Francaise
English
فارسي
جستجو
اطلاعات تماس
نقشه سايت
صفحه اصلي

Skip Navigation Links
دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 7/1/1389
بیماری های پستان

شما در این قسمت می توانید نقطه نظرات و سوالات خود را در ارتباط با سرطان پستان اعلام نمایید. لطفا توجه داشته باشد که

1. نظرات پس از تایید مسئول سایت وارد سایت اصلی می شود و این کار بین 1-3 روز طول می کشد.بنابراین هر نظر پس از وارد شدن، بلافاصله قابل دیده شدن نخواهد بود.

2. پاسخ هایی که در این سایت درج می شود به هیچ عنوان جایگزین معاینات و تصمیمات حضوری پزشکان نخواهد بود.

3.نظرات خود در مورد جراحی های زیبایی و بازسازی پستان را در قسمت ویژه آن قسمت وارد نمایید. در این قسمت تنها نظرات مربوط به بیماری های  پستان انتشار می یابد.

نام:
نظر شما:
نظرات

25/5/1397ساعت 14:36:51
سلام وقت بخیر آگه بخوام سوال تایپ کنم صفحه نصفه است میشه لطفا درسته کنید با تشکر
مهندسان ادمین سایت مشغول ایجاد این امکانات در سایت هستند.
26/5/1397ساعت 16:06:50
شیدا
23/5/1397ساعت 20:04:36
سلام آقای دکتر.مامانم بکی از بیماران شمایت که ۷ ام تیر جراحی شده اما تا امروز ترشح داره و درن بهش وصله و پرتودرمانی را هم شروع نکرده مشکلی ایجاد نمیکنه.علت این همه ترشح چیه.با تشکر
ترشحات در محل عمل که با درن بیرون می آید مشکل مهمی نیستند ولی با توجه به احتمال ایجاد عفونت بعد از طولانی شدن ترشحات بهتر است درن ها خارج شوند. به آقای دکتر الهی در مطب مراجعه کنید.
26/5/1397ساعت 16:06:07
بنفشه
22/5/1397ساعت 06:53:42
تشکر دکترم بابت اینکه وقت ارزشمندتون رو در اختیار ما قرار میدهید .

