دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 7/1/1389
بیماری های پستان

شما در این قسمت می توانید نقطه نظرات و سوالات خود را در ارتباط با سرطان پستان اعلام نمایید. لطفا توجه داشته باشد که

1. نظرات پس از تایید مسئول سایت وارد سایت اصلی می شود و این کار بین 1-3 روز طول می کشد.بنابراین هر نظر پس از وارد شدن، بلافاصله قابل دیده شدن نخواهد بود.

2. پاسخ هایی که در این سایت درج می شود به هیچ عنوان جایگزین معاینات و تصمیمات حضوری پزشکان نخواهد بود.

3.نظرات خود در مورد جراحی های زیبایی و بازسازی پستان را در قسمت ویژه آن قسمت وارد نمایید. در این قسمت تنها نظرات مربوط به بیماری های  پستان انتشار می یابد.

نام:
نظر شما:
نظرات
مریم غلامعلی زاده
14/6/1397ساعت 12:52:58
سلام روز به خیر در آذر ماه و دی ماه چطور می توانیم وقت بگیریم . چون تعیین وقت ویزیت اینترنت فعال نیست باسپاس فراوان
زمان بازگشت مشخص نیست ولی مقدماتی در حال انجام است که بتوان با سهولت بیشتری سوالات بیماران و مدارکشان را بررسی کرد و پاسخ داد. برای معاینه میتوانید به آقای دکتر الهی در مطب مراجعه نمایید. میتوانید از دکتر الهی وقت بگیرید.
15/6/1397ساعت 18:00:01
آرش
14/6/1397ساعت 08:47:21
سلام جناب دکتر/بنده همون آقایی هستم که گفتم سمت راست سینه من عضله نداره/درجواب شما که فرمودید از نظر سندروم پولند نیز باید بررسی شوم" باید خدمتتون عرض کنم که بنده دست راستم هم از دست چپم کوچیک تر هست/و در سن 7سالگی دست راستمو عمل کردم و پرده ای که لای انگشتان بود برداشته شد/در کل الان دست راست من یک بند انگشت کوچیکتر از دست چپ من هست/با ظاهر دستم مشکلی ندارم اما سینه سمت راستم که عضله نداره/ظاهرش اذیتم میکنه/میخواستم ببینم با عمل میشه درستش کرد و اینکه این عمل سخته یا نه؟و موضوع دیگرم اینکه اگر عمل شه عوارض خاصی نداره و میشه ورزش هم کرد؟ وآخرین نکته اینکه بنده قصد دارم بچه دار بشم میخواستم ببینم عوامل وراثت باعث نشه بچه ی من این مشکل رو داشته باشه/راه حلی داره؟ممنونم
پاسخ داده شد.
15/6/1397ساعت 17:59:28
گلتاج خواجه یی
12/6/1397ساعت 19:54:18
با سلام و خسته نباشید اینجانب هفت سال هست که به شما مراجعه میکنم. قرص تاموکسیفین بیست میل روزانه مصرف میکنم، بنده اخیرا به دکتر پوست مراجعه کرده ام و ایشان برای من قرص یاز و اسپرونولاکتون تجویز کرده اند. آیا میتوانم این قرص هارا مصرف کنم یا خیر؟ با تشکر
قرص یاز ترکیباتاستروژنیدارد و اگر اینطور باشد منع مصرف وجود دارد.
15/6/1397ساعت 17:59:05
عرفانی
9/6/1397ساعت 02:52:00
سلام و وقت به خیر آقای دکتر ٬ خود شما از چه زمانی مجدد بیمارها رو ویزیت میکنین؟
زمان بازگشت مشخص نیست ولی مقدماتی در حال انجام است که بتوان با سهولت بیشتری سوالات بیماران و مدارکشان را بررسی کرد و پاسخ داد. برای معاینه میتوانید به آقای دکتر الهی در مطب مراجعه نمایید.
