دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 7/1/1389
بیماری های پستان

شما در این قسمت می توانید نقطه نظرات و سوالات خود را در ارتباط با سرطان پستان اعلام نمایید. لطفا توجه داشته باشد که

1. نظرات پس از تایید مسئول سایت وارد سایت اصلی می شود و این کار بین 1-3 روز طول می کشد.بنابراین هر نظر پس از وارد شدن، بلافاصله قابل دیده شدن نخواهد بود.

2. پاسخ هایی که در این سایت درج می شود به هیچ عنوان جایگزین معاینات و تصمیمات حضوری پزشکان نخواهد بود.


نام:
سوال شما:
پرسش و پاسخ
 
ستاره
24/4/1398ساعت 15:55:00
سلام جناب دکتر من از مراجعین شما بودم‌و لحظه شماری میکنم برگردین من آخرین مامو و ام ار ای دادم سال ۹۶برج ۱۱شما تشریف داشتید امروز سونو دادم و خانم دکتر گفتن مامو دقیقتره از سونو به نظرتون‌مامو هم بدم تا شما برگردید یا صبر کنم بعد از معاینه مامو بدم سینه هام فیبرو کیستیک بود و امروزم همین را گفتن فقط گفتن دیواره ی بعضی از کیستها ضخیم شده ،شما به من فقط گلهای مغربی داده بودین که یه دوره بود ،بازم استفاده کنم ؟
 
زیبا
24/4/1398ساعت 14:44:00
سلام بزرگوار خستە نباشید اقای دکتر ، ببخشید خواهر شوهرم یک فیبروادنوم دارە کە در عرض یک ماه پنج میلی میم رشد کرد بعد سه ماه دیگه دوباره رفت سونو داد اما این بار رشد نکرده بود شکل فیبروادنومم تو سونوگرافی خوبه حاشیه مشخص با ابعاد مشخص دارد و چهارده میلی میم میباشد ایا لازمه نمونە برداری بشە ؟البتە تو سونو ننوشتە کە نمونە برداری بشە فقط نوشته پیگیری با سونو ، نظر شما برامون مهمه بزرگوار ، تو معاینه جراحشم گفته که خوشخیمه
 
مریم
24/4/1398ساعت 02:53:00
سلام خسته نباشید آقای دکتر ممنون از پاسخگویی و صبر و حوصله تون.من سونو و مامو گرافی دادم و توده های خوش خیم دارم یکساله که ورزش بدنسازی انجام میدم این ورزش رو میتونم ادامه بدم یا بهتره که نوع ورزشم رو تغییر بدم؟
 
اعظم
22/4/1398ساعت 18:00:00
ممنون از پاسختون برای ماستیت به نظرتون پیش چه دکتری برم که این درمان رو بعد از یک سال درست تشخیص بده الان ردی چرک باز شده ولی زیاد بیرون نمیاد. لطف کنین من رو راهنمایی کنین .واقعا خسته کننده شده ممنون
 
به یکی از جراحان پستان مراجعه کنید. در فضای مشاوره عمومی نام پزشک خاصی را نمی توان اعلام کرد.
23/4/1398ساعت 00:07:00
 
 
اعظم
22/4/1398ساعت 14:08:00
سلام اقای دکتر من یک سال هست به بیماری ماستیت گرفتار شدم.دکتر برای من کورتون پردنیزولون ۵۰ تجویز کرد بعد یک سال خوب شد ولی دوباره از جای دیگه عود کرد. به کلینیک شما زنگ زدن گفتم شما تشریف ندارین.مجبور شدم پیش دکتر دیگه رفتم .ایشون برای من کورتون و ابرتکس تجویز کردن .الان چرک سر باز کرده و به بیرون زده دوباره به دکتر مراجعه کردم دوز داروها رو بالا برد نظر شما در مورد من چی هست
 
تجویز کورتون در این بیماری با دوز های بالا و برای مدت طولانی، درمانی قدیمی است. این قسمت را بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?PageID=196#
22/4/1398ساعت 17:53:00
 
 
نیوشا
21/4/1398ساعت 07:31:00
سلام آقای دکتر تا چند سال بعد رادیوتراپی بافت پستان سفت و خشک میماند،واینکه من با توجه به اینکه سه سال پیش به دلیل کنسر جراحی شدم هنوز در دوران قاعدگی احساس داغی و سوزش در پستان جراحی شده دارم،آیا طبیعی است؟ در سونوگرافی اخیرم در ناحیه اسکار جراحی یک اینتراممریلنف نود با نمای خوش خیم دیده شده ولی خودم از بیرون حسش میکنم،ایا نگرانی ندارد؟
 
