دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 7/1/1389
بیماری های پستان

شما در این قسمت می توانید نقطه نظرات و سوالات خود را در ارتباط با سرطان پستان اعلام نمایید. لطفا توجه داشته باشد که

1. نظرات پس از تایید مسئول سایت وارد سایت اصلی می شود و این کار بین 1-3 روز طول می کشد.بنابراین هر نظر پس از وارد شدن، بلافاصله قابل دیده شدن نخواهد بود.

2. پاسخ هایی که در این سایت درج می شود به هیچ عنوان جایگزین معاینات و تصمیمات حضوری پزشکان نخواهد بود.

3.نظرات خود در مورد جراحی های زیبایی و بازسازی پستان را در قسمت ویژه آن قسمت وارد نمایید. در این قسمت تنها نظرات مربوط به بیماری های  پستان انتشار می یابد.

نام:
سوال شما:
پرسش و پاسخ
 
Hadis
19/8/1397ساعت 17:48:25
سلام و درود خدمت دکتر کاویانی بزرگوار.آقای دکتر من از بیماران شما هستم و درگیر ماستیت گرانولوماتوز.به شکر خدا با زحمات شما بیماری من در حال حاضر خاموشه.طی ویزیتی که توسط دکتر الهی انجام دادم ایشان فرمودند در ویزیت بعدی نیاز به ام آر آی سینه داری.ولی من متاسفانه از انجامش به شدت میترسم.از نظر شما انجام ام آر آی ضرورت داره یا اینکه من منتظر بازگشت شما و معاینه توسط خود شما باشم.سپاسگزار از وقتی که برای بیماراتون میزارید.
 
اگر عامل خطر مهمی برای مستعد شدن به سرطان سینه نداشته باشید و معاینه خوب باشد معمولا میتوان از MRI صرفنظر کرد.
21/8/1397ساعت 03:14:02
 
 
مریم
19/8/1397ساعت 10:57:47
سلام آقای دکتر کاویانی با آرزوی موفقیت برای شما . از بیماران شما در شهرستان هستم میخاستم‌ببینم آقای دکتر شما تا آخر امسال تشریف میارید ایران که منتظر باشم برای ادامه درمان
 
تا پایان سال 97 بعید با توجه به شروع به کار در خارج از کشور بعید است امکان بازگشت وجود داشته باشد.
21/8/1397ساعت 03:13:14
 
 
مریم شیاسی
17/8/1397ساعت 19:28:58
سلام خسته نباشید.کورتون 25 روزی 1 و متوتروکسـات هفته ای 8 عدد برای درمان ماستیت گرانولوماتوز مصرف میکنم.سوالم اینه قرص کلسیم یا فولیک اسید میتونم همزمان استفاده کنم یا در عملکرد دارو اختلال ایجاد میکنند.با تشکر فراوان
 
از آنجا که این دارو ها وبه ویژه متوتروکسات را هرگز برای درمان ماستیت گرانولوماتوز تجویز نمی کنم برای تداخلات دارویی از پزشکی که آن را تجویزکرده است سوال را بپرسید.
19/8/1397ساعت 05:03:22
 
 
سروش
13/8/1397ساعت 23:00:41
باسلام.جناب دکتر من احساس میکنم پوست پستانم چروکیده شده .آیا ممکنه فاکتور خطر ناکی باشه.درضمن من الان بچه هم شیر میدهم . وکاهش وزن کمی هم داشتم.
 
کاهش وزن، شیردهی باعث کم شدن حجم پستان ها بشوند و حالت چروکیدگی در پوست ایجاد کنند. نکته مهم این است که در بسیاریموارد با گذشت زمان پوست نیز جمع میشود ولی اگر نشود افتادگی پستان ماندگار شده و جراحی زیبایی میتواند این حالت را مرتفع کند.
14/8/1397ساعت 06:59:40
 
 
لاله
13/8/1397ساعت 22:24:51
با عرض سلام, خسته نباشید,مادر من ۸۵ سالشون هست دچار خشکی واژینال شدند و پزشک مربوط پماد استئومارین رو براشون تجویز کرد ۳ ماه از این پماد استفاده کردنند و لی الان در نوک هر دو پستانشان دچار درد شدند هیچ ترشحی ندارند خیلی نگرانشون هستم به پزشک هم مراجعه نمی کنند لطفا راهنمایی کنید ایا به خاطر مصرف پماد بود…ایا دادن قرص ویتامین E برایشان خوب است……با تشکر از وقت که می گذارید بسیار بسیار سپاسگذارم
 