15/6/1397ساعت 17:58:22
بهاره
5/6/1397ساعت 21:04:55
سلام آقای دکتر 🌹 من یه سوال خیلی مهم دارم تا الآن ۳ تا دکترِ جراحی پستان رفتم که هر سه گفتن احتمالا اگزما هستش و با کرِم خوب میشه، اما خودم خیلی نگرانم! ممنون میشم بخونید و جواب بدید. من نوک سینم یه مدت بود که خارش داشت، به خاطر همین شک کردم و رفتم سونوگرافی دادم و بیوپسی سینه کردم و مشخص شد داخل سینم تومور خوش خیمِ فیبروآدنوم دارم و دکتر گفت جای نگرانی نیست و میتونی جراحی کنی و دَرِش بیاری. دکترِ جراحِ پستان به من یه کرِمی دادن و من دو سه روز ازش به نوک سینم زدم یه کم بهتر شد، اما بعد از چند روز دوباره خارِش نوکِ سینم شروع شد! و الآن دارم کرمِ دیگه ای رو استفاده میکنم که فکر میکنم زینک هستش اما هنوز خوب نشده و خارش داره. فراموش کردم که این نکته رو بگم که وقتی که از حمام میومدم خارش بیشتری داشت، اما الآن دیگه بعضی وقتا خیلی خارش داره و وقتی که میخارونمش بیشتر میخاره. از نوکش ترشح نداره و فقط قسمت دورِ نوکِ سینم هستش که میخاره و یه بار هم از همون قسمتِ دورِش انقدر که خاروندم آب اومد. قیافش با نوکِ اون یکی سینم زیاد فرقی نمیکنه فقط یکم حساس و بزرگتر شده از نظر خودم. (آبی که از سینم میاد از نوک و داخلِ وسطِ سینم نمیاد از قسمتِ دورِ نوک سینم و هاله میاد) این اگزما هستش؟ یا ممکنه چیزِ بدی باشه؟ چون تو اینترنت سرچ کردم نوشته بود علائم اگزمای نوک سینه شبیهِ علائمِ سرطان پاژه پستانه. من خیلی نگرانم... ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنین. سنم ۲۱ سال و مجرد هستم، توده خوش خیمِ فیبروآدنوم قسمتِ ساعتِ ۶ سینه سمتِ چپم هستش و خارش هم از همون سینه هست.
اگزما در نوک پستان باید از نظر رد کردن بیماری پاژه بررسی شود. اینکار با نمونه برداری از همان قسمت و نه از داخل پستان انجام میشود و یک بیوپسی ازپوست این ناحیه کافیاست. علائم شما بیشتر شبیه اگزماست ولی بهتر است نمونه برداری از پوست این ناحیه پس از یک دوره درمان کامل و درست اگزما انجام شود.
15/6/1397ساعت 17:56:56
شجاعي
3/6/1397ساعت 23:52:04
با سلام من پس از مامو گرافي و سونوگرافي تشخيص يه توده در حدود يك سانتي متر از نوع فنوع فيبرواددنوما دادند كه با نُمونه برداري تايي شد ولي يكي از پزشكان توصيه جراحي كردند أيا به نظرتان لازمه يا بخاطر سابقه كنسر سينه دركه دو پيشنهاد دادند و اينكه نُمونه نُمونه برداري تأثير بد در تحريك توده ندارد سپلس
نمونه برداری تاثیر بدی ندارد. برداشتن فیبروآدنوم ها بستگی به اندازه و نوع و سوابق شخصی و خانوادگی از سرطان دارد.
