دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 7/1/1389
بیماری های پستان

شما در این قسمت می توانید نقطه نظرات و سوالات خود را در ارتباط با سرطان پستان اعلام نمایید. لطفا توجه داشته باشد که

1. نظرات پس از تایید مسئول سایت وارد سایت اصلی می شود و این کار بین 1-3 روز طول می کشد.بنابراین هر نظر پس از وارد شدن، بلافاصله قابل دیده شدن نخواهد بود.

2. پاسخ هایی که در این سایت درج می شود به هیچ عنوان جایگزین معاینات و تصمیمات حضوری پزشکان نخواهد بود.


نام:
سوال شما:
پرسش و پاسخ
 
لیلا خسروی
28/12/1397ساعت 20:02:00
باسلام خدمت شما اقای دکتر،من سینه هام درد داستن دکتر زنان برام سونو نوشت ،جوابش این گونه میباشد.اکوی پارانشیم بافت فیبرو گلندولار در هر دو پستان طبیعی می باشد.ضایعه فضا گیر solid دیده نشد.چند عددکیست ساده به قطربزرگترین ۶میلیمتردر ربع فوقانی،داخلی پستان راست،در موقعیت ساعت ۲تا۳ودو عدد کیست ساده به قطر بزرگترین ۴میلیمتر در نیمه فوقانی پستان چپ،در موقعیت ساعت۱۲ رویت سد.بافت چربی زیر جلدی وناحیه retromammaryهردو سمت نمای طبیعی دارند.در بررسی اگزیلاری دو طرف لنفادنوپاتی دیده نشد.شرمنده میخواستم ببینم مشکلی دارم باتشکر از شما
 
رویا
27/12/1397ساعت 19:08:00
سلام آقای دکتر من حدود ۴ ساله مبتلا به ماستیت گرانولوماتوز هستم علاوه بر کم شدن موهام که به شدت افسردم کرده حدود ۳ ما هم هست لکه های بزرگ پوستی روی بدنم زده که دکتر گفته کمرنگ میشه اما نمیره آیا این لکه ها از خود بیماری هست یا عوارض داروهام هست؟
 
سلمان
27/12/1397ساعت 10:31:00
لنف نودبه ابعاد۸*۱۲و۹*۱۴درناحیه سوپراکلاویکولار...کلسیفیکاسیون دیده نشده امادرلنف نودلیکوءیفیکاسیون رخ داده لنفادنیت مطرح می باشد‌ ۰۹۱۱۱۰۷۶
 
برای پاسخ به این سوال اطلاعات بیشتری لازم است و لازم است معاینات صورت گیرد. به پزشک متخصص داخلی و یا جراح عمومی مراجعه نمایید
27/12/1397ساعت 18:24:00
 
 
انیسا حقیقت
27/12/1397ساعت 03:51:00
لنف نود مزانتریک با قطر 12mm خطرناکه؟درمانش چطوریه؟
 
برای پاسخ به این سوال به اطلاعات بیشتری نیاز است. http://dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
27/12/1397ساعت 18:22:00
 
 
مریم
26/12/1397ساعت 19:05:00
با سلام و احترام من سینه هام فیبروکیستیک هست و بافت متراکمی دارم میخواستم بپرسم تزریق آمپول biotinوbepanthen برام ضرر داره؟ممنون
 
ترکیبات تقویتی و ویتامینی تا وقتی مخلوط با هورمون نباشند ضرری برای پستان ندارند.
27/12/1397ساعت 18:21:00
 
 
بهیه
26/12/1397ساعت 06:58:00
با سلام و احترام جناب آقای دکتر اول تشکر میکنم به خاطر حوصله ای که در پاسخ به پیام ها می گذارید بعد یه سوا داشتم مادرم تقریبا یک ماه قبل بیوپسی انجام دادن این جوابشه خواستم نظر جنابعالی رو بدونم: breast biopsy: fibrocystic mastopathy
 
این حالت خطرناک نیست ولی باید این یافته با سایر یافته های معاینه و سایر آزمایشات تطبیق داده شود. این قسمت را بخوانید. http://dr-kaviani.com/Default.aspx?PageID=184
27/12/1397ساعت 18:16:00
 
