Francaise
English
فارسي
جستجو
اطلاعات تماس
نقشه سايت
صفحه اصلي

Skip Navigation Links
دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 4/1/1393
بازسازی پستان

شما در این قسمت می توانید نقطه نظرات و سوالات خود را در ارتباط با بازسازی پستان اعلام نمایید. لطفا توجه داشته باشید که

1. نظرات پس از تایید مسئول سایت وارد سایت اصلی می شود و این کار بین 1-3 روز طول می کشد.بنابراین هر نظر پس از وارد شدن، بلافاصله قابل دیده شدن نخواهد بود.

2. پاسخ هایی که در این سایت درج می شود به هیچ عنوان جایگزین معاینات و تصمیمات حضوری پزشکان نخواهد بود.

3. نظرات خود در مورد بیماری ها و جراحی های زیبایی پستان را در قسمت ویژه آن قسمت وارد نمایید. در این قسمت تنها نظرات مربوط به بازسازی پستان انتشار می یابد.

نظرات
احمدی
1/6/1396ساعت 22:00:57
سلام چند سال پیش ماستکتومی پوند ماه قبل عمل پرتز موقت را دکتر .... با کمک شما انجام دادند مراحل تزریق طولانی وجواب دهی درستی نداشت والان هم در عرض چند روز مایع از بین رفته شما فکر می کنید علتش چیه و باید چکار کنم تو این مدت خیلی. اذیت شدم
در داخل اکسپاندر ها مایع تزریق میشود و در طول زمان بر اثر فشار و یا ضربه و گاه حتی خودبخود میتوانند سوراخ شوند و مایع درونشان خالی شود. این موضوع خطرناک نیست زیرا مایع جذب میشود ولی بهتر است عمل اصلی جاگذاری پروتز زودتر انجام شود. اگر این فاصله زیاد شود پوست کمی جمع میشود و بعد از جاگذاری پروتز کشش پوستی احساس شود. در برخی موارد آمادگی پوستی خوبی ایجاد نمی شود و این حالت بستگی به نوع پوست و حالت کشسانی آن دارد. به هر حال اگر شرایط خوبی برای جاگذاری پروتز وجود نداشته باشد می توان همزمان از فلپ ها نیز استفاده کرد.
7/6/1396ساعت 18:55:46
شبنم
4/5/1396ساعت 13:50:45
سلام ببخشيد اقاي دکتر من سال قبل ماستکتومي شدم و امسال تيشو گذاشتم هنوز پروتز نگذاشتم بيمه عمل تيشو را قبول کرده ولي پروتز را قبول ندارد چرامگر پروتز تکميل کننده عمل تيشو نيست لطفا راهنمايي بفرمائيد . خيلي ممنون
معمولا عمل هایی که با پروتز انجام میشود توسط بیمه جزو اعمال زیبایی هستند حتی اگر برای بازسازی باشند و نه زیبایی.
20/5/1396ساعت 17:17:51
شبنم
4/5/1396ساعت 13:41:48
سلام ببخشيد اقاي دکتر بعداز ماستکتومي انجام عمل تيشو و بعد پروتز پوشش بيمه قرار مي گيرد ايا عمل زيبايي است يا جراحي بازسازي سينه ؟ ممنون
معمولا عمل هایی که با پروتز انجام میشود توسط بیمه جزو اعمال زیبایی هستند حتی اگر برای بازسازی باشند و نه زیبایی.
20/5/1396ساعت 17:17:28
نسترن
4/5/1396ساعت 10:42:44
با سلام اقای دکتر من پنجاه ویک سال دارم در سینه سمت راست خود یک کیست قابل لمس ومشاهده احساس کردم سونوگرافی کرد که نتیجه ان به شرح زیز میباشد سینه سمت راست : نواحی هایپو اکو با سایز ۴*۷ در ساعت دوازد ه و ۳.۵*۵در ساب اریول با احتمال کیست حاوی اکوی داخلی دیده میشوند یک توده هایپو اکوoval shape کمی هتروژن با حدود مشخص با سایز ۶.۹*۱۴ در قسمت تحتانی ساعت ۶ با اثر فشاری بر پوست مشهود است(BIRADS3) سینه چپ: یک ناحیه هایپو اکوoval shape با حدود مشخص با سایز ۶.۵*۱۱.۷ در زون مدیال ساعت ۱۰ مشاهده میشود (BIRADS3) تعدادی گره لنفی با نمای reactive در اگزیلاری ‌دو طرف مشهو است
سوال را در قسمت بیماری های پستان وارد کنید
20/5/1396ساعت 17:18:21
نوری زاده
26/3/1396ساعت 12:00:43
سلام .لطفا در مورد روش تی شو برای انجام پروتز سینه ماستکتومی توضیح دهید.با تشکر
در این روش ابتدا یک پروتز موقت در ناحیه جاگذاری میشود که به تدریج با تزریق سرم در داخل آن حجم آن اقزایش می یابد و بنابراین پوست کشیده میشود. وقتی پوست به میزان دلخواه جا باز کرد و آماده پذیرش پروتز شد، این tissue خارج شده و پروتز جاگذاری شود.
26/3/1396ساعت 14:27:47
خ اااااا
12/3/1396ساعت 14:07:03
هزینه هردوره شیمی درمانی در خصوص سرطان سینه چقدر است ایا بیمارستان کمکی میکند
سوال را در قسمت بیماریهای پستان وارد کنید
16/3/1396ساعت 01:04:59
ماریا احمدی
28/2/1396ساعت 19:44:26
سلام خسته نباشید من سال 93 ماستکتومی انجام دادم و پروتز کردم الان می خوام پرتودرمانی کنم ستون فقراتمو . بنظرتون پروتزم خراب نمیشه ؟ حالا بایدچکارکنم مچکرم
پرتودرمانی اگر لازم است حتما باسد انجام شود و اگر پروتز در محدوده آن نباشد خراب نمیشود. حتی اگر در آن محدوده باشد احتمال اشکال وجود دارد.
1/3/1396ساعت 19:10:56