22/5/1397ساعت 06:49:18
باسلام و عرض ادب خدمت دکتر خوبم جناب دکتر کاویانی . آقای دکتر چندروز پیشم سوال داشتم از خدمتتون ولی متاسفانا دریافت نشده بود .سوالم این بود که من بعد از گذشت سه سال از جراحی سینه رتست وبرداشتن حاضر به انجام باسا ی ان هستم وشما فرمودین از چربی شکم میسه انجام داد حالا واقعا نطر شما رو میخاستم که ببینم بطور کلی این عمل را توصیه میکنید یا خیر چون نظرشما برام خیلی مهم است. بازم ممنون دکترم.خدا نگهدارتون باشه.
بله پس از صه سال منعی برای انجام عمل بازسازی وجود ندارد. عمل بازسازی از چربی و پوست زیر شکم عمل نستبا بزرگی است و لازم است جراحی که انتخاب میکنید تجربه و مهارت کافی برای انجام این عمل را داشته باشد.معمولا عمل طولانی و نتیجه آن خوب است ولی باید احتمالات مربوط به عوارض را نیز مد نظر داشت. به هر حال تصمیم به بازسازی تصمیم بزرگی است. این قسمت را بخوانید.http://dr-kaviani.com/default.aspx?PageID=118
26/5/1397ساعت 16:04:08
مریم طباطبایی
20/5/1397ساعت 07:21:37
سلام.ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار ما میگذارید. بدخیم یا خوش خیم بودن توده ها با نمونه برداری مشخص میشوند یانه. من بیوپسی انجام دادم و بهم گفتن توده سرطانی هست باید جراحی انجام بشه و بعد از پاتولوژی تشخیص داده میشه که بدخیم هست یا خوش خیم.
اگر نمونه برداری انجام شده است احتمال قریب به یقین در آن نوع ضایعه مشخص شده است البته در موارد استثنایی ممکن است در آن نتوان به نتیجه قطعی رسید.
20/5/1397ساعت 09:35:34
شیرمحمدی
18/5/1397ساعت 06:23:05
لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانیم با دکتر کاویانی برای امر پزشکی ارتباط برقرار کنیم .
در حال حاضر آقای دکتر الهی در روزهای زوج و یکشنبه ها در کلینیک حضور دارند. یا سوالتان را در اینجا مطرح کنید.به زودی راه ارتباطی مناسبی با بیماران در همین وب سایت ایجاد خواهد شد.
20/5/1397ساعت 09:33:45
مهسا
15/5/1397ساعت 12:35:22
سلام و درود.. یک سوال داشتم... من توده های فیبروآدنوم دارم به تعداد زیادی که بعضیها نزدیک دو سانت هستن. میخواستم به بیمارستان امام مراجعه کنم ک با وکیوم بیوپسی خارجشون کنم اما بطور ناخواسته باردار شدم ، اولین بارداریمم هست و ۵ هفته دارم.میخواستم بدونم با این شرایط میتونم بازم اقدام کنم برای وکیوم؟چون شنیدم در بارداری سایز توده ها ممکنه بزرگ بشه. و اگر نمیتونم ، تا چقدر بعد زایمان میتونن اقدام کنم در صورتیکه شیردهی داشته باشم؟ سپاسگذارم
معمولا اگر با پاتولوژی این ضایعه تایید شده باشد لازم نیست توده های فیبروآدنوم با وکیوم خارح شوند اگر چه احتمالا مقدور هم نخواهد بود.. معمولا هر شش ماه سونو باید بشوید. و اندازه های توده ها با نوبت قبلی سونو مقایسه می شوند و در صورت رشد زیاد انها را یا جراحی خارح می کنیم. توصیه در بارداری این است که همزمان با سونوگرافی های جنین ، سونوگرافی پستان نیز انجام شود.
20/5/1397ساعت 09:27:25
معصومه شیخی
15/5/1397ساعت 06:02:48
