دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 7/1/1389
بیماری های پستان

شما در این قسمت می توانید نقطه نظرات و سوالات خود را در ارتباط با سرطان پستان اعلام نمایید. لطفا توجه داشته باشد که

1. نظرات پس از تایید مسئول سایت وارد سایت اصلی می شود و این کار بین 1-3 روز طول می کشد.بنابراین هر نظر پس از وارد شدن، بلافاصله قابل دیده شدن نخواهد بود.

2. پاسخ هایی که در این سایت درج می شود به هیچ عنوان جایگزین معاینات و تصمیمات حضوری پزشکان نخواهد بود.

3.نظرات خود در مورد جراحی های زیبایی و بازسازی پستان را در قسمت ویژه آن قسمت وارد نمایید. در این قسمت تنها نظرات مربوط به بیماری های  پستان انتشار می یابد.

نام:
سوال شما:
پرسش و پاسخ
 
Sara ahmadi
28/10/1397ساعت 18:34:00
Salam aghaye doctor behtarin darman baraye mastit geranolo matoz chist
 
فاطمه
27/10/1397ساعت 15:30:00
سلام خدمت شما آقای دکتر عزیز.من تو سینم یه توده فیلودس خوش خیم بود که با جراحی و بدون حاشیه خارج شد.آقای دکتر من شنیدم از نظر یکی از دکترا که میگفتن هر توده ای اگه عود کنه حتی اگه جواب پاتولوژی خوش خیم باشه اون توده بده ..من خیلی نگرانم چون سنم کمه وتازه ازدواج کردم.واینکه برداشت حاشیه یک سانت از نسج سینه ایا تو ظاهرش هم تغییر ایجاد میکنه؟.خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
 
آسایش
27/10/1397ساعت 10:40:00
سلام.خانمی۳۲ساله.یک فرزند دارم.بخاطر درد کمی ک داشتم سونو سینه دادم.هردو سینه سالم و بدون غده و کیست.ولی توده هایپکو اکو زیر بغل راست ۱۱.۶میلیمتر و چپ ۵.۵میلیمتر مشاهده شد.لنف نود ری اکتیو میباشد.لطفا راهنمایی کنید .
 
آسایش
27/10/1397ساعت 10:40:00
سلام.خانمی۳۲ساله.یک فرزند دارم.بخاطر درد کمی ک داشتم سونو سینه دادم.هردو سینه سالم و بدون غده و کیست.ولی توده هایپکو اکو زیر بغل راست ۱۱.۶میلیمتر و چپ ۵.۵میلیمتر مشاهده شد.لنف نود ری اکتیو میباشد.لطفا راهنمایی کنید .
 
پريسا اسمعيل مساچي
27/10/1397ساعت 09:19:00
جواب مامو گرافي I/s is recommended . Bilateral axillary lymph nodes are seen. Birads o: (further evaluation is necessary) /p
 
آسایش
27/10/1397ساعت 06:32:00
سلام.خانمی۳۲ساله.یک فرزند دارم.بخاطر درد کمی ک داشتم سونو سینه دادم.هردو سینه سالم و بدون غده و کیست.ولی توده هایپکو اکو زیر بغل راست ۱۱.۶میلیمتر و چپ ۵.۵میلیمتر مشاهده شد.لنف نود ری اکتیو میباشد.لطفا راهنمایی کنید .
 
کوثر
27/10/1397ساعت 05:29:00
پاترن گلاندولر پستان طبیعی است . ضخامت skin نرمال است . در خلف nipple ضایعه ای دیده نشد . بافت فیبرو گلاندور طبیعی است . کالسیفیکاسیون در پستان ها دیده نشد . دو کیست 2.3 و 3.2 میلیمتری در پستان راست و دو عدد کیست 2.6 و1.9 در پستان چپ مشاهده شده است . دیامتر داکتال در نواحی ایولار طبیعی است . در نواحی اگزیلاری ادنوپاتی مشاهده نمیشود ... اقای دکتر با توجه به این سونو گرافی این کیست ها نیاز به بررسی دو ره ای دارند>؟؟
 