 
مریم
21/12/1397ساعت 15:53:00
سلام و خسته نباشيد.در بیمار ماستیتی در صورت مصرف نکردن دارو و عود های مکرر ماستیت گرانولوماتوز طی چند سال آیا امکان تبدیل توده التهابی گرانولوماتوز به توده سرطانی وجود دارد؟با تشکر
 
این موضوع بسیار نادر است. تبدیل شدن ماستیت گرانولوماتوز به سرطان تا کنون گزارش نشده است. گزارشات کمی ا همراهی این دو در حد "گزارش موارد بسیار نادر" در منابع هست که یکی از آنها مقاله مرکز خود ما است.
25/12/1397ساعت 12:36:00
 
 
الناز
21/12/1397ساعت 05:35:00
با سلام خدمت دکتر محترم،آقای دکتر من خانمی 35 ساله هستم که تقریبا سه ماه پیش سی تی آنژیوگرافی قلب انجام دادم و زیر اشعه زیاد بودم الان دو ماه که از سینه سمت راستم ترشح سفید و خودبه خودی میاد البته با فشار دادن نوک سینه از هر دو سینه ترشح سفید میاد الان چند روزه که سینه سمت راستم و همچنین زیر بغلم درد زیاد داره و سونوگرافی انجام دادم که جواب به این صورت بوده اکوزنسیته هر دو پستان طبیعی و بافت پستان ها Glandular و در ناحیه پریفرال با نمای fatty مشاهده می شود و در پستانها ضایعه کیستیک و یا تومورال رویت نگردید و افزایش ضخامت پوستی در نسج پستانها دیده نشد و در اگزیلای راست لنف نود ری اکتیو در ابعاد 13میلیمتر دیده می شود.خیلی نگران هستم به نظر شما مشکوک به سرطان پستان هستم؟ برای بررسی بیشتر باید چکار کنم؟
 
این علائم نگران کننده نیست ولی بررسی های تکمیلی قابل توصیه است. برای راهنمایی بهتر تصویر مدارک پزشکی از جمله سونوگرافی را در قسمت مشاره اینترنتی ارسال نمایید.
25/12/1397ساعت 12:35:00
 
 
سمین
20/12/1397ساعت 15:17:00
سلام من عازم کربلا هستم و برای جلوگیری از عادت ماهیانه می خام ال دی بخورم با توجه به بیماری ماستیت گرانولوماتوز مشکلی وجود ندارد ایا؟البته الان دارو مصرف نمکنم برای بیماریم
 
این کار از نظر پزشکی غیر قابل توصیه است. روال هورمونی طبیعی بدن را نمی توان اینگونه دچار اختلال کرد.
25/12/1397ساعت 12:33:00
 
 

19/12/1397ساعت 23:06:00
سلام اقای دکتر من ماستیت گرانولوماتوز دارم البته الان دارویی مصرف نمکنم برای عید کربلا می روم ایا می تونم بخاطر زیارت از قرصهای ال دی و یا دیان استفاده کنم؟ برای بیماریم‌مشکل نداره؟
 
این کار از نظر پزشکی غیر قابل توصیه است. روال هورمونی طبیعی بدن را نمی توان اینگونه دچار اختلال کرد.
25/12/1397ساعت 12:33:00
 
 

19/12/1397ساعت 19:45:00
با سلام و احترام من همسر خانم مریم نامی هستم چند روز پیش ازتون سوال پرسیدند الان ام ار ای انجام دادند نوشته یه توده تو سرش هست فکر کنم قسمت گیجگاهی این متن ام ار یه there is a23*15mm enhancing mass lesion in right temporal -occipital region along with vasogenic edema suggestive of metastasic دکتر جان خودتون جراحیش کردیدن الان باید چیکار کنیم لطفا راهنمایی کنید
 
در همان قسمت مشاووره اینترنتی در همان روز پاسخ داده شد. این قسمت به صورت هفتگی و قسمت مشاوره اینترنتی به صورت روزانه چک میشوند.
25/12/1397ساعت 12:32:00
 