التهاب ناشی از رادیوتراپی در بعضی از بیماران طولانی میشود و این حالت را به وجود می آورد و دلیل آن هم مشخص نیست. این عقده لنفی ، اگر بد شکل نباشد، خطری ندارد.
22/4/1398ساعت 02:00:00
 
 
کیانا
21/4/1398ساعت 07:15:00
سلام ،آقدی دکتر وقتتون خوش ،شما دیگه به ایران بر نمیگردین؟؟؟؟
 
زمانن مشخصی در نظر گرفته نشده است. همکاران بسیار خوب و حاذقی در ایران تشریف دارند که می توانید به آنها مراجعه نمایید.
22/4/1398ساعت 01:58:00
 
 
رزا
21/4/1398ساعت 07:12:00
سلام آقای دکتر ،من چون دو سال قبل dcis داشتم و درمان شدم و با اجازه دکترم تو این فاصله باردار و الان در حال حاضر در دوران شیردهی هستم پزشکم تو چکاپ قبلی برام مامو نوشتند که چون باردار بودم گفتند بعدش انجام بدم الان میتونم تو دوران شیردهی مامو انجام بدم؟ با توجه به اینکه به دلیل رادیوتراپی تنها از یک سینه شیر میدهم
 
در شیردهی قدرت تشخیصی ماموگرافی کمتر میشود. بهتر است از سینه درمان شده ماموگرافی کنید و از سینه مقابل بعد از شیردهی ماموگرافی بگیرید البته اگر در معاینه و سونوگرافی نکته مشکوکی وجود دارد بهتر است همین حالا از هر دو سینه ماموگرافی کنید.
22/4/1398ساعت 01:57:00
 
 
شمیم
21/4/1398ساعت 04:06:00
با عرض سلام حدمت شما پزشک ارجمند .اقای دکتر اخیرا داروی تاموکسیفن در بازار کمیاب شده حداقل تو شهر ما قزوین که اصلا نایاب شده من بیمار تحت جراحی شما بودم وبه تجویز شما تاموکسفن ۲۰ مصرف میکنم الان در بازار تاموکسیفن ده وجود داره ودکترهای داروساز میگن به جای بیست دو عدد ده این دارو را مصرف کنید به نظر شما اشکالی نداره ؟وسوال دوم من اینه که تو سایتهای اینترنتی از منابع مختلف میگن که تا ده سال باید این دارو مصرف شه تا سرطان دوباره برگشت نداشته باشه .اقای دکتر از شما خواهش میکنم منا راهنمایی کنید واقعا وجود پزشکانی چون شما تو کشورمون نعمت بزرگیه .لطفا بفرماییدمن نزدیک پنج ساله دارم مصرف میکنم ایا باید ده سال مصرف کنم ‌؟یا این بازی شرکتهای دارویه که با ایجاد اضطراب ونگرانی فروششون رو بالا ببرن ؟ سپاسگزار م .خداوند به شما خیر وسلامتی عنایت کند.
 
شما میتوانید دو قرص ده میلی گرمی را به جای یک قرص بیست میلی گرمی مصرف نمایید. طولانی کردن مصرف داروهای همرمونی به ده سال در زیرگروه خااصی از بیماران سودمند است که بستگی به جزییات پرونده دارد و در همه بیماران توصیه نمی شود. با انکولوژیست خودتان مشورت کنید.
22/4/1398ساعت 01:55:00
 
 
مریم
20/4/1398ساعت 19:49:00
سلام اقای دکتر،امروز واسه چکاپ هر ساله رفتم سونوگرافی سینه با توجه به اینکه چند ساله سینه هام کیست دارن ،توی سونوگرافی این مورد جدید اضافه شده بود " چند لنف نود با هلیوم اکوژن و کورتکس منظم در اگزیلاری دیده می شود،" نگرانم کرده این قضیه ،لطفا راهنماییم کنین که چکار باید بکنم
 
این مشخصات مربوط به عقده لنفی راکتیو است که خطرناک نیست. این لینک را بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
22/4/1398ساعت 01:45:00
 
 
فاطمه
19/4/1398ساعت 18:42:00
با سلام من سینه‌ام یک سالی هست درد میکنه مابگرافی رفتم وسنو دکترم گفت چیز مهمی ننیست ولی درد دارم من هم لنف نود دارم یعنی چی ممنون میشم جواب
 