20/2/1396ساعت 22:52:03
با سلام من ....هستم برای ویزیت پیش شما امدم وقرار شد برای سینه من تزریق چربی انجام بشه اما من عمل کمر دارم اگر عمل کمر را اول انجام بدم وپلاتین توی کمرم بزارن ایا بعد از عمل دوباره کج میشه یا اینکه اول عمل قرینه سازی سینه رو انجام بدم بعد کمرم رو عمل کنم لطفا مرا راهنمایی کنید
عمل کمر مهم تر و مقدم است
1/3/1396ساعت 19:11:26
اکرامی
20/2/1396ساعت 15:27:10
سلام من 3هفته شد که عمل کردم غده لنفاوی داشتم متاسفانه هرچی با مطب تماس میگیرم جواب نمیدن وتو دسترس نیستن خواهشن پاسخگو باشید
روزهای زوج از 5 تا 8 عصر تماس بگیرید.
1/3/1396ساعت 19:11:59
زهرا سجادی
9/2/1396ساعت 10:18:43
با سلام،ایا جایی هست که رادیوتراپی را برای مواردی که پروتز دایم پستان گذاشته شد انجام دهند؟
بله ولی ریسک آسیب به پروتز وجود دارد.
1/3/1396ساعت 19:12:21
فریبا حسنی
9/2/1396ساعت 09:39:26
با سلام،من حدود بیست روز ماستکتومی شدم،همزمان پروتز دایم برام گذاشتن،اما هنوز درن خارج نشده،وروزانه 50 سی سی ترشح دارم،مسخواستم بپرسم حداکثر درن تا کی میتونه باقی بمونه؟با تشکر
تا وقتی ترشحات به زیر 30 سی سی برسد
1/3/1396ساعت 19:12:54
یوسف
2/2/1396ساعت 21:34:37
سلام آقای دکتر سی سالمه و سندروم پولند سمت راست سینه ام دارم و بافت وجود ندارد. آیا جراحی ترمیمی و انتقال ماهیچه پشت برای من وجود دارد و هزینه اش چقدره؟ پروتز یا تزریق چربی چطور امکان پذیر هست؟
بله هر دو کار امکان پذیر است. هزینه ها در بیمارستان های مختلف متفاوت است.
1/3/1396ساعت 19:13:31
شهین میرزایی
30/12/1395ساعت 21:52:57
سلام اقای دکتر من چند وقت پیش جراحی سینه و زیر بغل داشتم. راستش دیروز از قسمت زیر بغلم مایع زرد رنگی ترشح کرد به مقدار زیاد میخواستم علت ش بپرسم و اینکه چیکار باید درباره ش بکنم. با تشکر
این حالت بعد از عمل میتواند پیش آید. به جراح خود یا به اورژانس بیمارستانی که در آن عمل شده اید مراجعه نمایید.
11/1/1396ساعت 14:11:21
رضايي
27/12/1395ساعت 01:06:50
بإسلام وخداقوت،جراحي ماموپلاستي داشتم بعلت بزرگي وسنگيني سينه،قدسينم سي سانت بود،الان عدم تقارن شديددوسينه،برداشت بيش ازحدبافت يكي ازسينه ها،ازبين رفتن كامل نوك وهاله هردوپستان،جاي بخيه هم بسياروحشتناكه،لطفالطفاراهنماييم كنيدكه آيااميدي براي ترميم هست،دوماهه دربابل پيش جراح عمومي عمل كردم وپشيمانم،سيوپنج سالمه وزندگيم درخطره،توروخدااميدي براي ظاهربهترونوك وهاله هست؟؟؟؟
این مورد از عوارض شناخته شده ماموپلاستی است. بسته به شدت آن شاید بتوان اصلاح انجام داد ولی طبیعتا امکان رسیدن به نتیجه عالی کم است.
11/1/1396ساعت 14:10:10
شهره
9/12/1395ساعت 20:42:47
سلام آقای دکتر کاویانی عزیز ضمن خسته نباشد من از بیماران خودتون هستم کیست داشتم و شما زحمت کشیدید آن را تخلیه کردید رفتم سونوگرافی دوباره کیست پر شده این کیست در سینه راستم میباشد که ابعاد آن (20cc) 47*14*60 و دارای سپتوم داخلی میباشد و کیستی در سینه چپم هست که در سونوگرافی به صورت لوبوله با سپتوم ناقص به ابعاد 25*12*21 در موقعیت ساعت 2 در فاصله 4cm نیپل می باشد آیا باز نیاز به تخلیه است؟ بقیه کیست ها کوچکتر میباشند و قطر 13-14mm میباشد کیست های داخل سینه روز به روز پرتر میشود چیکار کنم پیشگیری شود؟ قسمت فیبرو کیستیک هم مطالعه کردم ممنون از زحمات شما بزرگوار
لطفا سوال را در قسمت بیماری های پستان مطرح کنید.