 
رویا
19/12/1397ساعت 18:49:00
سلام آقای دکتر من چند ساله دچاره ماستیت گرانولوماتوز هستم بیماری در این چند سال یک مدت خاموش بود و مجدد عود کرد بنا به نظر دکترم از دارو استفاده کردم اما متاسفانه بدنم نسبت به دارو مقاوم شد و دیگه پاسخ درمان دارویی نگرفتم. هم اکنون مو و پوستم درگیر عوارض دارویی شده لکه های بزرگ مایل به کبودی روی سینم و رانم ایجاد شده میخواستم بپرسم اینها قابل درمان هست ممنون از راهنماییتون
 
معمولا این حالات پس از آرام شدم بیماری خود بخود بهتر خواهد شد. تا وقتی حملات ادامه دارد این حالت ها معمولا بهتر نخواهد شد .
25/12/1397ساعت 12:31:00
 
 
محبوبه مظفري
19/12/1397ساعت 16:43:00
سلام و عرض ادب ، ٢٦ تير توسط شما مورد عمل جراحي سينه قرار گرفتم سپس تحت نظر دكتر نجفي ٦ جلسه شيمي و سپس ٣٠ جلسه پرتو انجام دادم (استيج ١ ) دكتر نجفي براي ارديبهشت ماه ازمايش خون نوشتند ، تاموكسيفن و امپول ديفرلين هم برايم تجويز كردند ، درمان من هفته اول بهمن تمام شده ، لازم است در غياب شما پيش دكتر الهي بروم يا صبر كنم تا وقتي شما تشريف اورديد خدمت برسم ؟؟؟؟
 
دوره های بررسی های پیگیری را عقب نیاندازید و به آقای دکتر الهی مراجعه نمایید.
19/12/1397ساعت 18:02:00
 
 
پریا
19/12/1397ساعت 16:20:00
سلام آقای دکتر من فروردین 97متوجه ماستیت گرانولامالتوز در سینه راست شدم باد از بیوپسی دچار تورم شدید شدم و 15روز بعد از بیوپسی از محل بیوپسی منفذ باز شد و چهار ماه آب چرک و خونابه ترشح میکرد و با درمان دارویی و گیاهی پایان شهریور زخمها بسته شد و ترشحات از بین رفت و اول مهر سونوگرافی اعلام کرد که کاملا از بین رفته و بافت سینه نرماله الان بعد از چند ماه سه روزه دوباره احساس التهاب میکردم و سونو کردم دوباره متاسفانه عود کرده ولی نه در محل قبلی قبلا زیر سینه بود الان زیر هاله و اطراف نوک پستان میشه راهنمایی کنید و دلایل عود ماستیت را توضیح بدید که من ضمن درمان اونها رو هم رعایت کنم.چکار کنم که زود درمان بشهو عود نکنه.
 
واقعا علت مشخصی برای عود ماستیت گرانولوماتوز وجود ندارد. در مورد این عود اخیر لطفا مدارک را از قسمت مشاوره اینترنتی ارسال نمایید تا امکان راهنایی دقیق تر وجود داشته باشد.
19/12/1397ساعت 18:04:00
 
 
زهره
18/12/1397ساعت 20:24:00
سلام.وقت بخیر.نتیجه سونوی گردن.لنف نود ژوگور دی گاستر به ابعاد ۱۵/۶mmاست.درد دارد.وبا داروی مسکن خوب نمیشود.دکتر کپسول سلوکسیب دادن.به مدت ده روز خوب نشد.ممنون‌میشم راهنمایی بفرمایید
 
با متخصص گوش و حلق و بینی مشورت کنید.
19/12/1397ساعت 05:09:00
 
 
رقیه رزجی
18/12/1397ساعت 19:49:00
یه سونوگرافی از بافت تیروئید/قدام کردن داشتم که نتایج آن به ش ح ذیل است:1-یک لنف نود با نمای reactiveبه ابعاد mm10*5در زیر ناحیه ساب منتال دیده شده2-دیامترایسم تیروئید 3mm در حد طبیعی می باشد3-تصویری به نفع توده فضاگیر مشاهده نشد4-ابعاد قدامی -خلفی لوب چپ 16*14نرمال مشاهده شد5-ابعاد قدامی خلفی لوب راست 17*16نرمال مشاهده گردید
 