برای یک خانم در سنین بالای 80 سال این پماد می تواند مشکلات واژینال را حل کند و درد پستان از عوارض آن است که اهمیتی ندارد و خطرناک نیست. اگر درد خیلی شدید باشد ممکن است به هیچ درمانی به جز قطع دارو جواب ندهد ولی به هر حال داورهای مسکن و ویتامین E میتوانندکمک کننده باشند. 100IU هر روز
14/8/1397ساعت 06:57:41
 
 
مجید
12/8/1397ساعت 11:11:01
سلام ببخشید در مرکز درمانیه شما جز خود دکتر کاویانی دکتر خانمم هست که در مورد ماستیت گرانولوماتوز اطلاعات کامل داشته باشن و خانمم رو برای درمان بیارم؟
 
در این کلینیک پزشک خانم فعالیت نمی کند، می توانید به بیمارستان های دولتی که اغلب در آنها پزشک خانم وجود دارد و یا به مطب خانم دکتر عمرانی پور، خانم دکتر الفت بخش و یا سایر پزشکان خانم مراجعه نمایید.
13/8/1397ساعت 04:24:38
 
 
الهام تیموری
12/8/1397ساعت 01:09:06
سلام وعرض ادب آقای دکتر پیرو سوال قبلیم لتروزل پزشک زنان برای کمک به بارداری تجویز کرده ایا این دارو وامپولhcg توده های پستان بزرگتر میکنه سوال بعدی من ایا این توده ها طی دوران بارداری بزرگتر ودردسر ساز نمیشن درکل برای رهایی از این توده ها باید بافت پستان خالی کنم نظر جراح اینه اما من میترسم خواهشا راهنمایی کنید متشکرم
 
ممکن است حتی باعث بزرگتر شدن توده ها بشود یا خیر ولی این دلیلی برای تخلیه بافت پستانی نیست. تخلیه بافت پستان در شرایطی توصیه میشود که از نظر ژنتیکی مستعد قوی به سرطان باشید و این با انجام آزمایشات مشخص میشود.
13/8/1397ساعت 04:21:32
 
 
شهزاد
11/8/1397ساعت 23:08:19
سلام بر شما در سونوگرافی نوشته شده در بررسی از نسج نرم پاروتید راست تصویر یک لنف نودreactiveبه ابعاد 14.7×8.2 mm در قسمت خلفی پارانشیم غده پاروتید راست دیده شد. به نظر شما باید نمونه برداری انجام بدهم؟ ممنون از وقتی که میگذارید و جواب میدید.
 
این را باید از متخصصین جراحی غدد بپرسید. البته بسته به مشخصات آن در سونوگرافی ممکن است نمونه برداری با سوزن نازک لازم باشد.
13/8/1397ساعت 04:19:47
 
 
اژین احمدی
11/8/1397ساعت 10:00:39
جواب سنگرافی سینه
 
؟؟؟
13/8/1397ساعت 04:18:44
 
 
مریم شیاسی
10/8/1397ساعت 22:57:47
سلام و وخسته نباشید.آقای دکتر من بیماری ماستیت گرانولوماتوز دارم ماه پیش تماس گرفتم که بیام تهران بیمار شما باشم که گفتن خارج از کشور هستید.گفتمان های شما رو خوندم.سوالم اینه:از 300 بیماری که داشتین بهبود قطعی هم حاصل شده و یا به خاطر ماهیت بیماری،به صورت مقطعی بیماری خاموش میشه؟علت اصلی رد متوتروکسات از نظر شما به خاطر عوارضش هست یا اینکه واقعا تاثیری در بهبودی و روند بیماری نداره.با کمال تشکر
 
