Francaise
English
فارسي
جستجو
اطلاعات تماس
نقشه سايت
صفحه اصلي

Skip Navigation Links
دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 7/1/1389
بیماری های پستان

شما در این قسمت می توانید نقطه نظرات و سوالات خود را در ارتباط با سرطان پستان اعلام نمایید. لطفا توجه داشته باشد که

1. نظرات پس از تایید مسئول سایت وارد سایت اصلی می شود و این کار بین 1-3 روز طول می کشد.بنابراین هر نظر پس از وارد شدن، بلافاصله قابل دیده شدن نخواهد بود.

2. پاسخ هایی که در این سایت درج می شود به هیچ عنوان جایگزین معاینات و تصمیمات حضوری پزشکان نخواهد بود.

3.نظرات خود در مورد جراحی های زیبایی و بازسازی پستان را در قسمت ویژه آن قسمت وارد نمایید. در این قسمت تنها نظرات مربوط به بیماری های  پستان انتشار می یابد.

نام:
نظر شما:
نظرات
هدایت
25/2/1397ساعت 18:40:56
سلام اقای دکتر ازشهرستان اومدیم میخاستیم جهت وقت ویزیت شما رو ببینیم ولی متاسفانه تماس گرفتیم پاسخ ندادند اوضاعمون وخیم هست امکانش هست فردا شما رو ببینیم باتشکر
فهیمە
25/2/1397ساعت 18:37:59
باسلام و خستە نباشید خدمت شما دکتر بزرگوار ، آقای دکتر من فیبروکیستیک سینه دارم و فیبروم رحم ، آیا اینا بهم ربط دارند خیلی نگرانم ممنون میشم جواب بدید، زنده باشید
مهسا
25/2/1397ساعت 13:29:03
سلام و روز بخیر..ببخشید سینه هام چند ساله ک توده های فیبروآدنوم دارن و دوتاشو هم جراحی کردم درآوردم.وقتی جراحی کردم ۹تاش باقی موند اما بعد از یک سال شدن ۲۰ تا و دو ساله این تعداد ثابتن.. اما بعضیها نزدیک دو سانتن.گفتید اگه زیر دو سانت باشن میشه با وکیوم بیوپسی بدون جراحی خارجشون کرد..اگر در مطب معاینه بشم خودتون در امام خمینی خارجشون میکنید؟

25/2/1397ساعت 08:35:01
سلام، خدا به جنابعالي سلامتي عطا فرمايد كه پاسخگو هستيد، آقاي دكتر خواهرم برأي جراحي سينه به دليل داشتن توده مشكوك با ميكروكلسيفيكاسيون پليومورف كانديد هستند و جراح نيازي به بيوپسي نديدند و بدون انجام بيوپسي تصميم به عمل جراحي باز گرفته شده كه هفته آينده قرار است عمل شوند، البته خواهرم حدود ده ساله در همان ناحيه مشكوك فيبروكيست هستند و تا كنون نيازي به جراحي نداشتند ، آيا بدون نمونه برداري مشكلي نخواهد بود؟
ناهید
25/2/1397ساعت 01:02:02
با عرض سلام وخسته نباشی اقای دکتر نمای monomorphبرای میکروکلسیفیکاسیونها تو سونوگرافی خوشخیمه یا خیر؟؟دکتر سونوگرافی گفتن همگی هم شکل وهم اندازن وخوشخیم هستن واینکه چون همراه تعدادی کیست هست گفتن که فیبروکیستیکه واصلا نگران نباش پیش چندتا جراحم رفتم همگی گفتن سالی یه بار یک سال هر سه ماه یه بار چکش کردم اندازش بزرگ میشه کوچیک میشه بنظرتون خوشخیمه؟؟ اقای دکتر خیلی نگرانم تازگی عقد کردم به دکترای همکارتون گفتم منعی برا ازدواج نیست گفتن شما مشکلی ندارید ۲۵سالمه وحتی سرخود ماموگرافی دادم گفتن سالمه
دیانا
24/2/1397ساعت 13:54:19
سلام آقای دکتر تو رو خدا جواب این نمونه برداری رو میخواستم ، microscopy :Breast tissue comprises encasulated neoplastic proliferationdenoted by ductal & glandular coponents lined by two layers of epithelial & myoepithelial cells & set in asparsely spindle cell stromain the intracanalicular growth pattern fibroadenoma negative for Ductal Epithelial Hyperplasia آقای دکتر تو رو خدا جواب بدید طبق این گزارش من هایپرلازی دارم ؟
این پاتولوژی نگران کننده نیست ولی باید تمام مدارک توسط جراح بررسی شود.
24/2/1397ساعت 20:42:23
روزا
23/2/1397ساعت 18:18:38
سلام آقای دکتر خسته نباشید بزرگوار همیشه تندرست باشید ، آقای دکتر کسانی که سینە هاشون فیبروکیستیکە چقدر در خطرند ؟آقای دکتر یه فیبروآدنومم داشتم که در آوردم که جوابش تو نمونه برداری نوشته بود منیفی برای هیپرپلازی اپتیال داکتال ، آقای دکتر تو رو خدا چقدر در معرض خطرم
فیبروکیستیک خطر ایجاد سرطان را بالا نمی برد. بررسی های دوره ای کافی است.
24/2/1397ساعت 20:39:19