فاطمه
27/10/1397ساعت 05:25:00
سلام . جناب دکتر در مورد فرو رفتگی سینه میشه توضیح بدید .. اخه من چندین ساله این فرو رفتگیو دارم چکاپ 6 ماهه هم کاملا طبیعیه .. اما بازم نگرانم
 
فرو رفتگی ها اگر قدیمی باشند و در بررسی ها مشکلی نداشته باشند نیاز به بررسی های بیشتر ندارند. اگر جدید باشند و یا تشدید شوند لازم است مهم تلقی شوند.
29/10/1397ساعت 14:13:00
 
 
خ دستانی
26/10/1397ساعت 19:30:00
جواب ماموگرافیم این بوده،چندین لنف نودبا نمای ماموگرافیکBenignدراگزیلاری راست وچپ مشهود است.ایا مشکوک به سرطان سینه هستم ،یاباید چند وقت یک بار پیگیری کنم؟ممنون میشم جوابمو بدید
 
خیر. این قسمت را بخوانید.
29/10/1397ساعت 14:10:00
 
 
پريسا اسمعيل مساچي
26/10/1397ساعت 19:19:00
جواب مامو گرافي I/s is recommended . Bilateral axillary lymph nodes are seen. Birads o: (further evaluation is necessary) /p
 
اطلاعات داده شده کافی نست ولی ظاهرا ماموگرافی در این گزارش امکان بررسی جزییات را نداشته و سونوگرافی لازم خواهد بود.
29/10/1397ساعت 14:05:00
 
 
مامان علی
26/10/1397ساعت 10:01:00
سلام اقای دکترشمامشهدهم میاین.؟
 
برای طبابت خیر
27/10/1397ساعت 04:55:00
 
 
مامان علی
26/10/1397ساعت 09:15:00
سلام اقای دکترخسته نباشیدمن ماستیت گرانولوماتوزدارم و9ماهه پردنیزولون اول 50وحالا5مصرف میکنم یعنی روزی 15میلی ایادرمان دیگریاقرص دیگری مانندناپروکسن میتوانم استفاده کنم ؟ایااین بیماری به عمل احتیاج داره؟شمااگه دکترخوب درمشهدمیشناسیدمعرفی کنیدممنون میشوم.
 
ماستیت گرانولوماتوز معمولا نیاز به جراحی به جز برای تشخیص نداردو البته ممکن است برای تخلیه ترشحات گاهی این کار لازم شود.
27/10/1397ساعت 04:54:00
 
 
بهیه
26/10/1397ساعت 05:46:00
با سلام آقای دکتر واقعا از صمیم قلب از شما تشکر میکنم . امکان مراجعه به مطب شما وجود دارد ؟ و اینکه در حال حاضر شما ایران تشریف دارید . و چه روزهایی مراجعه کنیم و یا پزشک دیگری که مورد تایید جنابعالی هستن رو معرفی کنید با تشکر فراوان
 
در حال حاضر برای انجام معاینات می توانید به آقای دکتر الهی که پزشک فوق تخصص جراحی پستان و جایگزین دکتر کاویانی هستند و در همان کلینیک بیماران را می بینند مراجعه نمایید.
27/10/1397ساعت 04:52:00
 
 
رویا
25/10/1397ساعت 19:31:00
سلام آقای دکتر خسته نباشید آیا کم کردن قرص آزارام روش خاصی داره؟ من به خاطر بیماری ماستیت گرانولوماتوز روزی دو عدد قرص میخورم میتونم به دکترم بگم روزی یک عددش کنه؟ دیگه اعصابم خرد شده می خوام هر چه زودتر قطع بشه چون دلیلی نمیبینم قرص بخورم توده هم از بین رفته
 
کم کردن این دارو (که من تا به حال برای کسی تجویز نکرده ام) باید طبق نظر پزشک متخصص انجام گیرد.
26/10/1397ساعت 00:24:00
 