باسلام من ۴۰سال سن دارم درجواب ماموگرافی من بعلت دانسیته زیادوغیرقرینه بودن پستانهاتوصیه به سوندگرافی شدم ولنف نوددراگزیلری دوطرف مشهودنیست وپستانهاdense ونمای فیبروگلاندرطبیعی لطف من راراهنمایی کنید ممنون
نکته ی نگران کننده ای در ماموگرافی و سونوگرافی شما وجود ندارد. هر شش ماه معاینه وسونو شوید و سالانه ماموگرافی انجام دهید.
19/5/1397ساعت 21:05:16
مریم کوشکی
12/5/1397ساعت 17:32:55
سلام وقت بخیر ببخشید آقای دکتر مزاحم اوقات شریفتان شدم من نزدیک به دو سال پیش خدمت خودتان توده ای که در سینه سمت چپ داشتم جراحی شدم وهر سه ماه یک بار سونوگرافی میدادم وبه خدمتتان می آمدم حالا سونو گرافی که در مرداد ماه انجام دادم رو میخواستم این یک موردشو خدمتتون بگم که فکرمو خیلی مشغول کرده آیا نیاز به اقدام خاصی دارد یانه نوشته بود کانون هیپواکو فاقد واسکولاریته داخلی باحدود نامنظم به ابعاد9×14میلی متر در ساعت 9 ناحیه far zoneپستان چپ درمحل اینسزیون جراحی رویت شد که در درجه اول مطرح کننده scar tissuمی باشد آیا مورد خاصی نیست باتشکر از شما پزشک عالی مقام
در مواردی که با تغییرات جراحی ممکن است قابل افتراق نباشد انجام MRI ود تشخیص کمک کننده است.
19/5/1397ساعت 21:27:45
لیلی بکند
12/5/1397ساعت 16:28:56
۱۲.۵.۹۷باسلام‌خدمت‌جناب‌اقای‌دکتر‌کاویانی.من‌ازبیماران‌خودتون‌هستم‌هفت‌سال‌پیش‌از‌سینه‌ی‌سمت‌راستم‌توده‌دراوردم‌دربیمارستان‌امام‌خمینی‌که‌اللن‌در‌سمت‌چپی‌هم‌دارم.الان‌مشگلم‌این‌که‌هر‌بیست‌روز‌یبار‌به‌مدت‌ده‌روز‌سینه‌هام‌باد‌می‌کنه‌وخیلی‌دردناک‌می‌شه‌بعد‌باز‌به‌حالت‌اولیه‌در‌میاد‌باز‌بد‌چند‌وقت‌باز‌همینجوری‌میشه‌به‌نظر‌شما‌باید‌به‌مطب‌مراجعه‌کنم‌البته‌دردش‌خیلی‌زیاد‌درست‌مثل‌زمانی‌که‌شیر‌پر‌میشه‌توسینه‌وقتی‌بچه‌از‌شیر‌میگیری‌سونو‌هم‌دادم‌که‌نوشته‌توده‌ام‌خوشخیم‌ممنون‌میشم‌راهنماییم‌کنید‌با‌سپاس‌از‌شما
این درد سینه شما سیکلیک یا دوره ای است و معمولا در خانم های در سنین بارداری با دوره های قاعدگی ارتباط دارد. مطلب درد پستان را از لینک زیر بخوانید: http://kbdi.ir/Default.aspx?PageID=181 در صورتی که معاینه و سونوگرافی شما نرمال است. مصرف قرص گل مغربی به مدت 2 تا 3 ماه برای کاهش درد کمک کننده است.
19/5/1397ساعت 21:25:29
شرارە
7/5/1397ساعت 14:39:31
سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگوار ، آقای دکتر سوالی خدمتتون داشتم آیا فیبروآدنوم ریسک بدخیمی رو در آینده بالا میبرد ؟
فیبروآدنوم یک توده­ی خوش­خیم پستان است و شانس سرطان پستان را بالاتر نمی­برد. مطلب مربوط به فیبروآدنوم را از لینک زیر مطالعه کنید: http://kbdi.ir/Default.aspx?PageID=183
19/5/1397ساعت 21:29:10
رویا
5/5/1397ساعت 03:44:35