15/6/1397ساعت 17:52:41
آرش نجفی
3/6/1397ساعت 11:25:05
سلام آقای دکتر بنده ۱۵/۴/۹۷ پیام دادم آقا هستم سینه سمت راستم عضله نداره آیا با عمل و بی عمل تصحیح میشود؟شما در جواب فرمودید که باید سندروم پولاند هم برسی بشود. بله دست راستم هم با دست چپم فرق دارد و یه بند انگشت کوچیک تره، در سن ۷سالگی هم دستمو عمل کردن برای برداشتن پوست لای انگشت.اما کارایی دستم مشکلی نداره و الان ظاهرش هم بد نیست فقط کمی کوچکتر از دست چپم هست.الان مشکلم سینه سمت راستم که بدون عضله هست و ظاهرش.اگر راهنمایی بکنید که با عمل یا بی عمل واینکه عمل خطری دارد یا نه،ممنون میشم.
خیر خطری ندارد. معمولا با جراحی های ترمیمی میتوان این مشکل را برطرف کرد. در این جراحی ها از عضلات پشتی برای جایگزینی استفاده میشود.این کار توسط جراحان پلاستیک و ترمیمی و یا جراحان پستان انجام میشود.
15/6/1397ساعت 17:51:24
مریم
1/6/1397ساعت 23:06:14
سلام آقای دکتر من چند وقتی است دچار سفتی سینه شدم به دکتر مراجعه کردم بعد از بیوپسی مشخص شد ماستیت دارم خیلی درد دارم خواهش میکنم کمکم کنید باید چه کنم
ملستیت در پستان به معنی التهاب است و ربطی به سرطان و بیماری های بدخیم ندارد. علت آن میتواند از عفونت تا تجمع ترشحات در پستان و حتی ظربه و تحت فشار قرار گرقتن آن متفاوت باشد که اغلب این موارد با درمان های محافظه کارانه و بدون جراحی بهبودپیدا میکنند. درمواردی علت این ماستیت مشخص نیست که در این موارد گاها تشخیص ماستیت گرانولوماتوز مطرح میشودکه علت آن معلوم نیست. برای تایید تشخیص ماستیت به جراح مراجعه نمایید.
15/6/1397ساعت 17:49:14
فولادی
1/6/1397ساعت 21:46:57
با سلام و عرض احترام دکترجان بنده سال ۸۸ توسط شما مورد عمل جراحی سینه قرار گرفتم و ۴ جلسه شیمی درمانی و ۳۵ جلسه رادیوتراپی انجام دادم ۶ ماه قبل هم مطب آمده و سونوگرافی و ماموگرافی نوشتید و انجام دادم اما الام سینه راست بنده یک کیست کوچک دارد ایا می تونم گل مغربی مصرف کنم؟
اگرچه مصرف این دارو الزامی نیست ولی منعی هم ندارد.
15/6/1397ساعت 17:45:44

1/6/1397ساعت 13:43:58
تبریک روز پزشک لایق پزشکانی ست که دغدغه شان بازگرداندن سلامت و آرامش به بیمارانشان می باشد و چه کسی لایق تر از شما دکتر کاویانی نازنین... اختر زندگی و د انشتون بر سر بیمارانتون مستدام روزتون مبارک و رحمت و برکت خداوند گوارای وجودتون
سپاسگزارم.
15/6/1397ساعت 17:45:00
فاطمه اسکندری
1/6/1397ساعت 13:32:17
آقای دکتر روزتون مبارک و سایتون مستدام
سپاسگزارم.
15/6/1397ساعت 17:44:34

1/6/1397ساعت 11:38:39
با عرض سلام و آرزوی تندرستی برای همه پزشکان زحمتکش و عزیز بخصوص دکتر کاویانی عزیز و بزرگوار . روز پزشک رو به همه پزشکان بخااخص دکتر کاویانی عزیز تبری میگم . همیشه سلامت و پاینده باشید.
سپاسگزارم.
15/6/1397ساعت 17:44:18

31/5/1397ساعت 21:08:52
باسلام و عرضادب خدمت دکتر خوبم جناب دکتر کاوبانی دکتر جان خواستم بدونم شما ایشالا کی تشریف میارین مطب یا بیمارستان . لطفا میشه بفرمایین . چون میخاستم نوبت عمل بازسازی سینه بگیرم . قربون شما زنده باشین.