در این سونوگرافی نکته مهمی وجود ندراد که خطرناک باشد ولی باید به پزشک متخصص مربوطه مراجعه نمایید.
19/12/1397ساعت 05:08:00
 
 
لیلا
18/12/1397ساعت 14:27:00
سلام خسته نباشید من پس از اتماموشیردهی دچار ماستایتیت گرانولوماتوز شدهام به طوری که بیشتر بافت سینه درگیر شده قسمتهایی ارسینه کاملا تیره شده نکروزشده ولی نرم شدهاست بافت زیر سینه ام تازه درگیر شده ایا این قسمت که تازه درگیر شده قابل تخلیه است وایا سای قسمتهای سینه که تیره شده به نظر شما قابلیت ملتهب شدن مجدد دارد کورتون متروتروکسات توسط جراح عمومی قطع شده وفقط انتی بیوتیک مصرف می نمایم
 
اگر بیماری شما به سمت خاموشی برود همه این علایم بهبود می یابد و اثر ناچیزی از اینهمه التهاب باقی خواهد ماند.
19/12/1397ساعت 05:07:00
 
 
مرضیه بامداد
16/12/1397ساعت 04:25:00
سلام آقای دکتر کاویانی وقت شما بخیر پیشاپیش فرارسیدن سال نو را به شما تبریک گفته و از خداوند منان برای شما طول عمر با برکت و سلامتی و تندرسی آرزومندم . شرح بیماریم را قبلا برا شما ارسال نموده بودم و توسط شما در تاریخ 97/12/03 در بیمارستان لاله در طرف چپ سینه مورد عمل جراحی قرار گرفته و پس از شیمی درمانی ، پرتو درمانی در حال حاضر جلسه هشتم ایمن درمانی را پشت سر گذاشته و جلسه نهم روز شنبه مورخ 97/12/18 می باشد با توجه به مراجعه حضوری به مطب شما آقای دکتر الهی سنو گرافی نوشته که نتیجه آن به حضورتان ارائه می گردد .سونو گرافی پستانها و Elastography و نسج نرم نواحی آگزیلر دو طرف : در سونو گرافی با پروپ مخصوص 14mhz - در پستان چپ : تغیرات pist radiatiin به صورت افزایش اکوژنیسیته بافت فیبرو گلاندولر ، ادم اینترلوبلار و افزایش ضخامت پوست بیشتر در قسمت لترال و سوپرولترال پستان دیده میشود . در مجاور level 1 آگزیلر چپ ، کانون irregular به ابعاد 7*8 میلیمتر همراه با tissue distirtiin بافت مجاور دیده می شود که میتواند fat necrisis باشد . با این حال با توجه به نامنظمی جدار BIRADS3می باشد . در خط اسکار لامپکتومی ، توده هترواکوی WELL DEFINED به ابعاد 6*7 میلیمتر دیده می شود که میتواند FAT NECRISIS باشد . در پستان راست : اکوی بافت فیبرو گلاندولر در حد نرمال است . توده ، کیست و عارضه پاتو لوژیک دیگر در بافت پستان راست دیده نمی شود . سونوگرافی در مطب دکتر سید جوادین انجام گرفته است . ضمناٌ آقای دکتر کی به ایران تشریف می آورید . با تشکر بامداد
 
در این سونوگرافی نکته مهمی وجود ندارد. اگر معاینه نیز طبیعی باشد می توان بررسی های شش ماهه را کافی دانست. ضمنا برای ارسال تصاویر و اسکن های مدارک می توانید از سامانه مشاوره غیر حضوری در همین وب سایت استفاده نمایید. هنوز تاریخ بازگشت مشخص نشده است.
16/12/1397ساعت 23:25:00
 