11/1/1396ساعت 12:18:08
پوردلیر
17/10/1395ساعت 20:01:47
با سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر کاویانی من در تاریخ ۹۳/۷/۹ عمل برداشتن توده پستانی وانگاه ۸جلسه شیمی درمانی و۳۵ جلسه پرتو درمانی را انجام دادم حدود ۱۵ ماه بعد عود مجددا عمل ماستکتومی و۸جلسه شیمی درمانی+هرسیپتین که در مرحله ۷ شیمی درمانی هستم دوست دارم بازسازی با چربی انجام دهم میخواستم لطف کنید بفرمایید آیا می توانم وکی؟آیا این عمل به بزرگی عمل های قبلی هست ؟
قسمت بازسازی پستان از این لینک را مطالعه نمایید. http://www.kbdi.ir/default.aspx?PageID=118
22/10/1395ساعت 20:43:03
ز س
15/10/1395ساعت 15:28:29
سلام من سینه ی چپم رو کاملا برداشتن ،خواستم بدونم جایگزینی هس براساس ،و هزینه ش چطوره
قسمت بازسازی پستان از این لینک را مطالعه نمایید. http://www.kbdi.ir/default.aspx?PageID=118
22/10/1395ساعت 20:42:53
کیمیا ر از تهران
23/8/1395ساعت 20:08:58
با سلام ودعای خیر برای شما پزشک ماهر .من مدت دوهفته پیش سینه چپم تخلیه شدواز تیشو اکسپندر هنگام عمل استفاده شد حالا سوالم اینه چون برای ادامه درمان نیاز به پرتو درمانی دارم ازچند هفته بعد از جراحی باید پرتو درمانی بشم ؟ ودوم اینکه ایا کار درستیه که حین پرتو درمانی بقیه تیشو را تزریق کنند وخطری نداره ؟ ممنون ا
از یکماه بعد از جراحی امکان تزریق وجود دارد. رادیوتراپی ممکن است آن را خراب کند و برای همین پروتز اصلی در ابتدا گذاشته نمی شود.
5/9/1395ساعت 22:45:37
ب.ب
29/7/1395ساعت 01:25:18
با سلام خانمی 33 ساله هستم متاهل ولی بارداری نداشته ام7 ماه پیش مبتلا به کانسر راست شدم ازنوع درجا مجاری شیری ولی به علت کوچک بودن سینه مجبور به ماستکتومی شدم البته یک توده 1 میلی هم داشتم .شیمی درمانی نشدم فقط قرص تاموکسفین مصرف می کنم دکترم اجازه باسازی را داده است ولی من تمایل دارم سینه سالم را هم پروتز کنم تا هم بزرگترشوند وهم شکل باشند وبعد از باردای سینه سالم شل نشود و اون یکی سفت آیا برام مشکلی ایجاد نمی کند البته من در هر دو سینه فیبرو آدنم داشته ودارم
اگر در مشاوره ژنتیک نیاز به برداشتن سینه مقابل باشد این کار توصیه میشود وگرنه با دلیلی که اشاره کرده اید این کار توصیه نمی شود زیرا بازسازی تاخیری در طرفی که قبلا ماستکتومی شده است معمولا قرینه با بازسازی فوری نمی شود.
5/9/1395ساعت 22:47:37
هانیه قاسمی
11/7/1395ساعت 17:39:58
با سلام آقای دکتر بنده چهارشنبه ی هفته ی گذشته حضورتان رسیدم و ویزیت شدم آذر ۹۴ جراحی ماستکتومی انجام دادم شش جلسه شیمی درمانی داشتم تا فروردین ۹۵ پروسه ی درمانم تکمیل شد و نیازی به انجام رادیو تراپی نبود روز ویزیت نظر جنابعالی بر این بود که شش ماه بعد برای جراحی مراجعه کنم من از شهرستان تبریز آمده ام و با توجه به شرایطم ترجیح به انجام جراحی هر چه زودتر دارم در صورتی که صلاح بدانید! لذا درخواست پاسخ از طرف جنابعالی را دارم برای تصمیم گیری پسشاپیش از بذل توجهتان سپاسگذارم
لطفا با منشی مطب هماهنگ کنید تا این هماهنگی انجام شود.
5/9/1395ساعت 22:48:52
شادی
7/7/1395ساعت 18:18:52
سلام .دوساله سینه طرف راستم وکاملابرداشتم وهیچ مشکلی نیست.میخوام بازسازی کنم آیا پروتز مشکلی بعدها ایجاد نمیکنه
خیر. این قسمتت را مطالعه کنید. http://kbdi.ir/default.aspx?PageID=145
5/9/1395ساعت 22:51:33

