دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 7/1/1389
بیماری های پستان

قابل توجه بیماران محترم
از انجا که انجام مشاوره در این سایت با اشکالات و دشواری هایی روبرو بوده است، دکتر کاویانی به همراه گروهی از پزشکان شناخته شده در زمینه بیماری های پستان و با حمایت یک تیم حرفه ای از کارشناسان کامپیوتر، اقدام به راه اندازی سامانه و اپلیکیشن موبایل مشاوره چند تخصصی در زمینه بیماری های پستان نموده اند. این سامانه و اپ موبایل "روبان" نام دارد مشخصات منحصر به فرد زیر را داراست:

1- همکاری بیش از 20 پزشک با تخصص ها و فوق تخصص های مختلف که همگی از اساتید دانشگاه و دارای سوابق بسیار ارزشمند در حوزه تشخیص درمان سرطان در کشور هستند.
2- سهولت در دسترسی و راحتی کار با آن که باعث شده است افرادی با دانش کم از کامپیوتر بتوانند به راحتی با آن کار کنند و مشاوره مورد نظر خود را درخواست نموده و پاسخ آن را دریافت کنند.
۳. دریافت پاسخ سریع از دکتر کاویانی و یا سایر پزشکانی در حالت عادی زمان انتظار طولانی برای مشاوره دارند، در این سایت امکانپذیر است.

ورود به کلینیک تخصصی مجازی روبان

-----------------------------------------------------------
نام:
سوال شما:
پرسش و پاسخ
 
الهام زند
24/8/1398ساعت 19:59:00
من قزوین هستم میخواستم گزارش سنو مادرم و براتون بفرستم لطفاراهنمایی کنین چطوری این کارو انجام
 
به سایت www.rubanapp.com وارد شوید و درخواست مشاوره بدهید و طبق راهنما، مدارک و شرح حال را ارسال نمایید.
25/8/1398ساعت 02:26:00
 
 
ناهید چمنی
23/8/1398ساعت 16:15:00
من ۴۴ سال دارم وجدیدن ام ار ای من به توده به اندازه ۲۸ میلیمتربا گرید چهار وتوصیه به بیوپسی نموده است درحین اینکه غدد لنفاوی من سالم ثبت شده است میخواستم ببینم ایا چقدر احتمال بدخیم بودن توده است
 
این اطلاعات دقیق نیست ولی اگر منظور BIRADS-4 است بستگی به شکل ضایعه در ام آر آی این احتمال بین 5 تا 60 درصد متفاوت است. در صورت تمایل این موارد را از طریق کلینیک آنلاین ارسال نمایید. www.rubanapp.com
25/8/1398ساعت 02:25:00
 
 
لیدا
23/8/1398ساعت 08:16:00
سلام دکتر عزیزم من سونو سینه و زیر بغل دادم این جوابشه خواهش میکنم راهنماییم کنید.تصویر کانون ایزو با حدود صاف و مشخص با دیامتر 8 میلیمتر در near zone ساعت 2_3 پستان چپ دیده میشود که می تواند مطرح کننده کیست محتوی دبری متراکم یا ضایعات خوش خیم همانند فیبرو ادنوم باشدb3.در بررسی از نواحی آگزیلاری تصویر چند لنف نود با نمای راکتیو مشاهده شد.لنف نود پاتولوژیک رویت نشد. ضخامت پوست و نیپل در دو طرف متقارن و در حد طبیعی میباشد. نسج فیبروگلاندولار و لیگمانهای کوپر در هر دو پستان نمای نرمال دارند. توده فضا گیر پاتولوژیک cysticیا solidیا اکوژنیسیته غیرنرمال دیگری در پستانها رویت نشد.در بررسی کالر داپلر از توده ها و کیستهای پستانی شواهدی به نفع هیپرواسکولاریتی و malignancyمشاهده نشد.
 