 
ارزو
25/10/1397ساعت 19:04:00
سلام خسته نباشید لنف نود با نمای ری اکتیو با ابعاد 20در 20میلمیتر چیه؟
 
این قسمت را بخوانید. http://dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
26/10/1397ساعت 00:23:00
 
 
بهیه
25/10/1397ساعت 05:33:00
با سلام و احترام فراوان اقای دکتر واقعا به خاطر حوصله و صبر در پاسخگویی پیام ها بسیار ممنونم .. بنده در پست قبل بیماری مادرم را توضیح دادم مادرم به پزشک جراح مراجعه کردن ایشون هم گفتن عمل بشی بهتره ولی یک جمله گفتن که منو نگران میکنه که قبل عمل یک نمونه برداری با سوزن انجام میشه 20 دقیقه بعد جواب میاد که غده خوش خیم یا بد خیم اگه خوش خیم باشه که غده خارج اگه بد خیم سینه .... و بعد معاینه گفتن 99 درصد خوش خیم اما یک درصد هم ممکنه که بد خیم باشه ....سوال من اینه که ابتدا جدا نمونه برداری بشن بهتره بعد عمل یا نه هر دو با هم انجام بشه ؟ ... و اینکه عمل حفظ پستان خوبه انجام بشه یا کلا برداشته بشه ؟.........دکتر مادرم آقای سعید محمودی از همدان هستن
 
امروزه تشخیص حین عمل برای کوتاهه کردن مسیر درمان ، با توجه به تعداد زیاد خطا و نیز تغییراتی که انجام نمونه برداری جداگانه می تواند بر روند درمان و تصمیم گیری پزشکان بگذارد تقریبا منسوخ شده است. بیماری که توده ای در پستان دارد لازم است ابتدا تشخیص قطعی داشته باشد و سپس به اطاق عمل برود
26/10/1397ساعت 00:23:00
 
 
سما
24/10/1397ساعت 21:40:00
با سلام و خسته نباشید خدمت شما، آقای دکتر من بچه شیر میدم، سینه چپ من قبلا جراحی شده و الان فقط از سینه راست شیر میدم، پسرم سینمو گاز گرفته و زیر نیپل یه بریدگی تقریبا عمیق ایجاد شده الان حدود دو هفتست که خوب نشده و بریدگی در اثر مکیدن داره بزرگتر میشه و درد زیادی هم داره، میشه لطفا راهنماییم کنید چکار کنم؟ ممنون
 
اگر تا بح حال به جراح مراجعه نکرده اید حتما این کار را بکنید. بزاق دهان انسان از بدو تولد بیشترین تعداد باکتری ها را داراست و بنابراین باید از عدم وجود عفونت مطمئن شد. شستشوی روزانه با سرم استریل و احتمالا آنتی بیوتیک توصیه میشود.
26/10/1397ساعت 00:20:00
 
 
نجمه
24/10/1397ساعت 14:54:00
سلام اقای دکترخسته نباشیدمن بیماری ماستیت گرانولوماتوزدارم ازخراسان رضوی هستم الان نزدیک 8ماه است پردنیزولون مصرف میکنم میخواستم نظرتونودرمورداین بیماری بدونم
 
درمان با کورتون در این بیماری فقط در موارد خاص توصیه میشود. معمولا مصرف این دارو به صورت دراز مدت عوارض بیشتر از خود بیماری به همراه دارد.
26/10/1397ساعت 00:18:00
 
 
یلدا
24/10/1397ساعت 13:51:00
باسلام و خسته نباشیدو تشکر از این همه حوصله و شکیبایی آقای دکتر بنده 35 ساله دارای دو فرزند هستم حدود یکسال است که خارش و درد ترشح قهوه ای رنگ ولمس توده در سینه راست سینه انجام دادم که اتساع مجرای شیری و تصویر دو لنف در ان ذکر شده به دکتر مراجعه کردم پیگیری شش ماه توصیه کردن الان حدود دو ماه هست که ترشح قطع شده خارش زیاد در همان سینه و درد و سنگینی احساس میکنم میشه منو راهنمایی کنید
 