26/6/1395ساعت 22:53:08
سلام آقای دکتر حالتون خوبه من از بیماران خودتون هستم که برام پروتز کردین همزمان با ماستکتومی. الان میخوام درستش کنم چطور نوبت بگیرم چون شهرستانم واشه نوبت نمیتونم حضوری بیام
روزهای زوج از ساعت 5 تا هفت با مطب تناس بگیرید.
5/9/1395ساعت 22:52:29
اشرف
17/6/1395ساعت 17:37:20
سلام خسته نباشيد، من سه سال پيش به علت نوده سينه چپم تخليه كردم ، شيمى درماني و ٢٨ جلسه پرتو درماني شدم ،الان ميخوام بازسازي كنم ، بيشتر دوست دارم از بافت شكم استفاده بشه، ميشه از عوارض عمل ي مقدارتوضيح بديد من مشهد هستم جايي رو ميتونيد معرفي كنيد
بازسازی پستان را از این قسمت مطالعه کنید http://kbdi.ir/default.aspx?PageID=118
5/9/1395ساعت 22:54:05

3/5/1395ساعت 10:51:59
باسلام ، آقاى دكتر درمورد بازسازى سينه با نسوج بدن سؤالم اينه كه آيا به قسمتى كه عضله برداشته ميشود آسيب جدى وارد نميشود ؟ بهتراست ازعضله زيرشكمى يا عضله پشت برداشته شود؟ شما پروتز راتجويز ميكنيد ؟
پاسخ این سوال کاملا بستگی به شرح حال بیمار و نیز معاینات دارد.
22/8/1395ساعت 20:31:14
کانی
31/4/1395ساعت 09:39:57
سلام آقای دکتر آیا پر کردن غدد لنفاوی باتزریق چربی باعث ورم دست نمیشه.سوال دیگم اینه که با لیزر تا چند درصد بخیه های بازسازی کامل پستان رو برداشت من بدنم مقاومت ترمیمیش خ بالاس و زود جای زخمام محو میشه ولی خب کامل نمیره
جای بخیه ها هرگز محو کامل نمی شوند ولی می توانند کم شوند. تزریق چربی می تواند باعث بزرگی عقده های لنفی شوند ولی معمولا باعث بروز لنفادم نمی شوند.
25/5/1395ساعت 15:50:46
مريم
20/4/1395ساعت 18:37:51
باسلام،من ٣٣ساله هستم سال ٩٣عمل ماستكتومي انجام دادم،شيمي درماني و مصرف قرص تاموكسيفن.شهريور مي خواهم پروتز كنم،تازگي در روزنامه دكتر طولابي فوق تخصص لاپراسكوپي گفتن كه پروتز مصنوعي سبب سرطان ميشود،كه دچارنگراني شدم.ايا امكانش هست كه بنده هم از چربي براي پروتز استفاده كنم؟البته فردي لاغراندام هستم ولي مادرم حاضربه دادن چربي هست.باسپاس فراوان
این اطلاعات به درستی داده نشده و یا شما برداشت درستی ندارید. پروتز باعث سرطان نمی شود.
25/5/1395ساعت 15:46:10
هما
10/4/1395ساعت 00:39:15