این اطلاعات برای ارائه راهنمایی کافی نیست. اطلاعات بالینی هم لازم است و عکس تصاویر نیز لازم است. در صورت تمایل این موارد را از طریق کلینیک آنلاین ارسال نمایید. www.rubanapp.com
25/8/1398ساعت 02:23:00
 
 
مبینا
23/8/1398ساعت 05:04:00
سلام جناب دکتر میخولستم بدین وسیله از راه اندازی کلینیک مجازیتون تشکر کنم خدا خیرتون بده ما که ت شهرستان زندگی میکنیم وبه پزشکای خوب دسترسی نداریم برای ما خیلی خوبه فقط یه خواهش داشتم واون اینه که کاش اونجا هم مثل همین قسمت شما نیاز به ایمیل نمیداشت وما به همین صورت راحت سوالمونا میپرسدیم .سپاسگزار از لطف وتوجه دلسوزانه شما به بیماران
 
هدف اصلی این کار همین بوده است و خوحالم که مورد توجه قرار گرفته است. میوان به جرات گفت که مشاوره با پزشکانی در این سطح به صورت حضوری حتی برای ساکنین تهران بسیار مشکل تراز مشاوره در این کلینیک آنلاین است. ضمنا وارد کردن ایمیل، جزو موارد الزامی برای انجام مشاوره نیست.
25/8/1398ساعت 02:19:00
 
 
یاسمینا
23/8/1398ساعت 04:52:00
با سلام وعرض تشکر اقای دکتر ایا بیمارانی مانند من که بعد از عمل ماستکتومی دچار لنفادم شدیم در دسته گروههای خاص که سیستم ایمنی ضعیفی دارند مثل کودکان افراد سالمند و... قرار میگیریم سوالم اینه که ما هم باید در صورت شیوع بعضی بیماریها باید واکسن تزریق کتیم مثل انفولانزا ؟ ایا سیستم ایمتی ما دچار نقص شده؟ ممنون از پاسخگویتون .ان شا الله که همواره مورد لطف وفضل خداوند قرار بگیرید .
 
خیر. شما جزو این افراد نیستسد مگر به تازگی شیمی درمانی شما تمام شده باشد
25/8/1398ساعت 02:16:00
 
 
نيكي
21/8/1398ساعت 08:17:00
سلام متاسفانه وقتي لينك ورود به كلينيك تخصصي روبان رو ميزنيم وارد يه سايت فروشگاه لوازم آرايشي به همين نام ميشيم!!!!
 
آدرس سایت این است. www.RubanApp.com
22/8/1398ساعت 02:12:00
 
 

20/8/1398ساعت 16:30:00
سلام وخداقوت خدمت آقای دکتر مبتلا به ماستیت گرانولوما هستم ۳ماه کورتون خوردم و یک هفته است که به دستور دکتر دارو را قطع کردم ولی به صورت ناگهانی دوز دارو پردنیزولون ۱۰ بود وناپروکسن ۵۰۰ صبح وشب مصرف میکنم عصرها وشبها خیلی بدن دردم و احساس خشکی وکسالت در اندامها دارم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
 
کورتون را به یکباره نمی توان قطع کرد. ماستیت هم می تواند همراه علائم مفصلی باشد. می توانید مدارک و شرح حالتان را از طریق مشاوره اینترنتی بفرستید.
21/8/1398ساعت 00:20:00
 
 
فرحناز
20/8/1398ساعت 08:12:00
سلام من چند روز پیش سنوگرا فی سینه انجام دادم پستان راست احتمال لنف نودانتیری نمی دی را مطرح کرد لطفا راهنمایی کنید
 
اگر هیچ علامتی ندارید ، تنها وجود این موضوع نگران کننده نیست این قسمت را بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
21/8/1398ساعت 00:18:00
 