معمولا این حالت در وضعیت فیبروکیستیک پستان بوجود می آید. این قسمت را بخوانید. http://dr-kaviani.com/Default.aspx?PageID=184
26/10/1397ساعت 00:17:00
 
 
سیمین
23/10/1397ساعت 13:34:00
سلام اقای دکتر من که الان بیماری ماستیتم کنترل شده مخام باردار شم فقط سوالم این که با فعال شدن غدد شیری بیماریم برنمیگرده؟ و کلا تصمیم به شیردهی ندارم چون سر بچه اولم کلا مشکل شیردهی به خاطر شکل نوک سینه داشتم...راهی هست تو همون بارداری شیر را خشک کرد که بعد زایمان دچار مشکل نشم ؟
 
از آنجا که علت این بیماری مشخص نیست بنابراین نمی توان در مورد اثر بارداری بر روی این بیماری پیش بینی قطعی کرد. وجود این بیماری نباید تاثیری بر تصمیم به بارداری داشته باشد.
26/10/1397ساعت 00:15:00
 
 
م- بامداد
23/10/1397ساعت 10:23:00
سلام جناب آقای دکتر کاویانی قبل از هر چیز عذر خواهی می کنم و امیدوارم هر کجا هستید سلامت و تندرست باشید و در سایه الطاف بیکران الهی و با علم و دانش خویش در جه رفع و برطرف کردن بیماریهای ، بیماران خود باشد و انشاءاله هر چه سریعتر به کشور عزیزمان برگردید تا از نزدیک با شما گفتگو نماییم . گزارش مریضی خانمم در هفته پیش مورخ 97/10/16به نظر شما رسیده در حال حاضر تزریق هرسپتین بدلیل ضعیف بودن پمپ پاژ قلب قطع شده و بعد از اکوی مجدد در هفته بعد مشخص می شود که باید تزریق انجام بگیرد یا خیر و در حال حاضر فقط قرص لتراکس هر شب مصرف می کند و دو مرحله سه ماهه آمپول تزریق نموده و مرحله سوم آمپول هم در تاریخ 97/12/10 می بایست تزریق شود . در تاریخ 97/07/97 سونوگرافی انجام گرفته که به شرح ذیل است : sonography of bith breasts and axillary regions in the ultrasonic evalution which was perfomed by 3 to 13 and 5 to 18 MHZ multi frequency probes: the pattern of the brast parenchyma is heterogenous fibroglandular. mild duct ectasia is noted in noted in both retroareolar parts with internal hypoechoic contents(debris). signs of previous surgery are seen in left breast and left axillary region 37 x 10 mm seroma is seen at left 2 o'clock outer zone (b2) 35 X 10 mm seroma is seen at loq(b2) there is no evidence of suspicious mass in either breast . no pathlogic lymph node is noted in either axillary region. annual screening mammogram is recommeded. سونوگرافی در مطب خانم دکتر لیلا کیانی انجام شده بود جواب ماموگرافی 97/10/17 the breast are extremely dense, which lower the sensitivity of mammography ( brast composition: type d) post bct changes are seen in lt.breast no devloping or new density, no suspicious mass, no increasing skin thichness or edema, also no suspected clustered microcalcification is evident in this breast. in comparison with previous mammograms. no significant changges or developing density is noted in rt. breast & considering this type of breast composion there is no evidence of suspicious mass. architectural distorion clustered microcalcification or any definite sign of malignancy in this brast conclusion: birads 2 benign ( negative for malignancy) comment : annual screening mammogram is recommended. also becaue of extremely dense breasts ، correlation with new or recently performed high resolution u.s. exam is recimmended to exclude any hidden mass. مامو گرافی در کلینیک دکتر خوشه رسام در رشت گرفته شده است خانم متولد 1351 است و در تاریخ 69/12/03 توسط شما عمل جراحی از پستان چپ انجام گرفته است. در ضمن ما روز چهارشنبه همین هفته در مطب شما پیش آقای دکتر الهی نوبت گرفته ایم تا مدارک را به رویت ایشان برسانیم و معاینه هم انجام گیرد
 