 
مریم نامی
15/12/1397ساعت 18:14:00
با سلام خدمت استاد بزرگوار.من در تاریخ ۶ آذر ۹۶ عمل کردم در دی ماه شیمی درمانی رو شروع و در اردیبهشت به پایان رسید.خرداد تا نیمه تیر هم رادیوتراپی انجام دادم.هر سه ماه دفرلین میزنم و ۱۷ تا هرسپتین زدم که سه هفته پیش اخری رو تزریق کردم.بهمن ماه به دستور دکتر الهی سونوگرافی و ماموگرافی انجام دادم.الان واسه چکاب باید چه کنم؟ هر چند ماه یه بار باید انجام بدم؟
 
بررسی های شما هر شش ماه با معاینه و نیز هر سال با ماموگرافی است.
16/12/1397ساعت 01:47:00
 
 
لیلا
15/12/1397ساعت 15:03:00
باسلام ایا دربیماری ماستایتیت گرانولوماتوز که به درمان مقاوم شده ماستکتومی کامل سینه درمان مناسبی است وبااین روش بیماری کاملا ازبین میرود
 
ماستکتومی درمان مناسبی برای این بیماری نیست. درمانهای ساده تری وجود دارند. تقریبا در هیچ یک از منابع پزشکی هم این درمان ذکر نشده است.
16/12/1397ساعت 01:50:00
 
 
لیلا
15/12/1397ساعت 12:57:00
باسلام ازتاریخ دیماه ۹۶دچارماستایتیت گرانولوماتوزشده ام بنابر صلاحدید جراح عمومی کورتون مصرف نموده ام ولی هیچ تغییری نکردهام حتی بافت سینه کاملا ملتهب ودچارابسه های فراوان شده است وواقعا دیگ نمیدانم چکار کنم دچارافسردگی شدهام لطفا راهنمایی فرماییید
 
مصرف داروهای کورتونی یکی از درمانهای قدیمی تر این بیماری است ولی با توجه به نتایج ضعیف، ادامه درمانکورتونی به جز در فاز های حمله بیماری توصیه نمی شود. بهترین و موثرترین درمان این است که بیمار بتواند فاز حاد التهاب را پشت سر گذاشته و به صورت دائمی ترشحاتی که در سینه جمع میشود را از مسیر زخم پوستی خارج نماید. در اینصورت پس از مدتی در اغلب بیماران کنترل میشود. داروهای غیر کورتونی ضد التهابی و آنتی بیوتیک (تنها در فاز حاد) قابل توصیه هستند.
16/12/1397ساعت 01:52:00
 
 
مینا
12/12/1397ساعت 20:05:00
با عرض سلام مجدد در یکی از سایت ها نوشته شده بود در مرحله اول اگر تشخیص سرطان داده بشه در صورت درمان شخص بعد از درمان به احتمال 90 درصد 5 سال حداکثر زندگی کند آیا درست هست؟ https://www.beytoote.com/health/hygiene-lady/staging-cancer2-progression.html جواب نمونه برداری را به ایمیل تان ارسال نموده ام آیا نیاز به عمل دارد به نظر شما؟
 
مدارک را از راه مشاوره اینترنتی بفرستید. در جمله شما کلمه حداکثر به اشتباه آمده است. میزان بقا متوسط 5 ساله در 90درصد بیماران قابل پیش بینی است و این عدد بسیار بالا و خوبی است.
14/12/1397ساعت 01:44:00
 
 
ریحانه
11/12/1397ساعت 12:42:00
آقای دکتر کاویانی با سپاس فراوان از اینکه صلاحدید خود را در رابطه با سوال من در مورد تخلیه پستان بخاطر brca2مثبت قبل از انجام رادیوتراپی اعلام نمودیدو فرمودیدجراحان خوبی در این زمینه درکشورحضور دارند،میتونم خواهش کنم درغیاب خودتان مشخصا" یک نفر جراح حاذق و قابل اعتماد معرفی بفرمایید؟ پیشاپیش سپاسگزارلطفتون هستم.
 