این دارو به شدت سیستم ایمنی را تضعیف میکند و از این طریق اثر میکند. اگر بیمار، بیماری را بشناسد و بداند که خطری او را تهدید نمیکند در اغلب قریب به اتفاق موارد لزومی ندارد که عوارض زیاد متوتوکسات را تحمل کند. بسیاری از بیماران به خوبی کنترل شده اند و برخی نیز کنترل در حد عالی ندارند.
13/8/1397ساعت 04:16:10
 
 
زینب
10/8/1397ساعت 19:46:00
با سلام خدمت شما اقای دکتر خواهر من دچار بیماری ماستیت گرانولوماتوز شده و عفونتهای شدیدی میگیره بطوری که چندین باره ابسه شده و تخلیه خود به خودی صورت گرفته اما بعد از تخلیه هم سینشون سفته و کامل خوب نمیشن. هم اکنون دکترش براش کورتون تجویز کردن و گفتن چون سابقه اریتم نودوزوم در پاهاشون داشته باید از متوتراکسات هم استفاده کنن که از عوارض کورتون جلوگیری کنه. حالا سوالم اینه که واقعا متوتراکسات جلوی عوارض کورتون رومیگیره؟؟؟؟! یا با توجه به شدت عوارض متوتراکسات قوز بالا قوز بیشتر میشه! خواهشا راهنمایی کنید خودش خیلی نگرانه و از مصرف متوتراکسات ترس داره
 
ماستیت گرانولوماتوز بیماری نادری است و هنوز درمان استاندارد جهانی ندارد. به عنوان جراح تا کنون برای هیچیک از حدود 300 بیماری که به من مراجعه کرده است این دارو را تجویز نکرده ام اگر چه این دارو در منابع پزشکی برای درمان این بیماری ذکر شده است. بنابراین شما باید بر اساس پروتکلی که پزشکتان به آن پایبند است عمل کنید. اگر تجویزداروباعث کاهش شدید مصرف کورتون شود طبیعتا از عوارض آن جلوگیری خواهد کرد.
13/8/1397ساعت 04:13:44
 
 
زهرا رستمی
10/8/1397ساعت 09:43:07
سلام چهار ماه پیش جراحی سینه راست و زیر بغل انجام دادم آیا می توانم به سمت راست بخوابم در حالی که در این وضعیت اذیت می شوم.
 
بهتر است از خوابیدن روی دست راست پرهیز نمایید.
13/8/1397ساعت 04:45:58
 
 
زهرا رستمی
10/8/1397ساعت 09:33:19
چه زمانی به ایران بر می گردید؟
 
پس از اتمام فرصت مطالعاتی. زمان دقیق بازگشت مشخص نیست.
13/8/1397ساعت 04:11:03
 
 
فاطمه
9/8/1397ساعت 23:35:47
سلام اکو ژنیسیته دو طرف افزایشی یافته همراه باپرولیفراسیوناسترومابه نفع تغیرات فیبرو کیستیک خوش خیم مشاهده گردید اکوی زمینه ی بافت پستانی هتروژن می باشد کامپوزیشن c کیستهای اکو فری کوچک پراکنده در لا بلای پستانهای دو طرف با ماکزیم قطر ۴ میلیمتر رویت شد اکتازی مختصر داکتال به دلیل شیر دهی مشاهده می شود شواهد بنفع فیبرو ادنوم رویت نشد تعدای لنف نود ری اکتیو با مرکز اکوژن و کور تکس نازک با حداکثر ابعاد ۱۸و ۵ میلیمتر در آگزیلاری دو طرف رویت شد جواب سونو گرافی هست و ۳۴ سالمه شیر هم به بچه میدم ممنوع از پا سه تون
 
در این سونوگرافی نکته بدیوجودندارد. لازم است معاینه توسط جراح نیزانجام شود.
10/8/1397ساعت 04:57:50
 
 
فاطمه
9/8/1397ساعت 23:21:44
با عرض سلام ۳۴ سالمه در سونو تعدادی لنف نود ری اکتیو با مرکز اکوژن و کورتکس نازک با حد اکثر ابعاد ۵.۱۸ میلیمتر در آگزیلاری دو طرف رویت شد واکتازی مختصر داکتال به دلیل شیردهی مشاهده می شود خطر ناک هست خیلی ممنوع
 