در این آزمایشات نکته مهمی وجود ندارد که دلیلی برای وجود بیماری خطرناک باشد. اگر معاینه نیز خوب باشد ، بررسی های دوره ای کافی خواهد بود.
26/10/1397ساعت 00:07:00
 
 
بهیه
23/10/1397ساعت 09:37:00
با سلام و عرض ادب و تشکر بابت راهنماییهاتون .... این جواب آزمایش مادر در سه ماه گذشته است : there is no evidence of suspicious micr... scattered nodular dentisty in both breast is seen correlation with us is also recommended both axillary region are normal............., در سینه چپthe largest cysts is 46*16 در سینه راست 11*6.5 mm abvious solid mass lession is not seen tissue distortion is not seen both exillary region are normal مادر بنده سه ماه پیش این مامو گرافی و سونو گرافی رو دادن که گفتن مشکلی نداری و دارو دادن و الان باز مجدد در ناحیه سینه احساس درد میکنه و خودش میگه که احساس میکنه کیست حرکت کرده و جای دیگری قرار گرفته رفتن دکترز مجدد معاینه شدن و معرفی شدن به یک پزشک جراح برای مشاوره خواستم اگه امکان داره لطف کنید و نظرتون رو بفرمایید . و اگه نیاز به جراحی باشه خطری نداره و جراحی به چه صورت انجام میشه یعنی کلا سینه برداشته میشه یا فقط کیست خارج میشه مادربنده 51سالشون با تشکر فراوان
 
کیست در سینه نمی تواند حرکت کند اگرچه ممکن است درد آن در قسمتهای مختلفی حس شود. با این پاسخ، نیازی به جراحی وجود ندارد. معاینه نیز لازم است
26/10/1397ساعت 00:04:00
 
 
v.a
23/10/1397ساعت 05:46:00
آقای دکتر سلام مجدد.مزاحمتون شدم.من بیمارتون هستم آقا 33 ساله.چن روز پیش هم پیام دادم.مجدد سونوگرای کردم.خاطرتون باشه دکتر سونوگراف تو دفعه قبلی نوشت که ژنیکوماستی با ابعاد 20*8.الان هم تو جواب سونو نوشت ابعاد ثابته از 8 ماهه پیش.ولی عین حرفه شما که گفتید بافت مرده داره و اینا تو جواب سونو گرافی اونم نوشت که میتوه به خاطر ضربه ،یه جراحت قدیمی اونجا جمع شده باشه.به دکتر متخصص پستان ،نشون دادم گفتن نیازی نیست اقدام خاصی بکنید .فقط میمونه بحث خارش.نتیجه جوابو براتون میفرستم.ممنون میشم پاسخ بدید.دکتر سونوگراف هم دکتر مهدی تقدیری در کرج بودند.No evidence of suspicious mass or architectural distortion is seen in the right breast Left breast:subareolar part concentric to nipple .an isoechoic area with oval shape and irregular margin with no detectabele vascularity in color Doppler exam(20*8 mm stable since 8 month ago) Sonographic appearance of the lesion is suggestive for choronic gynecomastia.although clinically suggested old traumatic insult and fat necrosis could cause such appearance
 
اگر خارش غیر قابل تحمل باشد و با داروهای معمول ضد خارش خوب نشود بهتر است عامل ایجاد تحریک خارج ود و بنابراین جراحی قابل توصیه است
25/10/1397ساعت 23:57:00
 
 
نسرین محمدی فر
22/10/1397ساعت 21:40:00
آیا لازم است پیش انکولوژ بروم؟ آیا با وجود درد میتوان تزریق آب نمک را انجام داد؟ در ضمن خودتان فرمودید تا قبل از عید سری به ایران میزنید کی تشریف می آورید که عمل جراحی پروتز را انجام دهید؟ با سپاس فراوان
 