با سلام خسته نباشید ببخشید من حدود سه سال پیش ماستیت گرانولوماتوز شدم که دو بار بیوپسی تو جاهای خوب هم کردم اما ازمایشگاه رد کرد تا اینکه روی پاهام لکه های اریتم ندوزوم شد و بیماریم تایید شد. ابسه شدم و تخلیه خود به خودی داشتم بعد از اون به مدت یکسال کورتون و متوتراکسات با دوز بالا مصرف کردم خوب شدم. یکسال بدون دارو بودم و مشکلی نداشتم تا اینکه خرداد امسال دوباره بعد از یه پریودی دردناک که تو سینه داشتم، تو سینه مقابل همونجوری شد و طی یک ماهه دوباره ابسه شد و تخلیه خود به خودی داشت که خیلی دردم کم شد الان یک پریود دیگه بعد از اون داشتم که خوب بود و ابسه نشدم اما پریود جدیدم که هفته پیش بود دوباره بعد از درد پریودی شدیدی که تو سینم بود دوباره سفت و دردناک و ملتهب شده و احتمالا از اونجا که دیگه درداش برام اشناعه مطمئنم که داره ابسه میشه. الان چند روزه دوباره از درد نمیتونم تحمل بیارم و مسکن مصرف میکنم. چیکار باید بکنم چرا اینجوری میشه ایا لازمه برای برسی بیشتر که سینم سرطانی نباشه پیگیری کنم خیلی نگرانم؟ و اینکه دکترای سونوگراف همیشه به من میگن سینت شبیه سینه های مادرای شیرده یا حامله ها هست ایا مدل سینه ی من که همیشه ملتهب و شیرده ای هست میتونه تو این ماجرا دخیل باشه؟ چجوری باید درمانش کنم چرا همیشه شیرده هستم؟! در ضمن سینم پلیکیستیکی و پرولاکتین بالا دارم که قبلا هفته ای نصف قرص داستینکس استفاده میکردم اما جدیدا بخاطر کمیاب بودن دارو از قرص گابرگولین یک عدد در هفته استفاده میکنم که اتفاقا شب قبل از اینکه دوباره سینم سفت شه این قرص رو خورده بودم! ممنون میشم راهنماییم کنید
بیماری ماستیت گرانولوماتوز یک بیماری مزمن و خوش خیم است که احتمال عود نیز دارد. بهترین درمان پس از تایید تشخیص با نمونه برداری تخلیه ی این ضایعات پس از راه پیدا کردن به پوست و جلوگیری از بسته شدن آن و مصرف NSAIDS( مسکن های غیر کورتونی ) مانند ناپروکسن است.
19/5/1397ساعت 21:33:30
صبا
4/5/1397ساعت 18:49:55
سلام اقای دکتر من یه دختر ۱۹ ساله هستم با قد ۱۶۰ و وزن ۴۲ و از زمان شروع رشد پستان هام تا الان سایزشون تغییر زیادی نکرده ( خیلی کم رشد کردن) و نوک پستان مشخصی هم اصلا وجود نداره سر سینه هام چیزی شبیه چند تا زگیل یا گوشت اضافه کوچک هست؟ میشه لطفا راهنمایی کنید ....
در سن 19 تب بیست سالگی مراحل بلوغ در جنس مونث کامل شده است. و در صورتی که بافت پستان کامل شکل نگرفته باشد یا بافت پستانی خیلی کم باشد باید با اقدامات جراحی تغییراتی ایجاد کرد. به جراح پلاستیک بعد از متخصص غدد مراجعه کنید
20/5/1397ساعت 09:24:30
فرشته
4/5/1397ساعت 05:27:15
سلام.ببخشید چه مدت زمان بین فاصله جراحی تا پرتو درمانی باید باشد؟ اگر دو ماه از جراحی گذشته باشد مشکلی ایجاد میکند یا تاثیر لازم را نخواهد داشت؟
بین جراحی با کموتراپی/پرتودرمانی در صورت مناسب بودن زخم حداکثر 4 تا 6 هفته باید باشد.
19/5/1397ساعت 21:19:25
فرزانه نوربخش
2/5/1397ساعت 22:28:39
سلام اقاي دكترسوالي داشتم درموردنمونه برداري انجام شده درنمونه ارسال شده باقوام كرم رنگ ونرم بطول٥/.الي٧/.سانتيمترباسطح مقطع١/.ميباشددربررسي ميكروسكوپي بافت ارسالي نماي توده نعوفرمه اي متشكل ازپروليفراسيون الياف همبندي سست فيبروميگزوييدي ديده ميشودكه دراطراف مجاري شيري بهم فشرده ازدورديف سلول اپيتليلي وميواپيتليالي قرارداردu sonocuided left breast cnb fibroadenoma حالاسوالم اينه اقاي دكترايااين فيبروادنوماي ساده است يامختلط ياپيچيده يافيبروادنوماي فيلادس درضمن هشت ساله اين توده رادارم به طول سه سانت ونيم الان درسونوچهارميل بزرگترشده نظرتون خوشخيمي صددرصده يانه؟ لطفازودترجواب بديددكترهم نظربه دراوردن توده داده
