باید کرد؟ با تشکر
هر سال وزارت بهداشت در پاییز برای ثبت نام اعلان عمومی میکند و شما برای ثبت نام به سایت دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه و در قسمت تحصیلات تکمیلی ثبت نام می کنید.
16/12/1393ساعت 18:21:15
علی
19/11/1393ساعت 23:57:18
با سلام پسری 27 ساله هستم سه ماه قبل رگ کشاله پای راستم یکباره درد گرفت فکر کردم سرما خورده است، صبح رفتم دانشگاه شب برگشتم دیدم کل پای راستم ورم کرده است داپلر رنگی و سنگرافی کردند گفتند لنف ادم است الان وقتی پایم را بالا نگه میدارم در قسمت بالای زانو(ران) نیم سانت و در قسمت مچ پا یکو نیم سانت اختلاف وجود دارد وقتی راه میروم پایم سرخ میشود. قبلا هیچ موقع دردی نداشتم. ورم از روی پا تا کشاله ران است، هنوز رگ کشاله رانم درد میکند، لنف نود هم نشان داده بود در داپلر آیا لنف آدم هست؟ آیا پایم خوب نمیشود؟ ممکن است التهاب در رگ بوجود بیاید و به مرور زمان خوب شود؟ لطفا به آدرس ایمیلم پاسخ دهید ممنون
www.kbdi.ir
آقای علی، شما سوالتان را از متخصصین جراحی عروق بپرسید.

22/11/1393ساعت 23:11:58
دکتر ترابی
10/11/1393ساعت 14:50:05
سلام خدمت همکار محترم . بیمار خانم ۲۱ ساله مجرد مبتلا به asymmetry از دوران بلوغ تا کنون ‌. asymmetry ایشان واضح میباشد . در سینه کوچکتر تغییرات فیبروکیستیک مشاهده شده . ایا ایشان کاندید عمل جراحی زیبایی هستند ؟
www.kbdi.ir
دكتر ترابي، بلي، البته بنا بر شرايط بيمار و درخواست بیمار و اندیکاسیون، يا ريداكشن پستان بزرگتر يا ايمپلنت در سمت كوچكتر و انجام قرينه سازي همزمان سمت مقابل را مي توان انجام داد. در حقیقت وحود فیبروکیستیک مانعی برای انجام جراحی زیبایی پستان نیست. توجه بفرمایید که جاگذاری پروتز حتی اگر شکل را قرینه کند ممکن است قوام دو پستان متفاوت شود و این را بیمار باید بداند.

12/11/1393ساعت 19:27:25

5/11/1393ساعت 15:29:52
سلام من تازه سونو گرافي رفتم و نتيجه اين بود تغييرات فيبروكيستيك عمدتا در نيمه خارجي هر دو سمت و uiq چپ رويت گرديد ميخواستم بدونم يعني چي ؟ ايا مسءله مهميه؟ uiq چپ به چه معناست
ین قسمت ویژه سوالات پزشکان از دکتر کاویانی است. لطفا سوال خود را در قسمتی که مختص بیماران است وارد نمایید.
7/11/1393ساعت 00:32:29

27/10/1393ساعت 23:14:48
سلام خسته نباشید خانمی هستم چهل وچهار ساله که طی معاینه سینه در ماکو گرافی سونوگرافی گرافی و ام.ار .ای. هیچ چیز مشاهده نشده ولی جواب پاتولوژی ترشحات سینه بد بوده دکتر جراح. نظر به برداشتن کامل سینه داده است لطفا مرا راهنمایی کنید تشکر. زهرا. اصفهان
ین قسمت ویژه سوالات پزشکان از دکتر کاویانی است. لطفا سوال خود را در قسمت جراحی های زیبایی پستان که مختص بیماران است وارد نمایید.
28/10/1393ساعت 23:12:32
دکتر ارام
9/10/1393ساعت 13:44:06
با سلام وخسته نباشید.من مرسی دارم.دختری جوانی است.که خارش ازداخل وبیرون سینه دارد. برایش ازمایش نوشتم مشکلی نداشت.لوسیونهای زیادی برایش تجویز کردم/فایده ای نداشت.می خواستم نظر شما را بپرسم؟
www.kbdi.ir
دکتر آرام، این علایم می تواند به نفع فیبروکیستیک باشد، اما بنا بر شرایط بیمار و معاینه ممکن است تشخیص های دیگری هم مطرح باشد و نیاز به بررسی های تکمیلی باشد.