مراقبت های روتین دوره ای را انکولوژیست انجام می دهد و برای این موضوع لازم است به ایشان مراجعه نمایید. بعید است امکان سر در سال جاری وجود داشته باشد.
26/10/1397ساعت 00:03:00
 
 
نسرین محمدی فر
22/10/1397ساعت 21:13:00
سلام آقای دکتر بسیار سپاسگزار م پس با این تفاسیر باید به دکتر الهی مراجعه کنم؟
 
بله و ممکن است زیرا ممکن است پوست شما پاسخ خوبی به این روش بازسازی نداده باشد و این در معاینه مشخص میشود.
26/10/1397ساعت 00:01:00
 
 
فاطمه
22/10/1397ساعت 09:21:00
سلام خسته نباشید من سونوگرافی شکم ولگن داشتم بعد پایین برگه سونوگرافیم نوشته که تعدادی لنف نود با نمای راکتیو در ناحیه RLQباحداکثر سایز 20/5م.م مشاهده میشه میخواستم بپرسم که خوبه یا بد؟
 
لنف نود های واکنشی معمولا اهمیت زیادی ندارند ولی بهتر است به متخصص جراح عمومی مراجعه نمایید.
26/10/1397ساعت 00:00:00
 
 
مریم
22/10/1397ساعت 06:58:00
با سلام و خسته نباشید ببخشین دکتر من9 ماه ماستیت گرانولوماتوز دارم که الان مدتیه دوز کورتون را پایین آوردم و به ۲۵ تا رسیده میخواستم بدونم کی میتونم آزارام را از دوتا به روزی یه دونه کم کنم؟ چون عوارض آزارام خیلی اذیتم میکنه و ریزش موی شدیدی پیدا کردم درضمن توده هم کاملاً داره آب میشه و فکر می کنم دیگه نیازی به قرص ندارم. لطفاً راهنمایی بفرمایید ممنون
 
کم کردن این دارو باید الزاما تحت نظر پزشک باشد.
25/10/1397ساعت 23:49:00
 
 
سیمین
21/10/1397ساعت 21:22:00
سلام اقای دکتر ممنون که به داد مریضا میرسید...من ماستیت گرانولوماتوز داشتم الان سینم نرم شده و‌سفتی وجود ندارهه....این یعنی من خوب شدم؟ دوسال از شروع بیماریم مگذره...چی کار کنم برنگرده
 
این یعنی بیمار شما به خوبی تحت کنترل است. کار بیشتری لازم نیست. معاینات و در صورت طبیعی بودن ، بررسی های سالانه کافی است.
21/10/1397ساعت 22:48:00
 
 
فرزانه
21/10/1397ساعت 20:45:00
سلام وقت بخیر من فیبروادنوم ۵میلی متری در محاذات ساعت ۱۰ برست راست، دارم ، با سابقه فامیلی درجه ۲، ایا جای نگرانی در اینده هست؟
 
فیبروادنوم به تنهایی ریسک سرطان را بالا نمیبرد.
21/10/1397ساعت 22:46:00
 
 
سارا آقازادگان
21/10/1397ساعت 13:15:00
با سلام . اقاي دكتر خسته نباشيد من پارسال خدمتتون رسيدم چون يه isoechoic solid nodule داشتم به ابعاد 18x5mm در موقعيت ١١:٠٠ امسال بعد از اون باردار شدم و بعد از ١٥ ماه دوباره دكتر فرزانه سونو دادم كه نتيجه شده isoechoic mildly lobulated solid nodule در ابعاد 22x6mm در موقعيت ١٠:٣٠ . دررحال حاضر شش ماه هست شيردهي دارم به فرزندم .لطفا راه نمايي بفرماييد چه اقدامي انجام بدم
 
اکر معاینه نیز خوب باشد نیاز به اقدام بیشتری به جز بررسی های دوره ای نیست
21/10/1397ساعت 22:45:00
 
12345678910...>>