وقتی ذکر می شود fibroadenoma منظور فیبروآدنومای ساده و معمول است. ولی معمولا فیبروآدنوم بالای 3 سانت و یا در حال بزرگتر شدن بهتر است خارج شود هرچند خوش خیم است.
20/5/1397ساعت 09:23:07
مهسا
1/5/1397ساعت 08:38:20
با سلام این گزارش مامو گرافی هستa lobulated density in the outer quadrant of rt breast is seen and sonograhy correlation is recomended to r/o firoadnoma or cyst.smalk oval density in the inner quadrant of rt breast is seen is suggestive of intramammry lymh node.scattered micro calcification in both breast are seen which are benign looking calcification .no skin thickening is detected .no nipple retraction.ضمن اینکه بخاط فیبروادنوم هر شش ماه سونو میکنم و اندازه انها طی دو سال تغییر نکرده و سوال اخر تا کی هر شش ماه باید سونو کنم با سپاس فراوان
در این ماموگرافی نکته مهمی که به نفع ضایعه بد باشد وجود ندارد. این بررسی های شش ماهه بعد دو تا سه سال می‌توانند سالانه انجام شوند
20/5/1397ساعت 09:37:41
زمانی
30/4/1397ساعت 10:56:53
با سلام و احترام در سینه سمت چپ توده ای پیدا شده که دکتر معالج قبلی ۱۰۰ عدد قرص دادند و گفتند پس از مصرف تشریف بیاورید. با توجه به حساسیت موضوع بنده تقاضای ویزیت مامو و سونو خود را دارم که متاسفانه هیچ کدام از شماره ها پاسخ نمی دهند ( نه شماره اصلی و نه شماره منسوب به دکتر الهی) خواهش می کنم راه حلی ارایه بفرمایید.
در حال حاضر آقای دکتر الهی در روزهای زوج و یکشنبه ها در کلینیک حضور دارند.
19/5/1397ساعت 20:59:18
زکیه
27/4/1397ساعت 00:43:08
سلام آقای دکتر من از بیمارای شما هستم وبرام سونو نوشتید وانجام دادم ولی هرچی میام بیمارستان میگن دکترکاویانی نوبتش پر شده خواستم ازتون خواهش کنم لطف کنید بگید تو سونوی من چی نوشته Technique:In ultrasonic evaluation of both breastsand axillary region with13 MHZprob: Fidings:the fibroglandular tissue shows moderate fibrocystic changes. Right breast:at9-10 O'CLOCK areolar margin a 15.8 mm bilobed hypoechoic solid lesion is seen. Nipple and skin shadows seem normal. Both axillae are unremarkable.
باید مشخصه ی توده ی پستان راست ذکر شود و همچنین درجه بندی توده تحت عنوان BIRADS نیز باید گفته شود. همچنین باید معاینه شوید و این سونوگرافی باید با سونوگرافی قبلی مقایسه شود که آیا این توده جدید است یا قبلا وجود داشته. معمولا توده های جدید نمونه برداری می شوند.
19/5/1397ساعت 20:58:35
رویا نهالی
26/4/1397ساعت 14:52:46