خیر. خطری ندارد
10/8/1397ساعت 04:56:43
 
 
اژین احمدی
9/8/1397ساعت 22:01:29
جواب سنوگرافی سینه
 
بهاری
8/8/1397ساعت 14:06:30
با سلام خدمت شما من قبلا راجع به یه توده هیپواکو لبوله با حدود منظم دارای باندهای اکوژن درونی و هتروژنیسیته درونی ناشی از نواحی سیستیک درونی به ابعاد ۱۱* ۲۴ mm در سگمان اگزیلاری راست با شما مشورت کردم بعد رفتم واسه بیوپسی و جواب بیوپسی Fibroeplthelial neoplasm,fibroadenoma vs benign phyllodes جناب آقای دکتر نظرتون راجع به این توده چیه؟آیا باید جراحی کنم؟ با تشکر از شما
 
با توجه به احتمال وجود توده فیلویید در پاتولوژی، خارج کردن توده توصیه میشود.
10/8/1397ساعت 04:55:10
 
 
م.کفایی
6/8/1397ساعت 21:16:20
با سلام و وقت بخیر. جناب دکتر من سال ۹۰ در پستان سمت راستم فیبروادنوم داشتم که با عمل جراحی بیرونش آوردم.به تازگی متوجه توده در هر دو پستان شدم ماموگرافی انجام دادم تشخیص کیست داد اما برای بررسی بیشتر سونو انجام دادم. نتیجه این بود: پستان چپ لنف نود غیر طبیعی آگزیلاری چپ مشاهده نمی شود.اما توده solid هایپواکو هتروژن با حاشیه صاف به ابعاد ۹*۱۶*۷میلی متر در ساعت ۵ ....مطرح کننده ضایعات خوش خیم فیبروادنوم. در پستان راست لنف نود با نمای Reactive به ابعاد ۱۵*۱۰میلی متر در آگزیلاری راست رویت می شود. این مساله نگرانم کرده.لطفا راهنماییم بفرمائید. با سپاس فراوان
 
پستان نیز مانند تمام نقاط بدن دارای گردش خون شریانی (سرخرگی) ، وریدی (سیاهرگی) و لنفی است. سیستم لنفی مسئول تخلیه مایعی است که به بین سلولها رفته است و از طرفی جزئی از سیستم دفاعی بدن محسوب می شوند. این سیستم لنفاوی متشکل از عروق لنفی که عمدتا بسیار ریز هستند و نیز گره ها یا عقده های لنفی می باشند. عقده های لنفی در بسیاری از موارد اولین سد دفاعی بدن است و در موارد عفونت و التهاب بزرگ می شوند. هر التهابی حتی کم باعث این بزرگی می شود و این مضوع در سونوگرافی بیماران دیده شده و باعث نگرانی آنان می شود. حتی التهاب های مربوط به دست نیز می توانند عقده های لنفی زیر بغل را بزرگ کنند و این ها به صورت عقده های لنفی راکتیو یا واکنشی گزارش می شوند. تومور ها نیز می توانند باعث بزرگ شدن این عقده ها شوند ولی شکل آن می تواند کاملا متفاوت باشد. در حضور تومور پستان این لنف نود ها مهم تلقی شده و نیاز به بررسی دارند.
10/8/1397ساعت 04:54:13
 
 
الهام تیموری
6/8/1397ساعت 19:59:25
باسلام خدمت اقای دکتر نیازمند راهنماییتونم ۳۱ سالمه نوزده سالگی بدلیل توده بزرگ سه سانتی جر احی شدم نمونه برداری تشخیص فیبروادنوما داد در سن ۲۵ سالگی باردارشدم وتعداد توده ها زیاد شد وهرزگاهی ناحیه اگزیلاری لیمفادنوماتی راکتیو دیده میشد باسایز بیشتر از یک سانت که درسونو های بعدی نبود درسونوی جدید ۱۴تا توده دردوپستان روییت شد که بزرگترینش ۳سانت وناحیه اگزیلاری چپ وراست لیمفادنوپاتی راکتیو به قطر ۱۹ میلی روییت شد باتوجه به اینکه دوماه از روزاته دوتا لتروزول ۲/۵برای پنج روز استفاده کردم جمعا ده تا قرص ایا بزرگ شدن یکی از توده ها طی شیش ماه ۸میل عوارض دارو لتروزول وبارداری دراین شرایط خطرناکه؟
 