قسمت های درد پستان و عقده لنفی زیر بغل را از این لینک بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=118
22/4/1398ساعت 01:40:00
 
 
ثریا شیری
13/4/1398ساعت 04:09:00
با عرض سلام .اقای دکتر من ۳۲ سالمه سینه هام فیبرو کیستیک هست این دفعه که برای کنترول رفتم بعد سوتوگرافی کفتن در ناحیه اگزیلری چپ دو لنف نود به قطر ۱۰ و ۱۶ میلیمتر رویت شد من خیلی نگرانم ایا اینا منجر به سرطان میشود با تشکر
 
اگر لنف نود ها نمای بدی نداشته باشند و همراه علائم بد دیگر نباشند به خودی خود نگران کننده نیستند.
15/4/1398ساعت 16:29:00
 
 
رویا
11/4/1398ساعت 08:59:00
با سلام و درود ممنون از دکتر کاویانی بابت تحقیق و مقاله ای که در مورد ماستیت گرانولوماتوز دادن. من چطور میتونم متن دقیق این مقاله ای که به تازگی در خرداد ماه در مجله یThe Breast Journal چاپ شده بخونم؟ با تشکر
 
متن انگلیسی آن در سایت مجله The Breast Journal وجود دارد
14/4/1398ساعت 13:59:00
 
 
رويا
10/4/1398ساعت 15:10:00
اقاي دكتر ممنون از پاسخگويي شما و وقتي كه ميگذاريد اين ترشحات روي دستمال كاملا قهوه اي و مايل به سبز زيتوني هستند يك ازمايشگاه گفت گلبول قرمز دارد و يكي ديگر گفت ندارد!!! و گفتند سلولها حالت التهابي دارند. ضمن آنكه دو هفته قبل از اينكه متوجه اين ترشحات قهوه اي رنگ از اين مجرا بشوم ، روي همين سينه ام يك جوش چركي بزرگ زد و ازش چرك خارج شد و خوب شد و هيچ علامت ديگري روي سينه ام نداشتم ، نه قرمزي نه تب و ... آيا ممكن است سينه ام دچار عفونت و التهاب شده باشد و اين ترشحات قهوه اي رنگ مربوط به اون باشه؟؟؟ و يا نه ، به دليل وجود گلبول قرمز در ترشحات كه اگر وجود داشته باشد حتما بايد توده خارج شود؟؟؟ خيلي سپاسگزارم نظر شما را بدانم. باز هم از شما سپاسگزارم
 
ترشحات خونی مشکوک تلقی میشوند. اگر در انجام آزمایش مانور های زیاد و شدیدی برای گرفتن نمونه نداده اید و عملا خودتان خونریزی را ایجاد نکرده اید، حتی با دیدن سلول های قرمز خون هم لازم است بررسی ها ادامه پیدا کند.
14/4/1398ساعت 13:53:00
 
 
سيما ....
10/4/1398ساعت 02:22:00
سلام اقاي دكتر اميدورام حالتون عالي باشه .من ... هستم بيمار سابق شما اگر خاطرتون باشه از بستگان دكتر توگه هستم .ارديبهشت ٩٧جراحي سينه شدم و خدا رو شكر الان حالم خيلي خوبه و براي تحصيل به تورنتو مهاجرت كردم .شما هم تورنتو تشريف داريد ؟ ميخواستم بپرسم براي چكاب هاي سينه م ميتونم بيام خدمت شما ؟ راستش من اينجا در پرونده م نوع بيماريم رو درج نكردم نرسيدم براي پي آر به مشكل بر بخورم ولي خب دو ماه ديگه وقت چكاب دارم و گفتم از شما راهنمايي بگيرم .ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد اگر ميتونم مزاحم شما بشم كه خيلي عاليه و اگر نه لطفا از همكارانتون كسي رو معرفي كنيد كه مورد اعتماد خودتون باشن .يك دنيا ممنون از لطف شما
 
من در تورونتو جراح خاصی را نمی شماسم ولی در بیمارستان sunny brooke باید چراحان حاذقی برای این کار وجود داشته باشند.
14/4/1398ساعت 13:52:00
 
 
رويا
9/4/1398ساعت 06:33:00
و اگر من در آينده بخواهم بارداري و شيردهي داشته باشم ايا برداشتن داكت لزومي دارد و در شيردهي بعدا مشكل ايجاد ميكند؟ واگر توده داخل داكت باشه ميشه با وكيوم خارج ميشه؟
 