سلام اقای دکتر من سه سال پیش عمل توده خوش خیم انجام دادم پیش شما انجام دادم سونو که دادم بودم شش ماه پیش بهتون سونو نشون دادم گفتین یه امارای بده سالی یه بار بیاین اما چون خیلی درد داشتم رفتم سونو سینه سمت چپ یه nearzone یک fibro cy stic patchکشیده به اندازه 10x 2.4mm new lesion در ساعت 1 می باشداز این جا به بعد توی سو نو قبلی هم بوده در موقعیت ساعت 3 near zone کیست 5.1x2.1ودر ساعت پنچmid zone یک deberi con taining cyst5.9x3.7 مشهود است دیلاتا سیون در مجاری شیری خلف nipple با ماگزیمم دیامتر 2mm در سمت راست و 2.4mm در سمت چپ دیده میشود که در سمت چپ به سمت پر یفری کشیده است پستان راست ساعت 9 mid -far zon یک ضایعه کیستیک به اندازه 5x1.7 کاهش در اندازه ودر موقعیت ساعت 11 mid zon یک کیست به اندازه 4.8 مشاهده شده اقای دکتر امارای هم برام نوشتین تو ی مرداد ماه چون سونو قبلی خو ب بود گفتین این امارای رو انجام بده سالی یک بار برم چون درد داشتم رفتم سونو فقط سینه سمت چپ اون فیبر وکسیتک من رو بد جوری نگرانم کرده ممنون میشم راهنمایم کنید
فیبروکیستیک می تواند موجب درد شود و نگران کننده نیست. مطلب مربوط به فیبروکیستیک را از لینک زیر مطالعه کنید:http://kbdi.ir/Default.aspx?PageID=184 ضایعات فیبروکیستیک خودشان به ضایعات بدخیم تبدیل نمی شوند. MRI را طبق درخواست انجام دهید.
19/5/1397ساعت 20:53:29
فرشته رحیمی
26/4/1397ساعت 08:21:03
با سلام و خسته نباشید جناب دکتر من مریض شما نیستم ولی خودم تومور سینه داشتم و سال گذشته بیمارستان شهدای تجریش توسط دکتر حجت عمل شدم . توده زیر سینه سمت چپم و حدود 3 سانت بود و دکتر فقط توده و مقداری از بافت کنار توده را درآورد (لامپکتومی) حالا پس از گذشت چندین ماه شمی درمان و پرتو درمانی رو پشت سر گذاشتم، چون نوع سرطان من از نوع هرتو مثبت هست نگرانم که نکنه دوباره عود کنه. من آوازه شما رو از دهان کسانی که برای شیمی درمان و پرتودرمان می آمدن و شما اونها رو عمل کرده بودید شنیدم خیلی تعریف دست طلایی شما رو کردن منم کنجکاو شدم و تو اینترنت اسم شما رو سرچ و تمام رزومه شما رو مطالعه کردم. من به شخصه امیدوارم هرکجا که هستید همواره تندرست و موفق و شاد باشید و هرگز بیماران ایرانی رو که بعد از خدا چشم امیدشوه به شما اطبای فرهیخته است تنها نزارید ایران بمانید و برای این بیماران آسیب دیده نور امیدی باشید. امیدوارم در پناه حق همواره مستدام باشید
از لطف شما سپاسگزارم. به زودی راه ارتباطی مناسبی با بیماران در همین وب سایت ایجاد خواهد شد.
20/5/1397ساعت 09:19:03
سلیمی
25/4/1397ساعت 19:25:17
سلام من یکی از بیمار دکتر هستم یکسال هرچه تماس می گیرم گوشی یا اشغال یا کسی جواب نمی ده جدیدا هم پیغام گیر می گوید تماس ها مسدود است دوست دارم جواب آزمایش هایم دا آقای دکتر ببنن واقعا چه کنم
در حال حاضر آقای دکتر الهی در روزهای زوج و یکشنبه ها در کلینیک حضور دارند.
19/5/1397ساعت 20:54:52
ملیحه
22/4/1397ساعت 07:57:28
با سلام مادرم ۵۰ سالشه و جواب ماموگرافی اونرو میخواستم بدونم.فوکوس کلسیفیه lower outer mid zone چپ رویت شدوتصویر oval mass با بورد مشخص (لنف نود اینترامامیلاری) در پره پکتورالراست zoneعمقی رویت شد.ممنون