تاریخ بازگشت هنوز به طور کامل مشخص نشده است.
15/6/1397ساعت 17:43:21
فروغ رضایی
28/5/1397ساعت 22:07:01
سلام من امروز بیوپسی انجام دادم و رسوب کلسیم در سینه چپ به اندازه کانون‌هایپواکو‌5*10در ساعت 9پستا ن چپ به فاصله 20mmو premammary دیده شد و چه مراقبتی برای بی
برای مشخص شدن ماهیت توده باید منتظر جواب بیوپسی ماند.
15/6/1397ساعت 17:43:49
زهرا
28/5/1397ساعت 03:06:00
باسلام ..اقای دکتر جا داره اول تشکر کنم ازشما که مادرمو جراحی کردین کارسینومای داکتال داشت من ۳۱سالمه غدد لنفاوی هردو اگزیلاری بزرگ شده بود و سه سانت بود بعد دوسال کوچیک شده به یک سانت رسیده ..دوتا ندول در ریه ویک ندول در تیروئید دارم که زیر پنج میل هستن بن اسکن دادم دنده شش و کتف و مهره ۴کمرم متاستاز شده ..پزشکای زیادی رفتم Fnaکردم بی نتیجه بود نمیدونم منشا سرطان کجاست لطفا اگه میشه راهنمایی کنید من فیبروکیستیک پستان هم دارم و جدیدا فیبروم خارج از رحم ۱۲میل هم دارم فقط دارم درد میکشم ومتاسفانه پزشکی نیست کمکم کنه خودم سطح علمیم بالاست که به این مشکلات بدنم پی بردم لطفا کمک کنید ایا ممکنه کنسر برست لوبولار باشه بصورت تهاجمی؟؟؟
برای مشخص شدن محل اولیه بدخیمی ابتدا باید از محلی که در دسترس تر است بیوپسی گرفته شود و با تکنیک IHC (ایمونوهیستوشیمی ) محل اولیه مشخص شود و طبق آن مورد درمان قرار بگیرید.
30/5/1397ساعت 15:44:57
عاطفه نقدیان
26/5/1397ساعت 17:29:09
سلام اقای دکتر وقت بخیر مهرماه ایران هستین؟
خیر مهر ماه هم آقای دکتر الهی در روزهای زوج و یکشنبه ها در کلینیک حضور دارند.
30/5/1397ساعت 15:50:06

25/5/1397ساعت 14:36:51
سلام وقت بخیر آگه بخوام سوال تایپ کنم صفحه نصفه است میشه لطفا درسته کنید با تشکر
مهندسان ادمین سایت مشغول ایجاد این امکانات در سایت هستند.
26/5/1397ساعت 16:06:50
شیدا
23/5/1397ساعت 20:04:36
سلام آقای دکتر.مامانم بکی از بیماران شمایت که ۷ ام تیر جراحی شده اما تا امروز ترشح داره و درن بهش وصله و پرتودرمانی را هم شروع نکرده مشکلی ایجاد نمیکنه.علت این همه ترشح چیه.با تشکر
ترشحات در محل عمل که با درن بیرون می آید مشکل مهمی نیستند ولی با توجه به احتمال ایجاد عفونت بعد از طولانی شدن ترشحات بهتر است درن ها خارج شوند. به آقای دکتر الهی در مطب مراجعه کنید.
26/5/1397ساعت 16:06:07
بنفشه
22/5/1397ساعت 06:53:42
تشکر دکترم بابت اینکه وقت ارزشمندتون رو در اختیار ما قرار میدهید .

22/5/1397ساعت 06:49:18
باسلام و عرض ادب خدمت دکتر خوبم جناب دکتر کاویانی . آقای دکتر چندروز پیشم سوال داشتم از خدمتتون ولی متاسفانا دریافت نشده بود .سوالم این بود که من بعد از گذشت سه سال از جراحی سینه رتست وبرداشتن حاضر به انجام باسا ی ان هستم وشما فرمودین از چربی شکم میسه انجام داد حالا واقعا نطر شما رو میخاستم که ببینم بطور کلی این عمل را توصیه میکنید یا خیر چون نظرشما برام خیلی مهم است. بازم ممنون دکترم.خدا نگهدارتون باشه.