علت مصرف لتروزول چیست؟ معمولا این دارو برای درمان فیبروآدنوم جایی ندارد. اگر به عنوان درمان کمکی در درمانناباروری استفاده میکنید با پزشک زنان مشورت کنید. لنف نود های زیر بغل در این حد که ذکرکردید خطرناک نیستند.
10/8/1397ساعت 04:52:19
 
 
رویا
6/8/1397ساعت 08:53:01
با سلام و خسته نباشید دختر 30 ساله ای هستم که حدود 4 ساله درگیر ماستیت گرانولوماتوز هستم و برای درمان تحت نظر دکتر عمومی و روماتولوژی دارو مصرف میکنم. مدتیه به شدت موهام میریزه و الان دیگه فک کنم مثل سرطانیا موهام داره تموم میشه دکتر برام متوترکسات وریدی نوشته با همون دوز بالا آیا تاثیر داره تو ریزش مو یا همونه؟
 
ماستیت گرانولوماتوز بیماری نادری است و هنوز درمان استاندارد جهانی ندارد. به عنوان جراح تا کنون برای هیچیک از حدود 300 بیماری که به من مراجعه کرده است این دارو را تجویز نکرده ام اگر چه این دارو در منابع پزشکی برای درمان این بیماری ذکر شده است. بنابراین شما باید بر اساس پروتکلی که پزشکتان به آن پایبند است عمل کنید. ریزش موی شما با احتمال بسیار بسیار زیاد از عوارض متوتروکسات است. برای هر تصمیمی و حتی قطع دارو با پزشکتان مشورت کنید.
10/8/1397ساعت 04:50:02
 
 
سعیده
25/7/1397ساعت 09:42:17
با سلام خدمت اقای دکتر ایا فیبرو ادنوم با ابعاد 8*5 در پستان چپ حوالی ساعت 2به همراه لنف نود در اگزیلاری چپ و راست با ابعاد 13*3 و 11*5 خطرناک است ؟ سنم هم 35 سال است
 
معمولا خیر ولی بررسی های با فاصل 3-6 ماهه توصیه میشود.
4/8/1397ساعت 03:44:39
 
 
بهاری
24/7/1397ساعت 16:55:52
با سلام من ۳۷ سالمه سونوگرافی پستان انجام دادم هر سال این کارو انجام میدم همیشه نتیجه تغییرات فیبروکیستیک بود با چند کیست ساده اما نتیجه آخرین سونوگرافی در سینه سمت راست یک توده هیپواکو لبوله با حدود منظم دارای باند های اکوژن درونی و هتروژنیسیته درونی ناشی از نواحی سیستیک ظریف درونی به ابعاد ۱۱*۲۴ mmدر سگمان اگزیلاری راست و در سینه چپ همین توده با ابعاد ۴.۵*۶ mm می باشد آیا این توده خطرناک است ؟برای فهمیدن باید بیوپسی انجام شود یا خیر؟ با تشکر
 
در اولین قدم ماموگرافی هم لازم است و البته معاینه در ابتدای کار باید انجامشود. اگر مانند سونوگرافی در موارد دیگر هم این ابهام وجود داشته باشد بهتر است نمونه برداری انجام شود.
4/8/1397ساعت 03:44:02
 
 
#مریم #
23/7/1397ساعت 21:12:12
با سلام وعرض ادب خدمت شما آقای دکتر ،آقای دکتر من از بیماران شما هستم آخرین بارسال 94 برای معاینه پیش شما آمدم ومشکل فیبروکیستیک دارم و شما فرمودید که هر دو سال سونو انجام بدهم آقای دکتر من الان 29 سال سن دارم به علت اختلال هورمونی و مشکل pcod در هردو سال 95 و 97 سونو انجام دادم که در آخرین مراجعه برای سونو خانم دکتر رحمانی گفتن کمتر از شش ماه باید دوباره سونو کنید چون تعداد کیست ها بیشتر شده و باید بررسی شود من تحت درمان دارویی هستم و با مصرف دارو مشکل اختلال هورمونی به طور موقت رفع شده است ولی بسیار نگران هستم به تازگی برای شما ایمیلی هم ارسال کردم لطفا من رو راهنمایی کنید ممنون از محبتتون.
 