 
آتنا محمدیان
17/8/1398ساعت 20:21:00
سلام اقای دکتر عزیز من۲۹سالمه پیارسال اقدام به بارداری کردم که یهو سینم دردگرفت و قرمز شد رفتم سونوگفتن ماستیت شده خلاصه بعده کلی دوندگی گفتن باید صبر کنی ابسه شه یا همبیا جراحی کنیم یا هم کورتون بدیم منم عوارض کورتون و میدونستم و ازجراحی میترسیدم بنابراین منتظر موندم ابسه شه دوسال طول کشید تا خوب شدم تااینکه دوباره میخواستم اقدام کنم و مجدد ماستیت شدم اینباراو یکی سینم درگیر شد الان سه چهار ماهه ماستیت شدم از نه جا ابسه زده سوراخ شده هیچ دارویی نمیخورم چون دیکه تجربه ش و دارم خودش باید اروم اروم خوب شه سوالم اینهکه همسرم اصرار داره که دوباره اقدام کنیم به بارداری تو که ماستیت شدی تا دوسال صبر کنیم سنمون رفته بالاو من حوصله ش و ندارم و از این حرفا الان بارداربشم چه اتفاقی می افته به این سینه داغون من شما چی صلاح میدونید اقدام کنم یا نه
 
تاثیر بارداری در این بیماری در جهت مثبت یا منفی به اثبات نرسیده است.
18/8/1398ساعت 02:02:00
 
 
مهسا
17/8/1398ساعت 20:07:00
سلام آقای دکتر 1من چند وقته فهمیدم به ماستیت گرانو لو ماتوز گرفتار شدم دکتر میگه سینتو فشار بده از جای که نمونه برداشتن باید چرکا بیاد بیرون منم هر چی فشار میدم هیچی نمیاد فقط خون میاد اونم قطره ای. اگه چرک نیاد خوب نمیشم ٢بادارو خوب نمیشه چرک خشکن 3اگه حامله بشی خوب نمیشه ماستیت‌‌‌؟؟؟؟
 
این مطلب را که به تازگی روز آمد شده است بخوانید. چنانچه سوال بیشتری باقی ماند همراه با ارسال مدارک پاتولوژی و سونگرافی و ماموگرافی (در صورت اجام شدن) از طریق مشاوره اینترنتی ارسال نمایید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?PageID=196
18/8/1398ساعت 02:02:00
 
 
لیلا
15/8/1398ساعت 21:30:00
با سلام خدمت اقای دکتر کاویانی.من یک سال و نیم هست درگیر ماستیت گرانولوماتوز هستم و زیر نظر روماتولوژ کورتون و ازارام مصرف میکنم که البته کورتون را تازگی قطع کرده اند میخواستم بدانم ایا مصرف ازارام تاثیری در روند بهبودی دارد یا خیر
 
این مطلب را که به تازگی روز آمد شده است بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?PageID=196
18/8/1398ساعت 01:57:00
 
 

15/8/1398ساعت 15:02:00
سلام با تشکر فراوان از پاسخگویی شما آیا برای سرباز کردن آبسه پستان بیماری ماستیت گرانولوماتوز استفاده از پماد سیاه مانعی داره؟
 
از ترکیبات این پماد اطلاعی ندارم ولی تخلیه ترشحات در این بیماری مفید است.
18/8/1398ساعت 01:56:00
 
 
سمیه حسن دوست
15/8/1398ساعت 07:27:00
غده لنف باوی وکیست دارم چندروز خیلی درد دارم خم وراست نمیتونم بشم
 
اطلاعات داده شده برای راهنمایی کافی نیست. این مطلب در مورد درد پستان را بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/Default.aspx?PageID=181
18/8/1398ساعت 01:56:00
 
 
ميترا چابوك
14/8/1398ساعت 15:18:00
اقاي دكتر سلام عملي كه با دستان ماهر و زبردست شما بر من انجام شد و خيليدخوش شانس بودم در هر تايمي فقط دعاتون ميكنم و اميدوارم خداوند بهترين ها رو نصيبتون كنه و اميدوارم جايزه نوبل پزشكي نصيب شما بشه كه لاق ان هستيد برقرار باشيد
 
از لطف شما بسیار سپاسگزارم.
15/8/1398ساعت 01:21:00
 
 
مژگان
14/8/1398ساعت 06:55:00
آیا خوردن ویتامین E و کپسول گل مغربی باعث تبدیل شدن کیست سینه به سرطان میشه؟ چون پزشک معالج من گفت که به تازگی به این نتیجه رسیده اند و اکثر پزشک ها از این موضوع بی اطلاعند
 