به هر حال احتمال شیردهی کمتر میشود ولی اینکار برای درمان لازم به نظر میرسد.
10/4/1398ساعت 02:12:00
 
 
رويا
9/4/1398ساعت 06:10:00
ممنون از پاسخگويي شما بزرگوار اقاي دكتر چون ترشح RBC دارد و اگر بخواهند توده را بردارند آيا داكت را هم بايد بردارند؟ و در صورت تصميم به برداشتن داكت حتما بايستي جراحي شود و با وكيوم نميشود؟ ممنون
 
احتمالا بله و با واکیوم ، همان داکات هم خارج خواهد شد.
10/4/1398ساعت 02:10:00
 
 
زینب حیدری
9/4/1398ساعت 03:58:00
باسلام و احترام من سال پیش تحت نظر آقای دکتر کاویانی بودم و سینه سمت راست رو کامل تخلیه گردید و جهت بازسازی فرمودید که جواب پاتولوژی که قطعی شد و برنامه شیمی درمانی و رادیوتراپی نداشتی حدود 6 تا 12 ماه بعد جهت بازسازی اقدام کنم . طی تماسی که با مطب داشتم متوجه شدم که شما دیگر به ایران برنمی گردید . واقعاً مستاصل شدم میخواستم بدونم واقعیت دارد و من که چه کاری باید انجام بدهم و نزد چه پزشکی بروم
 
شما میتوانید به پزشکان دیگری که در این زمینه کار میکنند مراجعه نمایید. در همان مطب آقای دکتر الهی و یا سایر همکاران جراح پستان و یا جراح پلاستیک. خوشتختانه انجام این عمله های جراحی در کشور ما در سطح خوبی انجام میشود.
9/4/1398ساعت 04:30:00
 
 
رويا
8/4/1398ساعت 07:38:00
اقاي دكتر ضمنا زير همين قسمت هاله پستان چپ كمي سوزش هم دارم و اين سوزش عمقي هست و سطحي نيست و اين ترشح قهوه اي تيره رنگ با فشار سينه از يك مجرا خارج ميشود و خودبخودي نيست ولي از مجاري ديگر ترشحات روشن و شيري رنگ هستند
 
در حال حاضر علائم مهمتر ، در ام آر آی و نیز در آزمایش وجود گلبول قرمز است و علائم دیگر اهمیت کمتری دارند
9/4/1398ساعت 04:28:00
 
 
رویا
7/4/1398ساعت 18:29:00
سلام اقای دکتر وقت شما بخیر من ۶ ساله که به علت توده های فراوان در هر دوسینه تحت نظر شما بودم و هر شش ماه یکبار با سونوگرافی خدمت شما میرسیدم من چون از شهرستان خدمت شما میومدم امسال که اردیبهشت نوبت چکاپم بعد از یکسال بود و شما تشریف نداشتید پیش یه جراح در شهر خودمان رفتم یکماه پیش از شما هم پرسیدم که از یک مجرای پستان چپ ترشح قهوه ای پر رنگ دارم که ازش لام گرفته شد و به پاتولوژی که دادم گفتند گلبول قرمز دارد هرچند که کاملا قهوه ای رنگ است!!! و ام آر آی هم در تهران انجام دادم و در اُردِر ام ار اي هم پزشك نوشت ترشح خوني از تك مجراي چپ و خانم دكتر گيتي در جواب ام ار اي نوشتند احتمالا پاپيلوم هست . لازم به ذكرهست كه ٥ سال قبل كه خدمت خودتون هم اومدم از توده زير هاله همين پستان بيوپسي گرفته شد چون اونموقع هم حدس دكتر گيتي پاپيلوم بود ولي جواب پاتولوژي كامپلكس فيبروآدنوم گزارش شد. الان با توجه به اين ترشح قهوه اي پررنگ از يك داكت و جواب ام آر آي جديد و جواب لام از ترشحات ، نظر شما چيست و چيكار كنم؟؟ سپاس از شما
 
با توجه به بازگشت همان علامت، بهتر است این ضایعه به طور کامل خارج شود. این کار میتواند توسط رادیولوژیست و با واکیوم، و یا توسط جراحی در حین جراحی باشد. البته راه اول در اغلب موارد ارجح است
9/4/1398ساعت 04:27:00
 