نوع تجمع میکروکلسیفیکاسیون مهم است و باید کلیشه های ماموگرافی مشاهده شود. یا در گزارش رادیولوژیست در نتایج درجه بندی BIRAD هم می تواند در پیش بینی نوع ضایعه کمک کننده باشد. ولی به طور کلی در صورت لزوم و مشکوک بودن نمونه برداری می شود و گزارش پاتولوژی از دقت بالایی در تشخیص برخوردار است.
19/5/1397ساعت 20:48:09
شیروین
20/4/1397ساعت 15:20:22
سلام آقای دکتر روزتون بخیر ، آقای دکتر خواهش میکنم جواب یه سوال رو میخواستم ، آیا بوده تو حرفه تون کسی بخاطر فیبروکیستیک سینه جانش رو از دست داده باشه ، من خیلی تو اینترنت سرج کردم ، اما یه جاهایی که میکن کمی خطرناکه نمیدونم منظورشون چی بوده آیا همان تغییرات آتیپی هست؟خواهش میکنم آقای دکتر منتظر جوابم ،و اینکه فیبروآدنوم ساده که تو پستان دروآومده و جراحی شده ، این سینه ها که توده خوش خیم دادند در آینده با ریسک طرفند، ممنونم جواب بدید خواهش میکنم ، تعریف بزرگواری و باتجربه بودنتون زبانزد همه ست ، از شهرستان پیام میفرستم آقای دکتر خواهش میکنم منتظر جوابم
مطلب مربوط به فیبروکیستیک را از لینک زیر مطالعه کنید:http://kbdi.ir/Default.aspx?PageID=184 ضایعات فیبروکیستیک خودشان به ضایعات بدخیم تبدیل نمی شوند. وفیبرو آدنوم هم که خارج شده ریسک بدخیمی را زیاد نمی کند.
19/5/1397ساعت 20:46:12
پیشداد
20/4/1397ساعت 13:29:52
سلام آقای دکتر ببخشید سوالی داشتم خدمتتون ، آیا تشخیص زودرس برخی بیماریها میتونه راعث طول عمر طبیعی بشه منظورم اینه که میتونن مثل یه آدم سالم طبیعی عمر کنند بخصوص بیماری پستان؟
بله. تشخیص زود هنگام کانسر پستان طبعا با پایین بودن مرحله ی بیماری ارتباط مستقیم دارد. و بیماران با بیماری کانسر پستان در مرحله ی پایینتر طول عمر بالاتری در مطالعات دارند.
20/5/1397ساعت 09:15:46
بردیا
20/4/1397ساعت 09:15:47
با سلام خدمت شما دکتر بزرگوار، آقای دکتر ببخشید سوالی داشتم خدمتتون ، آیا سینه های فیبروکیستیک بدون تغییرات آتیپی هم در آینده در معرض خطر میباشند ؟ باسپاس بزرگوار
مطلب مربوط به فیبروکیستیک را از لینک زیر مطالعه کنید:http://kbdi.ir/Default.aspx?PageID=184 ضایعات فیبروکیستیک خودشان به ضایعات بدخیم تبدیل نمی شوند. همچنین تغییرات با آتیپی همیشه مهم تلقی می شود و احتیاح به بررسی دارد.
20/5/1397ساعت 09:38:06
صدف
20/4/1397ساعت 03:37:36
با سلام و خسته نباشید . جواب ماموگرافی من این بوده میکروکلسیفیکاسیون های متعدد به صورت گروهی و با اشکال مختلف دربخش فوقانی - خارجی پستان راست دیده می شود همچنین در پستان چب نیز تجممع میکروکلسیفیکاسیون ها در بخش های میانی و وفوقانی خارجی پستان مشهود است من دیروز بیوسی دادم خیلی نگرانم به نظر شما این نوع از میکروکلسیفیکاسیون ها بدخیم هستند ؟
نوع تجمع میکروکلسیفیکاسیون مهم است و باید کلیشه های ماموگرافی مشاهده شود. یا در گزارش رادیولوژیست در نتایج درجه بندی BIRAD هم می تواند در پیش بینی نوع ضایعه کمک کننده باشد. ولی به طور کلی گزارش پاتولوژی از دقت بالایی در تشخیص برخوردار است.
19/5/1397ساعت 20:33:58