بله پس از صه سال منعی برای انجام عمل بازسازی وجود ندارد. عمل بازسازی از چربی و پوست زیر شکم عمل نستبا بزرگی است و لازم است جراحی که انتخاب میکنید تجربه و مهارت کافی برای انجام این عمل را داشته باشد.معمولا عمل طولانی و نتیجه آن خوب است ولی باید احتمالات مربوط به عوارض را نیز مد نظر داشت. به هر حال تصمیم به بازسازی تصمیم بزرگی است. این قسمت را بخوانید.http://dr-kaviani.com/default.aspx?PageID=118
26/5/1397ساعت 16:04:08
مریم طباطبایی
20/5/1397ساعت 07:21:37
سلام.ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار ما میگذارید. بدخیم یا خوش خیم بودن توده ها با نمونه برداری مشخص میشوند یانه. من بیوپسی انجام دادم و بهم گفتن توده سرطانی هست باید جراحی انجام بشه و بعد از پاتولوژی تشخیص داده میشه که بدخیم هست یا خوش خیم.
اگر نمونه برداری انجام شده است احتمال قریب به یقین در آن نوع ضایعه مشخص شده است البته در موارد استثنایی ممکن است در آن نتوان به نتیجه قطعی رسید.
20/5/1397ساعت 09:35:34
شیرمحمدی
18/5/1397ساعت 06:23:05
لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانیم با دکتر کاویانی برای امر پزشکی ارتباط برقرار کنیم .
در حال حاضر آقای دکتر الهی در روزهای زوج و یکشنبه ها در کلینیک حضور دارند. یا سوالتان را در اینجا مطرح کنید.به زودی راه ارتباطی مناسبی با بیماران در همین وب سایت ایجاد خواهد شد.
20/5/1397ساعت 09:33:45
مهسا
15/5/1397ساعت 12:35:22
سلام و درود.. یک سوال داشتم... من توده های فیبروآدنوم دارم به تعداد زیادی که بعضیها نزدیک دو سانت هستن. میخواستم به بیمارستان امام مراجعه کنم ک با وکیوم بیوپسی خارجشون کنم اما بطور ناخواسته باردار شدم ، اولین بارداریمم هست و ۵ هفته دارم.میخواستم بدونم با این شرایط میتونم بازم اقدام کنم برای وکیوم؟چون شنیدم در بارداری سایز توده ها ممکنه بزرگ بشه. و اگر نمیتونم ، تا چقدر بعد زایمان میتونن اقدام کنم در صورتیکه شیردهی داشته باشم؟ سپاسگذارم
معمولا اگر با پاتولوژی این ضایعه تایید شده باشد لازم نیست توده های فیبروآدنوم با وکیوم خارح شوند اگر چه احتمالا مقدور هم نخواهد بود.. معمولا هر شش ماه سونو باید بشوید. و اندازه های توده ها با نوبت قبلی سونو مقایسه می شوند و در صورت رشد زیاد انها را یا جراحی خارح می کنیم. توصیه در بارداری این است که همزمان با سونوگرافی های جنین ، سونوگرافی پستان نیز انجام شود.
20/5/1397ساعت 09:27:25
معصومه شیخی
15/5/1397ساعت 06:02:48
باسلام من ۴۰سال سن دارم درجواب ماموگرافی من بعلت دانسیته زیادوغیرقرینه بودن پستانهاتوصیه به سوندگرافی شدم ولنف نوددراگزیلری دوطرف مشهودنیست وپستانهاdense ونمای فیبروگلاندرطبیعی لطف من راراهنمایی کنید ممنون
نکته ی نگران کننده ای در ماموگرافی و سونوگرافی شما وجود ندارد. هر شش ماه معاینه وسونو شوید و سالانه ماموگرافی انجام دهید.