 
لیلا
7/4/1398ساعت 08:54:00
سلام اگر یک بیمار ماستایتیت گرانولوماتوز درنهایت بعد ازچند سال مجبور بشه به توصیه یک جراح معروف سینه اش رو کامل برداره میتونه ازروشهای پروتز ویا باسازی استفاده کنه
 
معروفیت جراح دلیلی بر نیست که حتما بهترین توسیه داده شده باشدد. برداشتن سینه جایی در درمان این بیماری ندارد. پروتز و انواع بازسازی و حتی برداشتن سینه بدون بازسازی هر کدام می توانند همراه عود باشند. در حقیقت ححتی در محل یبنه هم می تواند این بیماری عود کند و به همین دلیل است که برداشتن سینه در این بیماری توصیه نمی شود.
9/4/1398ساعت 04:25:00
 
 

5/4/1398ساعت 09:38:00
سلام اقای دکتر چه زمانی از سفر برمیگردید
 
زمان دقیق مشخص نیست.
7/4/1398ساعت 01:17:00
 
 
شیرین
5/4/1398ساعت 08:43:00
سلام آقای دکتر،من مبتلا به ماستیت شدم بعد از پایان شیردهی،دکتر منو جراحی کرد و بافت سفت رو برداشت،اما بعد جراحی بیماری برگشت،و الان به من نیزوپرد دادن دو تا در روز،اما علایم برگشت و از جای بخیه و نوک سینم عفونت خارج میشه با فشار دستم، و باز یه قسمت سینم سفت و ملتهب هست، حضوری خدمتتون برسم یا همین دارو ادامه بدم. ممنون
 
این قسمت را به دقت بخوانید. پاسخ سوالتان را خواهید گرفت. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?PageID=196
7/4/1398ساعت 01:18:00
 
 
فرزاد
3/4/1398ساعت 16:42:00
سلام جناب دکتر در ادامه سوال قبل در مورد نوک سینه اضافه میخواستم بدونم در صورت جراحی سطحی میباشد یا ریشه دار یا داکت دارد،؟یعنی عمیق است یا سطحی
 
معمولا این ضایعات عمق زیادی ندارند ولی اگر باقفت پستانی در زیر آن وجود داشته باشد، بهتر است آن هم برداشته شود.
3/4/1398ساعت 22:18:00
 
 
لیلا
3/4/1398ساعت 13:24:00
سلام و عرض ادب آقای دکتر کاویانی سال گذشته عمل جراحی شدم و اکسپندر دارم جهت انجام عمل پروتز ترجیح میدهم صب کنم که خودتون تشریف بیارید حدودا کی تشریف میارید ایران ؟
 
از آنجا که زمان مشخصی برای بازگشت وجود ندارد بهتر است عمل خود را به تاخیر نیاندازید و با مراجعه به یکی از جراحان این کار را انجام دهید. بهترین زمان برای تعویض اکسپاندر 6-12 ماه بعد از عمل است.
3/4/1398ساعت 22:17:00
 
 
راضیه یعقوبی
1/4/1398ساعت 21:23:00
سلام وقتتون بخیر دکتر من مادرم از بیماران شما هستن ولی دوساله مراجعه نکردن به تازگی با علائمی شبیه به آبسه پستانی بستری شدن ولی بعد از یک هفته متوجه شدن آبسه نیست چیزی شبیه به آبسه است جراح میگفتن تا به حال همچین موردی نداشتن لازم به ذکر مادر من دوساله یائسه شده متاسفانه به ما گفتن شما ایران نیستید میخواستم بپرسم آقای دکتر برگشتید ایران یا خیر چون شرایط مادرم اصلا شرایط خوبی نیست بعد از سونوگرافی دکتر توی سینه راستش که اصلا درد نداشت و نظرآبسه نداده بودن متوجه یه توده شدن که ما واقعا نمیدونیم الان چیکار باید بکنیم خواهش میکنم جواب بدید
 
بیمارانی که تحت درمان و یا بررسی توسط من بوده اند هنوز هم با مراجعه به مطب توسط آقای دکتر الهی که از همکاران خوب اینجانب هستند، پذیرش و معاینه و درمان میشوند. این اطلاعات برای راهنمایی کافی نیست و بهتر است به آقای دکتر الهی مراجعه نمایید. پرونده پزشکی ایشان در مطب هست احتمالا. اگر از بیماران بیمارستان امام هستید به آقای دکتر عصاریان در آن بیمارستان مراجعه نمایید.
3/4/1398ساعت 12:22:00
 