از آنجا که باید نام افراد برده شود لطف سوالتان را در مشاوره اینترنتی وارد نمایید تا جنبه عمومی نداشته باشد. در سایت از راه مشاوره اینترنتی وارد شوید.
14/12/1397ساعت 01:42:00
 
 
هانیه کریمیان
10/12/1397ساعت 08:42:00
سلام اقای دکتر کاویانی مادر من که در حال حاضر 53 سال دارند. اسفند سال 95 توسط شما جراحی شد. توده از نوع توده های نادر adenoid cystic carcinoma بود. فقط توده خارج شد و سینه حفظ شد. بدون اینکه لنف ها درگیر باشند. بعد هم 4 کورس شیمی درمانی 1-8 با taxoter , carbon انجام شد و در نهایت 30 جلسه پرتو درمانی . در همان زمان CT scan یک تو ده به ابعاد (30mm) در کبد نشان داد که با RBC scan این توده همانژیوم تشخیص داده شد. در طول این دو سال هر 6 ماه چکاپ هایی که شامل سونوگرافی و ماموگرافی از سینه بود و همین طور آزمایش های CBC انجام می شد و نتایج نرمال بود. حدود 2 هفته پیش سونوگرافی کامل شکم برای بیمار انجام شد ( احساس میکردن چشم هاشون زرده) با سونوگرافی توده های متعد و بزرگی در کبد دیده شد که با CT scan هم تایید شد و تشخیص متاستاز برای بیمار داده شد. در CT سایر اندام ها و ریه سالم گزارش شده. در آزمایش انجام شده در همین زمان آنزیم های کبدی کاملا نرمال گزارش شده است. در سونوگرافی یک توده به ابعادحدودا 10 cm در لب راست یک توده به ابعاد 2cm در لب چپ و 5 ندول دیگر با حداکثر ابعاد 12 mm گزارش شده. بیمار علائم ناشی از درد و یا تورم شکم ندارد.از هفته گذشته مجددا شیمی درمانی را شروع کردند. آقای دکتر لطفا راهنمایی بفرمایید. شنیدن این خبر واقعا شوک بزرگی برای همه ما بود. در سایت امکان ارسال مدارک وجود ندارد
 
اگرچه این حالت که فعال شدن مجدد بیماری است نادر ایت ولی متاسفانه در مادر شما رخ داده است. بهترین درمان در این حالت شیمی درمانی است که در حال انجام آن هستید. میتوانید مدارک را از طریق مشاوره اینبرنتی در سایت که امکان آن از هفته گذشته وجد دارد ارسال نمایید.
14/12/1397ساعت 01:39:00
 
 
Farzane
8/12/1397ساعت 20:13:00
سلام وقت بخیر من سینه ی راستم فیبروادنوم ۵میلی متری دارم،بدنسازی کار میکنم ،برداشتن وزنه یا ورزش های سنگین مشکلی ایجاد نمیکنه؟
 
به شرطی که از داروها و مکمل های دارای هورمون استفاده نکنید مشکلی ندارد.
9/12/1397ساعت 04:03:00
 
 
کمالی
4/12/1397ساعت 20:20:00
با سلام وتشکر از شما اردیبهشت 97 شما عمل کردید ورادیو تراپی انجام دادم هنوز بی حسی در بازو و سینه دارم اشکال نداره
 
این حالت به علت درمان ایجاد میشود و نگران کننده نیست و در اغلب موارد به خودی خود خوب میشود ولی زمان آن در افراد مختلف متفاوت است.
6/12/1397ساعت 04:35:00
 
 
سمین
4/12/1397ساعت 20:04:00
با سلام،انتهای۹۵ دچار ماستیت گرانولوماتوز شدم ب تشخیص پزشک عمل کردم ی دوره یکسال و نیم کورتون خوردم،،سال گذشته باردار شدم،پس از دنیا آمدن بچه ب تشخیص پزشک شیردهی انجام نشد،،تحت نظر پزشک هستم گاهی همان سینه تیر میکشد،خارش خفیف دارد یا گاهی دردهایی دارد،،مثل همان علایم قبل عمل ولی سفتی،قرمزی تورم و یا تغییر غیر عادی ظاهری ندارد،دکتر میگوید هنوز ی جورایی بیماری در شما هست و درسته علایم شدید نیست ولی التهاب هنوز وجود دارد و این علایم ب همین خاطر است ک شاید سالهای طولانی طول تا ۵یا۷سال طول بکشد فقط استرس را از خودت دور کن آیا شما هم همین نظر را دارید یا ب پزشک دیگری جهت بررسی مراجعه کنم،البته از پزشکم راضی هستم و نتیجه ی مشورت با یک جراح در شیراز هم مثل نظر پزشک خودم بود از راهنمایی شما متشکرم
 