19/5/1397ساعت 21:05:16
مریم کوشکی
12/5/1397ساعت 17:32:55
سلام وقت بخیر ببخشید آقای دکتر مزاحم اوقات شریفتان شدم من نزدیک به دو سال پیش خدمت خودتان توده ای که در سینه سمت چپ داشتم جراحی شدم وهر سه ماه یک بار سونوگرافی میدادم وبه خدمتتان می آمدم حالا سونو گرافی که در مرداد ماه انجام دادم رو میخواستم این یک موردشو خدمتتون بگم که فکرمو خیلی مشغول کرده آیا نیاز به اقدام خاصی دارد یانه نوشته بود کانون هیپواکو فاقد واسکولاریته داخلی باحدود نامنظم به ابعاد9×14میلی متر در ساعت 9 ناحیه far zoneپستان چپ درمحل اینسزیون جراحی رویت شد که در درجه اول مطرح کننده scar tissuمی باشد آیا مورد خاصی نیست باتشکر از شما پزشک عالی مقام
در مواردی که با تغییرات جراحی ممکن است قابل افتراق نباشد انجام MRI ود تشخیص کمک کننده است.
19/5/1397ساعت 21:27:45
لیلی بکند
12/5/1397ساعت 16:28:56
۱۲.۵.۹۷باسلام‌خدمت‌ جناب‌اقای‌دکتر‌کاویانی. من‌ازبیماران‌خودتون‌هستم‌هفت‌سال‌پیش‌از‌سینه‌ی‌سمت‌راستم‌توده‌دراوردم‌دربیمارستان‌امام‌خمینی‌که‌اللن‌در‌سمت‌چپی‌هم‌دارم.الان‌مشگلم‌این‌که‌هر‌بیست‌روز‌یبار‌به‌مدت‌ده‌روز‌سینه‌هام‌باد‌ می‌کنه‌و خیلی‌دردناک‌ می‌شه‌ بعد‌باز‌به‌ حالت‌اولیه‌در‌میاد‌ باز‌بد‌چند‌وقت‌ باز‌همینجوری‌میشه‌ به‌نظر‌شما‌باید‌به‌مطب‌مراجعه‌کنم‌البته‌دردش‌خیلی‌زیاد‌درست‌مثل‌زمانی‌که‌شیر‌پر‌میشه‌توسینه‌وقتی‌بچه‌از‌شیر‌میگیری‌سونو‌هم‌دادم‌که‌نوشته‌توده‌ام‌خوشخیم‌ممنون‌میشم‌راهنماییم‌کنید‌با‌سپاس‌از‌شما
این درد سینه شما سیکلیک یا دوره ای است و معمولا در خانم های در سنین بارداری با دوره های قاعدگی ارتباط دارد. مطلب درد پستان را از لینک زیر بخوانید: http://kbdi.ir/Default.aspx?PageID=181 در صورتی که معاینه و سونوگرافی شما نرمال است. مصرف قرص گل مغربی به مدت 2 تا 3 ماه برای کاهش درد کمک کننده است.