 
آسایش
1/4/1398ساعت 09:33:00
سلام .ممنون از لطف شما دکتر مهربان. خانومی ۳۲ساله بادرد پستان سمت راست .سونو دادم .همه چی نرمال بود.بدون کیست و لنف و غده و... ولی ی وقتایی حس میکنم لباسم ب اندازه نوک سینه لک داره. چیکار باید انجام بدم.ممکنه سونو اشتباه کنه؟ نگرانم
 
اگر ترشحات خونی باشد اهمیت دارد ولی در این شرایط تنها معاینه جراجح کافی است و اگر نکته مهمی در معاینه وجود نداشته باشد ، نیاز به کار بیشتری نیست.
3/4/1398ساعت 12:19:00
 
 
رویا
30/3/1398ساعت 13:45:00
با سلام و درود ببخشید اقای دکتر عزیز اخیرا یک پزشک انکولوژی معروف در ایران اقدام به تحقیق و درمان بیماری ناشناخته ی ماستیت گرانولوماتوز کردن. متاسفانه ایشون همراه دوز بالای کورتون توصیه میکنن اصلا از قرص کلسیم و اهن استفاده نشود! آخر مگه میشه نمیدونید چند نفر پوکی گرفتن با درمان ایشان.. چطور دلشان میاد با مریض این کار رو کنن جالب اینجاست که پیش هر دکتری میری ارجاع میدهند پیش این دکتر و در ایران کسیو پیدا نمیکنی که درمان درست و حسابی این بیماریو داشته باشد. از همینجا عاجزانه از شما تقاضا دارم لطفا برای ما کاری کنید ما از دست این بیماری سخت و مزمن کم کم داریم از دست میرویم و کسی به داد ما نمیرسد از شما تقاضا دارم داروی اصلیش و راه جدید درمانش رو کشف کنید و لطفا رسیدگی کنید حداقل از جانب شما به آن دکتر تذکر داده شود!!... با تشکر
 
ما می توانید مطلب مربوط این بیماری را همین وب سایت بخوانید. در ماه May 2019 (خرداد 1398) مقاله ای در یکی از معتبر ترین مجلات بین المللی در این زمینه(The Breast Journal)، توسط دکتر کاویانی و همکاران در دانشگاه تهران، چاپ شده است و در آن توضیح داده شده که کورتون درمانی تاثیر شگرفی در بیماری ندارد و فقط در موارد بسیار خاص می تواند کمک کننده باشد. این تحقیق یکی از بزرگترین تحقیقات انجام شده تا کنون در سطح بین المللی در این زمینه است. در حال حاضر بهترین درمان این است که ترشحات تخلیه شود و حتی المقدور از مصرف داروهای ضعیف کننده سیستم ایمنی، کورتون و یا جراحی استفاده نشود. وقتی این التهاب به بیرون باز میشود، بهترین کار انجام مانورهایی است که باعث شود هر چه بیشتر و طولانی تر، ترشحات خارج شوند. برای کمک به درمان می توان از داروهای ساده ضد التهابی مانند ناپروکس نیز استفاده کرد. ضمنا نظارت بر امور درمانی بر عهده وزارت بهداشت و سازمان های ناظر است.
31/3/1398ساعت 04:36:00
 
 
شادی
30/3/1398ساعت 05:32:00
سلام دکتر مرسی از پاسخگویی شما...سوال من درمورد بازسازی سینه اینه ک وقتی از نسج پشت استفاده میشه برای من ک قد بلندی دارم و برای جلوگیری از قوز پشت و افتادی سرشانه ورزش میکنم آیا نبودن این نسج در جای خودش و استفاده در محل سینه ..ایجاد مشکل در ترکیب بدنم نمیکنه ؟؟ و باعث قوز در پشتم نمیشه؟؟ ممنون از پاسخ گویی شما پزشک عزیز
 
استفاده از عضله پشتی می تواند باعث خالی شدن نسبی (خفیف) در ناحیه پشت شود ولی باعث تشدید قوز نمیشود.
31/3/1398ساعت 03:56:00
 
 
زینب
28/3/1398ساعت 08:23:00
سلام خدمت اقای دکتر من یه سوال پرسیدم قسمت مشاوره چرا جواب نمیدین اقای دکتر خیلی نگرانم ممنونم
 
پاسخ سوالات قبلا داده شده و برای سوالات تکراری پاسخ جدیدی وجود ندارد.
31/3/1398ساعت 03:54:00
 
12345678910...>>