19/4/1397ساعت 12:33:58
سلام آقای دکتر من به تازگی( حدود ۱ ماه) برای بازسازی سینه و گذاشتن نیپل اومدم و نیپل رو بازسازی کردین... از اونجایی که دیروز متوجه شدم محافظ نیپل در سینم فرو رفته و شکاف ایجاد کرده و بوی بدی میده.... و کمی هم خون اومده.... خیلی استرس دارم تا فردا بیام مطب. لطفا راهنماییم کنید... ممنونم
اثر فشاری محافظ نیپل می تواند موجب آزردگی بافت زیرین شده باشد . برای معاینه به کلینیک مراجعه کنید.
19/5/1397ساعت 20:35:50
سحر ف
19/4/1397ساعت 10:00:15
سلام خانمی 36 ساله هستم. تا دی 96 شیر میدادم به فرزندم که دوسالش شد. اوایل خرداد 97 نوک سینه راست دچار ترک و زخم و عفونت سفیدی روی ان شد. کم کم هاله ان جوش زد و پوست پوست شد. کرم شقاق سینه زدم خوب شد. تقریبا ده روز با این زخم درگیر بودم تا خوب شد. بعد متوجه یه توده اندازه گردو زیر بغلم شدم. اوایل تیر سونو و مامو دادم یه توده 21 میلیمتری در زیر بغل نزدیک سینه مشاهده شد. تحت انتی بیوتیک درمانی قرار گرفتم بعد از 11 روز مجدد سونو دادم توده همون سایزی همچنان وجود داشت. جدار توده حالت لبولار و نرمه. و زیر دست حالت لغزنده داره. دکتر گفت چیزی نیست شش ماه دیگه سونو بده. ایا چیز خطرناکیه؟ میخواستم بیام مطبتان برای پیگیری و تشخیص دقیق. چون نگرانم و سابقه کنسر سینه دارن مامانم
باید مورد معاینه و سونوگرافی قرار بگیرید. جهت بررسی دقیق تر به جراح با گزارش سونوگرافی مراجعه کنید.
19/5/1397ساعت 20:41:10
شیرین
18/4/1397ساعت 20:36:22
باسلام آقای دکتر خسته نباشید آقای دکتر با نمونه برداری جراحی باز از بافت پستان میشه به وجود ژنهای معیوب پی برد ؟ممنونم آقای دکتر
با نمونه برداری باز پستان معمولا گزارش بافتی صورت می گیرد و طبق درخواست پزشک IHC(ایمونوهیستوشیمی) و بررسی گیرنده های روی سلول ها صورت می گیرد. ولی گزارشی از ژن معیوب داده نمی شود.
19/5/1397ساعت 20:18:08
زیبا
18/4/1397ساعت 19:35:26
سلام آقای دکتر آیا ماستکتومی پیشگیرانه هراه با برداشتن تخمدانها میتونه نجاتبخش باشه و شخص مثل افراد عادی عمر طبیعی داشته باشد؟
ماستکتومی پیشگیرانه ریسک بدخیمی را کم می کند ولی کاملا ریسک ایجاد بدخیمی را برطرف نمی کند. و در حال حاضر به افرادی که از نظر ژنتیکی جهش های شناخته شده دارند این جراحی ها توصیه می گردد.هرچند در افراد با جهش ژنی معیوب اثبات شده میتواند درصد ابتلا را پایین بیاورد ولی آن را به صفر نمی رساند.
20/5/1397ساعت 09:41:42
12345678910...>>
اطلاعات تماس

تهران، خیابان ولی عصر،خیابان شهید عباسپور، بالاتر از بیمارستان دی، میدان توانیر، پلاک 3، ساختمان پزشکی طلا، واحد 42

تلفن: 88663937 -021

نقشه در Google Map


آخرین اخبار
1 2 3

© 1387 - وب سايت دکتر احمد کاوياني

Rayanpajouh Co.