4/6/1397ساعت 23:58:04
شرارە
7/5/1397ساعت 14:39:31
سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگوار ، آقای دکتر سوالی خدمتتون داشتم آیا فیبروآدنوم ریسک بدخیمی رو در آینده بالا میبرد ؟
فیبروآدنوم یک توده­ی خوش­خیم پستان است و شانس سرطان پستان را بالاتر نمی­برد. مطلب مربوط به فیبروآدنوم را از لینک زیر مطالعه کنید: http://kbdi.ir/Default.aspx?PageID=183
19/5/1397ساعت 21:29:10
رویا
5/5/1397ساعت 03:44:35
با سلام خسته نباشید ببخشید من حدود سه سال پیش ماستیت گرانولوماتوز شدم که دو بار بیوپسی تو جاهای خوب هم کردم اما ازمایشگاه رد کرد تا اینکه روی پاهام لکه های اریتم ندوزوم شد و بیماریم تایید شد. ابسه شدم و تخلیه خود به خودی داشتم بعد از اون به مدت یکسال کورتون و متوتراکسات با دوز بالا مصرف کردم خوب شدم. یکسال بدون دارو بودم و مشکلی نداشتم تا اینکه خرداد امسال دوباره بعد از یه پریودی دردناک که تو سینه داشتم، تو سینه مقابل همونجوری شد و طی یک ماهه دوباره ابسه شد و تخلیه خود به خودی داشت که خیلی دردم کم شد الان یک پریود دیگه بعد از اون داشتم که خوب بود و ابسه نشدم اما پریود جدیدم که هفته پیش بود دوباره بعد از درد پریودی شدیدی که تو سینم بود دوباره سفت و دردناک و ملتهب شده و احتمالا از اونجا که دیگه درداش برام اشناعه مطمئنم که داره ابسه میشه. الان چند روزه دوباره از درد نمیتونم تحمل بیارم و مسکن مصرف میکنم. چیکار باید بکنم چرا اینجوری میشه ایا لازمه برای برسی بیشتر که سینم سرطانی نباشه پیگیری کنم خیلی نگرانم؟ و اینکه دکترای سونوگراف همیشه به من میگن سینت شبیه سینه های مادرای شیرده یا حامله ها هست ایا مدل سینه ی من که همیشه ملتهب و شیرده ای هست میتونه تو این ماجرا دخیل باشه؟ چجوری باید درمانش کنم چرا همیشه شیرده هستم؟! در ضمن سینم پلیکیستیکی و پرولاکتین بالا دارم که قبلا هفته ای نصف قرص داستینکس استفاده میکردم اما جدیدا بخاطر کمیاب بودن دارو از قرص گابرگولین یک عدد در هفته استفاده میکنم که اتفاقا شب قبل از اینکه دوباره سینم سفت شه این قرص رو خورده بودم! ممنون میشم راهنماییم کنید
بیماری ماستیت گرانولوماتوز یک بیماری مزمن و خوش خیم است که احتمال عود نیز دارد. بهترین درمان پس از تایید تشخیص با نمونه برداری تخلیه ی این ضایعات پس از راه پیدا کردن به پوست و جلوگیری از بسته شدن آن و مصرف NSAIDS( مسکن های غیر کورتونی ) مانند ناپروکسن است.
19/5/1397ساعت 21:33:30
صبا
4/5/1397ساعت 18:49:55
سلام اقای دکتر من یه دختر ۱۹ ساله هستم با قد ۱۶۰ و وزن ۴۲ و از زمان شروع رشد پستان هام تا الان سایزشون تغییر زیادی نکرده ( خیلی کم رشد کردن) و نوک پستان مشخصی هم اصلا وجود نداره سر سینه هام چیزی شبیه چند تا زگیل یا گوشت اضافه کوچک هست؟ میشه لطفا راهنمایی کنید ....
در سن 19 تب بیست سالگی مراحل بلوغ در جنس مونث کامل شده است. و در صورتی که بافت پستان کامل شکل نگرفته باشد یا بافت پستانی خیلی کم باشد باید با اقدامات جراحی تغییراتی ایجاد کرد. به جراح پلاستیک بعد از متخصص غدد مراجعه کنید
20/5/1397ساعت 09:24:30
فرشته
4/5/1397ساعت 05:27:15
سلام.ببخشید چه مدت زمان بین فاصله جراحی تا پرتو درمانی باید باشد؟ اگر دو ماه از جراحی گذشته باشد مشکلی ایجاد میکند یا تاثیر لازم را نخواهد داشت؟
بین جراحی با کموتراپی/پرتودرمانی در صورت مناسب بودن زخم حداکثر 4 تا 6 هفته باید باشد.
19/5/1397ساعت 21:19:25
12345678910...>>