چنین مطلبی صحیح نیست. بهتر است اگر چنین چیزی وجود دارد!! مدارک علمی مربوطه را منتشر کنند تا سایر همکاران از آن استفاده نمایند.
15/8/1398ساعت 01:20:00
 
 
مهناز علی ابادی
14/8/1398ساعت 06:52:00
با سلام من یک سال پیش جراحی سینه انجام دادم و نتیجه فیلودس خوش خیم بود و تو این یکسال تحت نظر هستم و مشکلی نداشتم، اما الان حدود یک هفته است سینه ای که جراحی کردم درد و سوزش داره، امکان عود بیماری وجود داره و ممکنه که به بدخیم تبدیل بشه؟
 
این احتمال کم است ولی صفر نیست. در این موارد بهتر است هر 6 ماه سونورافی و معیانه انجام دهید.
15/8/1398ساعت 01:17:00
 
 
فرزانه حسینی
12/8/1398ساعت 17:08:00
سلام من سونو گرافی سینه رفت و توش نوشته درپسیان چپ در آگزیلاری راست لنف نود ۷*۱2میلی وضخامت کورتکس افزایش یافته ۴/۸میلی افزایش یافته مشاهده می شود که دارای فلوی عروقی شدید می باشد .دکتر نظرتون چیه؟
 
این اطلاعات برای راهنمایی کافی نیست. اگر ممکن است تصویر سونوگرافی و عکس ها را بفرستید. اگر ماموگرافی هم دارید آن را بفرستید
15/8/1398ساعت 01:16:00
 
 
فرناز پارسا
12/8/1398ساعت 06:31:00
سلام آقای دکتر آیا امکان فرستادن ماموگرافی و سنوگرافی برای شما رو دارم ؟؟من نظر شما برام خیلی مهمه
 
بله از طریق مشاوره اینترنتی این امکان وجود دارد.از طریق سایت اقدام نمایید. www.rubanapp.com
15/8/1398ساعت 01:15:00
 
 
فرناز پارسا
12/8/1398ساعت 06:29:00
سلام لطفا بفرمایید آقای دکتر کی تشریف میارن تهران من از نبودن ایشون خیلی نگرانم نمی خوام دکتر دیگه ویزیتم کنه
 
هنوز برنامه ریزی دقیقی برای این موضوع انجام نشده است.
15/8/1398ساعت 01:13:00
 
 
یاسمینا
12/8/1398ساعت 04:27:00
با عرض سلام .لطفا بفرمایید غده زیر پوستی لمس شده زیر بغل ادتباطی به بیماریهای پستان دارد یا خیر ؟ چون در سمت مقابل سینه من که تحت عمل ماستکتومی قرار گرفته به مدت چند روز ابتدا به صورت جوش قرمز رنگ ظهور پیدا کرد اما الان دیگر روی پوست مشخص نیست وبا لمس کردن حس میشود به اندازه یک دانه عدس .گاه گاهی هم درد در ناحیه زیر بغل حس میکنم به صورت تیر کشنده .اقای دکتر خیلی نگرانم وواقعا میترسم به دکتر مراجعه کنم .لطفا مرا راهنمایی کنید .خدا وند هر چه خیر وموفقیت است نصیب شما گرداند.
 
این حالت به ویژه اینکه با قرمزی و حالتی شبیه به جوش آغاز شده است معمولا نگران کننده نیست ولی با توجه به سابقه قبلی بهتر است توسط جراح معاینه شوید. بهتر است دو هفته آنتی بیوتیک سفالکسین (هر 6 ساعت) و ضد التهاب مثلا ناپروکسن (هر 12 ساعت) مصرف نمایید و در صورتیکه هنوز ادامه داشت مراجعه الزامی است.
15/8/1398ساعت 01:13:00
 
 
نيكي
11/8/1398ساعت 21:48:00
سلام وقتتون به خير من ٣ سال پيش پيش شما جراحي فيبروآدنوما كردم كه ٥ توده تخليه شد. اخيرا تيروييدم با حدود ١٥ نودول مشكوك دچار مشكل شد و مجبور شدم جراحي توتال تيروييد انجام بدم. قبل از جراحي پيش جناب دكتر الهي رفتم كه بعد از معاينه و ديدن سونوم فرمودن احتمال وجود فيبروآدنوما باز هم هست، و دستور ام آر آي دادن خواستم بدونم برداشتن غده تيروييد در روند بيماري سينه من تاثيرگذار هست يا خير؟ در ضمن من سابقه كنسر سينه در عمه هام رو هم دارم. سپاسگزارم.
 