9/10/1393ساعت 22:49:00
دکتر اربابی
5/10/1393ساعت 22:32:32
با سلام خدمت همکار محترم آقای دکتر کاویانی، بیماری دارم که کاستیت گرانولوماتوز دارد و تحت کنترل بوده است. اخیرا با توده در right breast upper outer quadrant مراجعه کرده ولی قرمزی و علایم التهابی ندارد. آیا بیماری داشته اید که در زمینه GM کانسر ایجاد شده باشد؟
در پانلی که امسال در کنگره پستان داشتم این موضوع مطرح گردید. در مجموع سه نفر از همکاران گزارش مواردی از این موضوع را ارائه کردند. به هر حال بروز همزمان کانسر و IGM ممکن است بروز کند ولی احتمال آن مانند جمعیت عادی است.
7/10/1393ساعت 09:33:46

4/10/1393ساعت 14:55:45
سلام خسته نباشید اقای دکتر میخواستم بدونم چقدر باید روغن گل مغربی استفاده کنیم در هفته *سینه من توده فیبروکیست داره هر دو سینه که درد زیادی داره در طول روز
این قسمت ویژه سوالات پزشکان از دکتر کاویانی است. لطفا سوال خود را در قسمت جراحی های زیبایی پستان که مختص بیماران است وارد نمایید.
5/10/1393ساعت 22:37:44
زهرا
29/9/1393ساعت 21:27:44
اقای دکتر سینم یهویی کبود شده بود درد زیر بغلم شدیییده اصلا اروم نمیگیره یکی از همکاراتون گفت جیزی نیس قرص داد ولی کبوییسه شدیدش باعس شد دوباره برم دکتر دوباره مامو نوشته اقای دکتر تووروووخدااا خطرناانه ؟؟؟؟؟ یکمی هم احتمال شیمی درماننی داد ومامو نوشته گفته دوهفته دیگه بیااااا سرطانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این قسمت ویژه سوالات پزشکان از دکتر کاویانی است. لطفا سوال خود را در قسمت جراحی های زیبایی پستان که مختص بیماران است وارد نمایید.
2/10/1393ساعت 11:46:24
زهره
20/9/1393ساعت 15:08:56
باسلام،در جراحی برداشتن فیبروآدنوم محله برش در کدام قسمت ایجاد می شود و آیا امکان دارد برش در زیر سینه ایجاد شود؟و برای جراحی باید پیش متخصص جراح عمومی رفت یا دکتر زنان؟؟
این قسمت ویژخ سرح سوالات همکاران پزشک است. لطفا سوال خود را در قسمت بیماری های پستان وارد کنید.
23/9/1393ساعت 23:49:15

4/9/1393ساعت 21:15:42
سلام scattered area of fibrograndular density یعنی چی؟ ممنون
این به معنی وجود باقت فیبروگلاندولار به صورت کلاستر های پراکنده است و معمولا به عنوان ریسک فاکتور تلقی نمی شود.
7/9/1393ساعت 12:03:30
12
نام:
نظر شما:
اطلاعات تماس

تهران، خیابان ولی عصر،خیابان شهید عباسپور، بالاتر از بیمارستان دی، میدان توانیر، پلاک 3، ساختمان پزشکی طلا، واحد 42

تلفن: 88663937 -021

نقشه در Google Map


آخرین اخبار
1 2 3

© 1387 - وب سايت دکتر احمد کاوياني

Rayanpajouh Co.