این موضوع نگران کننده نیست. داروهای هورمونی می توانند این وضعیت را ایجاد کنند ولی باید بیشتر مراقب بود و فواصل بررسی ها را کم کرد.
4/8/1397ساعت 03:42:45
 
 
بتی رضایی
21/7/1397ساعت 14:20:18
سلام مجدد. پیرو سءوال قبل داروهای تجویز شده قرص ویتامین ای و قرص کلسیم و تکرار سونو سه ماهه توسط متخصصی که جنابعالی را معرفی کردند.
 
بله در این موارد همین ویتامین E معمولا کافی است و بررسی های دوره ای به فواصل 4-6 ماه توصیه میشود
22/7/1397ساعت 20:15:38
 
 
بتی رضایی
21/7/1397ساعت 13:35:05
سلام و احترام. بنا به توصیه و معرفی پزشک متخصص زنان شهرستان مزاحم شدم .من 53 ساله. تاریخ مامو و سونو 97/07/11. درامتحان ماموگرافی استاندارد که در دو نمای کرانیو کودال و دو نمای مدیولترال اوبلیک انجام شده پارانشیم پستانها از نوع heterogenously dense breasts-ACR-C میباشند. تصویر توده ای به قطر حدود 12 میلمتر در ربع فوقانی خارجی پستان چپ دیده شد این توده محتوی چند fleck کلسیفیکاسیون در داخل میباشد و با ضایعه سالید مشاهده شده در سونوگرافی مطابقت دارد BIRRADS 3:Probably benign lesion .وضعیت پوست و نیپل دو طرف طبیعی است. علائمی از ضخامت پوست رتراکسیون نیپل یا Architectural distortionمشهود نیست. نتیجه سونو: در بررسی پستانها :پارانشیم پستانها از نوع تصویر یکheterogenous echo texture (c) میباشد. ضایعه کیستیک به ابعاد 5*10میلمتر در قسمت خارجی پستان راست در موقعیت ساعت 10 دیده شد که ویژگی کیستهای ساده پستانی را دارد. یک ضایعه سالید هیپو اکو به ابعاد 4/5*7میلمتر در موقعیت ساعت 10 با فاصله 1سانتیمتر از لبه آرئول پستان راست رویت شد که مطرح کننده یک ضایعه Benignپستانی میباشد.BIRADS 3:Probably benign lesion. در بررسی پستان چپ تصویر یک ضایعه سالید هیپواکو در موقعیت ساعت 2 به ابعاد 10*11میلمتر با فاصله 1سانتیمتر از لبه آرئول پستان دیده شد این ضایعه دارای حدود مشخص بوده و محتوی کانون های کلسیفیکاسیون coarseدر داخل میباشد (BIRADS 3) یک ضایعه کیستسک نیز به قطر 9 میلیمتر در قسمت فوقانی پستان چپ دیده شد ویژگی کیستهای ساده پستانی را دارد. افزایش اکوژنسیته با نمای mottled در نسوج فیبروگلاندولر هر دوپستان دیده میشود که به نفع تشخیص تغییرات فیبروکیستیک در پستانها میباشد. طرح اکوی nipple areolar cmplex طبیعی است و اکتازی داکتال رویت نشد . در بررسی نواحی آکزیلری دو طرف : لنفادنوپاتی یا ضایعه مشخصی مشهود نیست.
 
مهری
16/7/1397ساعت 13:49:38
سلام جناب دکتر من در تاریخ 10/6ماموگرافی و سونوگرافی انجام دادم در جواب هر دو هیچ مشکلی نیست جز لنفادنوپاتی راکتیو در آگزیلاری چپ میخواستم بدونم این خطر ناکه و اینکه دوباره کی سونو بگیرم
 