خیر. در منابع پزشکی مدرک معتبری مبنی بر ارتباط بین فیبروآدنوم و ندول تیروئید وجود ندارد.
15/8/1398ساعت 01:10:00
 
 
مرسایی
11/8/1398ساعت 14:00:00
گزارش نمونه سینه امه خواستم ببینم چیه
 
سوال مطرح شده، گویا نیست
15/8/1398ساعت 01:09:00
 
 
زینب
11/8/1398ساعت 11:19:00
سلام خسته نباشید آقای دکتر من ۳۹ سال دارم یک ماه هست که سینه سمت راستم یک لنف با نمای خوش خیم در آگزیلای هر دوسمت مشاهده شده چیکار باید کنم
 
عقده های لنفی خوش خیم در زیر بغل چانچه در معینه و سونوگرافی نمای مشکورک نداشته باشند نیاز به اقدام خاصی ندارند. این قسمت را بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
15/8/1398ساعت 01:08:00
 
 
جمیله
9/8/1398ساعت 15:43:00
سلام خدمت آقای دکتر من خانمی 27ساله هستم در ماه 8بارداری درد و قرمزی و ورم پستان داشتم بعدش دکتر زنان برام کلگزاسیلین دادن اما بعداز دوره درمان تمام علائمم خوب شد جز یک توده سفت توی سینم که دکتر زنانم گفت باید بری یه فوق تخصص پستان که رفتم و دکترم گفت باید بری بیوپسی با وجود بارداریم رفتم و بعد از بیوپسی جوابش ماستیت گرانولوماتوز بود دکتر بهم کورتون داد دوز 25 هر روز بعد دوماه به خاطر زایمانم مجبور شدم کمش کنم و روزای بعد زایمان هم نخوردم تا اینکه نوزادم هفت روزه بود سینم آبسه کرد که رفتم دکترم گفت بیا بیمارستان برات تخلیه کنم که تو راه بیمارستان خودش سر باز کرد و تخلیه شد بعدش خواستم نوزادم رو از شیر بگیرم که دکتر گفت نه باید شیرش بدی و دوباره گفت کورتون بخور دوز25 هر روز از فوق تخصص کودکان هم پرسیدم گفت اشکالی نداره چهارماه خوردم و با عوارض خیلی شدیدی روبه رو شدم لرزش دست ترکهای پوستی استخولن درد ریزش شدید مو که با یک گروه تو تلگرام آشنا شدم و اونجا همشون میگفتن کورتون نخورم دکتر دیگه ای رو بهم معرفی کردن اون دکتر که رفتم با سرنگ مقداریش رو کشید و دارو کوتریماسازول داد با کپسول آناهیل و گفتن یکماه دیگه بیا بعد که دوباره رفتم برام درناژ کردن . من از درناژ خیلی درد کشیدم و میخواستم بدونم تاثیری داره تو این بیماری؟ طب سنتی تاثیری توی این بیماری داره ؟ من جایی رفتم گفت تو باید سیستم ایمنی بدنت رو بالا ببری و خودت تقویت کنی و خمیر آرد و نمک و قند و کلپوره بذاره تا تودت نرم بشه و س باز کنه و گفت نباید جلوی رشدش رو بگیری باید بزاری مثل میوه ای برسه و خودش بیوفته وگرنه اگه جلوش رو بگیری بدتر میشه!!!
 