علت این بیماری هنوز به طور کامل شناخته نشده است. در درمان آن برخی منابع تجویز کورتون را توصیه میکنندوبرخی دیگر خیر. معمولا بیماران در زمان های متفاوتی از این بیماری رها میشوند ولی این مدت معمولا کوتاه نخواهد بود.
6/12/1397ساعت 01:58:00
 
 
ریحانه
4/12/1397ساعت 16:52:00
با سلام و عرض ادب خدمت دکتر کاویانی من خانمی 36ساله هستم که بعلت کنسر پستان،8 ماه پیش تحت عمل جراحی قرار گرفتم. استیج بیماری 1 بوده و بدون درگیری لنفها میباشد. اندازه تومور 1 سانتیمتر و دوره شیمی درمانی بطورکامل طی شده است.توده بصورت موضعی برداشته شده وبخاطر عدم تخلیه کامل پستان،رادیوتراپی نیز تجویز گردیده ولی فعلا" انجام نگرفته. با توجه به اینکه نتیجه تست ژن،brca2 مثبت میباشد. آیا قبل از انجام رادیوتراپی، جراحی مجدد پستان و تخلیه کامل پستان و پروتز گذاری و حذف رادیوتراپی را صلاح میدانید یا اینکه اول رادیوتراپی شده و پس از بازگشت جنابعالی از مسافرت علمی، عمل تخلیه کامل سینه و زیبایی انجام گردد.؟ نظر جراح مربوطه در حال حاضر این است که چنانچه عمل تخلیه سینه و پروتزگذاری انجام گردد، نیازی به رادیوتراپی نیست.
 
در فردی مثل شما کاملا عاقلانه است که قبل از رادیوتراپی، جراحی انجام شودتا نیازی به پرتو درمانی نباشد. نتیجه عمل هم در زمانی که یک طرف پرتو درمانی شده باشد بد تر است و بنابراین واضحا توصیه این است که جراحی را در همین مرجله انجام دهید. جراحان خوبی هستند که که این کار را در کشور به درستی انجام می دهند.
6/12/1397ساعت 02:01:00
 
 
آرام رشیدی
4/12/1397ساعت 13:04:00
سلام دکتر خسته نباشید ما یک مریض داریم که مبتلا به سندرم پولند (یکطرفه)هست خواستیم بیام تهران خدمتتون ولی متاسفانه تشریف نداشتین شما کجا رو توصیه می کنید ممنون میشم
 
می توانید به بخش جراحی پستان بیمارستان امام خمینی مراجعه کنید تا اگر لازم بود درهماهنگی با بخش جراحی پلاستیک درمان شوید.
6/12/1397ساعت 02:02:00
 
 
سارا
3/12/1397ساعت 15:23:00
سلام وقای دکتر گن یه توده ۲ سانتی متری ر سینه ام داشتم از سال ۹۲ که فیبرادنوم گزارش شد سال ۹۶ مجدد سونو کردم که اینبار توده با حدود لوبوله باز هم به نفع فیبرادنوم به سایز ۳ گزارش کردن birad3 امسال یه جای دیگه سونو کردم و توده با حدود لوبوله و اکوی عروقی پراکنده به سایز ۳ گزارش کردن که birad4 گزارش شد( یه مرکز دیگه انجام داده بودم) که تحت CNB قرار گرفتم جوابش هنوز اماده نشده ولی خیلی نگرانم اینم بگم که توده هنگام منس دردناک میشه ممنون میشم اگه کمکم کنید
 
با این مشخصات که نوشته اید به نظر نمی رسد پاسخ نمونه برداری بد باشد ولی به هر حال باید صبر کردتا پاسخ بیاید زیرا هر احتمالی (حتی اگر کم باشد) مهم است.
6/12/1397ساعت 02:05:00
 
12345678910...>>