پستان نیز مانند تمام نقاط بدن دارای گردش خون شریانی (سرخرگی) ، وریدی (سیاهرگی) و لنفی است. سیستم لنفی مسئول تخلیه مایعی است که به بین سلولها رفته است و از طرفی جزئی از سیستم دفاعی بدن محسوب می شوند. این سیستم لنفاوی متشکل از عروق لنفی که عمدتا بسیار ریز هستند و نیز گره ها یا عقده های لنفی می باشند. عقده های لنفی در بسیاری از موارد اولین سد دفاعی بدن است و در موارد عفونت و التهاب بزرگ می شوند. هر التهابی حتی کم باعث این بزرگی می شود و این مضوع در سونوگرافی بیماران دیده شده و باعث نگرانی آنان می شود. حتی التهاب های مربوط به دست نیز می توانند عقده های لنفی زیر بغل را بزرگ کنند و این ها به صورت عقده های لنفی راکتیو یا واکنشی گزارش می شوند. تومور ها نیز می توانند باعث بزرگ شدن این عقده ها شوند ولی شکل آن می تواند کاملا متفاوت باشد. در حضور تومور پستان این لنف نود ها مهم تلقی شده و نیاز به بررسی دارند.
16/7/1397ساعت 20:23:39
 
 
بیتا
16/7/1397ساعت 10:35:18
باسلام و عرض ادب/ آقای دکتر من از بیماران شما هستم که در حال حاضر به لطف خداوند و درمانهای جنابعالی کاملا بهبود پیدا کردم، وقتی شنیدم که از ایران رفتید واقعا متاثر شدم و ازتون خواهش میکنم بخاطر خدا و هم میهنانتون هم که شده هر چه زودتر برگردید و مردم کشورتون رو از وجود خودتون بی نصیب نکنید....
 
از لطف شما سپاسگزارم. در حالا حاضر فرصت مطالعاتی دانشگاهی آغاز شده و کوتاه نخواهد بود. پیش از مراجعت در همین وب سایت اطلاع رسانی خواهد شد.
16/7/1397ساعت 20:25:39
 
 
نسترن
11/7/1397ساعت 14:37:18
ببخشید اقای دکتر در پیرو سوال قبلی اینکه ۲۵سالمه وهیچگونه سابقه سرطان نداشتیم واینکه دکترم گفتن سالی یه بار چک کن بنظرتون چیکار کنم؟؟حتی ماموگرافی سر خود هم انجام دادم که سالم بود ممنونم اگه راهنمایی کنید
 
ماموگرافی پیش از 35 سالگی لازم نیست. بررسی بیشتری لازم نیست.
13/7/1397ساعت 03:28:12
 
 
نسترن
11/7/1397ساعت 14:30:31
با سلام خدمت اقای دکتر ببخشید اقای دکتر من یک سال ونیم پیش سونو دادم که گفتن در ساعت ۹پری ائولار پستان چپ تعدادی کانون های میکروکیستیک همراه با میکروکلسیفیکاسیون های مونومورف دیده شد.(fcc patch) B3 یک سال ونیم هر ۳ماه یکبار چکاپ کردم اندازش بزرگ وکوچیک میشدالان بنظرتون چند وقت یه بار سونو بدم ؟؟ایا خطرناکه ؟؟واینکه خوردن قرص ال دی برای جلوگیری از بارداری ممکنه بد باشه خیلی ممنونم
 
معمولا فواصل شش ماهه برای بررسی ها کافی است. ممکن است قرص ضد بارداری این وضعیت را تشدید کند ولی خطری زیادی ندارد.
13/7/1397ساعت 03:27:35
 
 
بتی
11/7/1397ساعت 09:53:58
باسلام و احترام/بنده یکی از بیمارانتون هستم که مبتلا به ماستیت گرانوماتوز سینه بودم و خداروشکر الان حدود 6 ماهیست که بیماریم خاموش بوده و از خردادماه تاکنون درمانم با نصف کلشی سین ادامه دارد. حال سوالم اینه که آیا برای بارداری مشکلی ندارم و اگر در دوران بارداری بیماریم عود کرد برای جنین مشکلی پیش نمیاد؟
 
منعی برای بارداری وجود ندارد. حتی اگر بیماری شما در بارداری تشدید شود، خطری برای شما و جنین نخواهد داشت. فقط مراقب باشید که باید کلشیسین را قطع کنید و بعد اقدام به بارداری کنید. از پزشک خود در مورد مدت زمان قطع پیش از بارداری سوال کنید.
13/7/1397ساعت 03:26:05
 
12345678910...>>