در قست مشاوره پاسخ داده شد
15/8/1398ساعت 01:07:00
 
 
فاطمه
7/8/1398ساعت 13:39:00
اقای دکتر سلام من دوسال پیش با عمل جراحی شما سینه سمت چپم برداشته شده وشما زیر پوستم کیسه ای جهت تزریق ژل قرار دادید .حجم کمی تزریق شد الان من دیگه نمی توانم بازسازی پستان را انجام دهم وفعلا تصمیم دارم اسپکنتر را از بدنم خارج کنم .لطفا راهنمایی کنید که یک جراح عمومی هم میتواند این کار را انجام دهد یا باید متخصص وفلوشیب پستان هم باشد ایا دکتر الهی در بیمارستان لاله هم حضور دارند یا خیر .ممنون
 
معمولا در دوره جراحی عمومی بسیاری از جراحان آموزش لازم برای جاگذاری و یا برداشتن اکسپندر را نمی بینند ولی اگر کسی این کار را یاد گرفته باشد می تواند انجام دهد. دکتر الهی در بیمارستان لاله هم هستند و در مطب نیز بیماران را میبینند.
8/8/1398ساعت 03:06:00
 
 

7/8/1398ساعت 12:49:00
سلام ۴ماهه که به ماستیت گرانولوماتوز مبتلا هستم ابتدا پستان چپ که یکبار نیز تخلیه صورت گرفته یکماه بعد درمان با پردنیزولون ۳۰ شروع کردم بعد از دوماه مصرف پستان راست دچار آبسه شد به قطر۶۰در ۲۷ طبق نظر جراح نیاز به تخلیه مجدد شده که هنوز مراجعه نکردم دوز پردنیزولون نیز به ۱۰ رسانده شده لطفا راهنمایی فرمایید باتسکر
 
این قسمت را بخوانید.http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?PageID=196
8/8/1398ساعت 03:04:00
 
 
ملیسا
6/8/1398ساعت 18:10:00
سلام،من ۳۸ سالمه و مجردم، به خاطر جلو انداختن پریود دکتر برام قرص مدروکسی پروژسترون تجویز کرده و من سینه هام فیبرو کیستیک هست تو عوارض مصرف قرص مضر برای سرطان پستان درج شده بود می خواستم ببینم برای من که سینه فیبرو کیستیک دارم مضر هست یا نه؟ممنون
 
قرص های پروژسترونی در فیبروکیستیک منع مصرف ندارند و عامل خطر ایجاد سرطان هم نیستند.
8/8/1398ساعت 03:03:00
 
 
صبا
6/8/1398ساعت 06:32:00
من نزدیک به ۱۲ سال هست که متوجه شدم دارای کیست های متعدد و دو غده فیبروآدنوما در سینه هستم. چند روز پیش برای چکاپ سونو انجام دادم که دکتر گفت مشکلی از لحاظ کیست ها و غده های فیبروآدنوما وجود ندارد، اما تشخیص توده سالید هایپواکو با جدار مشخص و منظم ۱۲ در ۶ میلیمتر در اگزیلر چپ داده شد که گفتن لنف آدنوپاتی هستش. میخواستم ببینم این لنف آدنوپاتی چی هست و آیا میتونه خطرناک باشه؟؟؟
 
اطلاعات در مورد عقده لنفاوی (آدنوپاتی) را از این لینک بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
8/8/1398ساعت 03:02:00
 
 
مهدخت
4/8/1398ساعت 08:18:00
سلام . در ماموگرافی من نوشته شده لنف نود در اگزیلای دوطرفه مشاهده شده همچنین پارانشیم پستان ها نمای scattered fibroglandular densities دارد . آیا مشکل خاصی هست ؟
 
اطلاعات در مورد عقده لنفاوی را از این لینک بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206 ضمنا در ماموگرافی شما تراکم بافت پستان نوشته شده که در افراد جوان می تواند کاملا طبیعی باشد. در این موارد برای تکمیل بررسی ها ، انجام معاینه و سونوگرافی توصیه میشود.
6/8/1398ساعت 04:40:00
 
 
نیلوفر
1/8/1398ساعت 19:28:00
سلام وقت بخیر، آیا لیزر زیر بغل برای کسی که کیست سینه دارد مضر است؟
 
خیر ربطی به هم ندارند.
2/8/1398ساعت 01:03:00
 
12345678910...>>