سلام میخواستم درمورد عمل بازسازی سینه با استفاده از عضله شکمی و پشتی بدونم آیا برداشتن قسمتی از این عضلات بعدا ایچاد مشکل نخواهد کرد؟ شما کدام را توصیه می کنید پروتز یا قسمتی از عضله ؟ درد کدامیک کمتر است ؟هزینه عمل کدام روش کمتر است ؟
معمولا مشکلی ایجاد نمی کند ولی به هر حال ممکن است در شرایطی باعث فتق شکمی شود. نوع بازسازی بستگی به شرایط معاینه دارد و برای هر بیمار می تواند متفاوت باشد.
25/5/1395ساعت 15:47:20
فریده
26/3/1395ساعت 14:05:54
با سلام میخواسم بدون برا پر کرد ن جای غدد لنفاوی زیر بغل راه دیگه ای جز تزریق چربی وجود داره برا کسایی که ماستکتومی شدن واز فلپ شکم استفاده شده
تزریق چربی راهی کم خطر و است و توصیه می شود. راه تایید شده دیگری نیست که به این اندازه مورد تایید باشد.
7/4/1395ساعت 20:33:47
فریده
25/3/1395ساعت 18:00:40
سلام من هم سرطان پستان داشتم سی سالمه و مجردم سینه راستمو کامل برداشتن یه سالو چارماه پیش،،،مرحله اول عملو پنج ماه پیش انجام دادم خ از نتیجه عمل میترسم از رنگ پوستو جابخیه هاش چون از شکمم برداشتن میخواسم بپرسم آیا میشه با لیزر رنگ پوستو روشنتر کرد و جا بخیه ها رو برداشتو آیا گودی زیر بغلم که بخاطر برداشتن غدد لنفاویه تو عمل بعدی درست میشه
درمان برای کم شدن محل بخیه ها مانند هر عمل دیگری با لیزر یا سایر درمان ها متناسب امکان پذیر است. در مورد زیر بغل ممکن است تزریق چربی را مناسبی باشد البته بدون انجام معاینات و دانستن شرح حال کامل و بررسی مدارک قبلی این راهنمایی دقیق نیست.
26/3/1395ساعت 09:53:19
شهین
27/2/1395ساعت 20:30:56
سلام آقای دکتر موفق باشید. من از مریضان شما هستم که ماستکتومی شده ام برای بازسازی سینه که هاله و نوک هم ندارد با ایمبلنت آیا هاله و نوک سینه را هم میتوان همزمان بازسازی کرد ؟برای این عمل چند روز بستری شدن در بیما رستان لازم است ؟
معمولا بازسازی نوک سینه در مرحله دیگری انجام میشود. برای بازسازی با ایمپلانت یک روز بستری کافی است.
3/3/1395ساعت 22:06:57
123
نام:
نظر شما:
اطلاعات تماس

تهران، خیابان ولی عصر،خیابان شهید عباسپور، بالاتر از بیمارستان دی، میدان توانیر، پلاک 3، ساختمان پزشکی طلا، واحد 42

تلفن: 88663937 -021

نقشه در Google Map


آخرین اخبار
1 2 3

© 1387 - وب سايت دکتر احمد کاوياني

Rayanpajouh Co.