23/2/1397ساعت 12:47:02
سلام آقای دکتر ماموگرافی انجام دادم نوشته تودهovalshape مشخص فاقد کلسیفیکاسیون به دیامتر 40 mmدر ناحیه رتروآرول سمت راست رویت شده BI..IIIحالا دکتر کاکاوند گفتن باید ازش نمونه بگیرم می تونه چیز بدی باشه ولی بالای صفحه نوشته شواهدی از دیس تورشن سا ختمانی میکروکلسیفیکاسیون بدخیم ویا دانسیته غیر طبیعی در آنها دیده نمیشود شصت سال سن دارم نظر شما چیست
به هر حال از توده سینه به ویژه در سن شما بهتر است نمونه برداری انجام شود و بر اساسآن تصمیم گیری شود.
24/2/1397ساعت 20:36:59

23/2/1397ساعت 09:51:21
سلام اقای دکتر ، عوارض بیوپسی لنف نگهبان و بدنیال ان رادیوتراپی تا کی ادامه داره،اقای دکتر بیشتر از یکساله از عملم میگذره و استیج صفر سرطان بود اما نمیدونم چرا دکترم بد لامپکتومی مجدد تصمیم به بیوپسی لنف گرفتن ! الان اون ناحیه لنف سفت شده یک مدت هم سروما داشت که بعد چهار ماه جذب شد ولی از ناحیه کتف و بازو همچنان احساس ناراحتی دارم،بی حسی، سوزش نواحی شانه و کتف اذیتم میکنه، مخصوصا از خواب که بیدار میشم،لنف ادم ندارم در بازو، ولی خیلی ناراحتم، سنگین و بی حس است ، باید فیزیوتراپی برم؟ ممنون که راهنمایی میفرمایید
لازم است به پزشکان خودتان مراجعه کنید ولی این حالت ها بعد از درمان ناشایع نیست. فیزیوتراپی تنها در صورتیکه جراح مسئول صلاح بداند تصیه میشود.
23/2/1397ساعت 11:40:04
نصيبه ساور
22/2/1397ساعت 14:16:01
سلام، چند وقتي كه در كنار سينه نزديك زير بغل چند جوش ريز دارم كه يكي از آنها تيره رنگ شده و برجستگي حس مي كنم، آيا مشكلي هست و بايد معاينه شود. در اسفند سونوگرافي داشتم مشكلي نبود زمان ماموگرافي بعدي ٢٨ خرداد ماه مي باشد.
این مواردی که نوشتید اگر جوش پوستی است بعد از چند روز و در صورت عدم بهبودی به متخصص پوست مراجعه نمایید. ارتباط پانها با پستان بعید است و در صورت نیاز متخصص پوست درخواست معاینات پستان خواهد کرد.
23/2/1397ساعت 11:38:51
نسترن
22/2/1397ساعت 12:37:23
با سلا م خدمت اقای دکتر که صبورانه به سوالات پاسخ میدهند خداوند به شما اجر عظیمی عطا کند اقای دکتر علت ایجاد کلسیفیکه شدن بافت سینه چیست وایا قابل پیشگیری هست جگونه و ایا ویتامینی مانع این کار میشود و مقدار مصرف ان چقدر در روز باشد که از کلسیفیکه شدن جلوگیری کند
کلسیفیکاسیون ها اگر نمای خوش خیم داشته باشند مشکل مهمی نیست و ویتامین E کلا تاثیری بر جلوگیری از ایجاد پانها ندارد.
23/2/1397ساعت 11:37:16
معصومه
22/2/1397ساعت 00:18:51
باسلام ببخشید میشه بفرمایید چه مواد غذایی برای توده های فیبروادنوم موجود در پستان مضر است ممنون
مواد غذایی که دارای هورمون هستند بهتر است مصرف نشوند. این قسمت را بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/Default.aspx?PageID=183
23/2/1397ساعت 11:36:12
زهرا
20/2/1397ساعت 21:42:29
با سلام . ببخشید میشه نتیجه ماموگرافی زیر رو تفسیر بفرمائید: تعداد کم میکروکلسیفیکاسیون با نمای خوش خیم در پستان دو طرف دیده می شود. تصویر چند لنف نود کوچک راکتیو در ناحیه زیر بغل دو طرف دیده می شود. تصویر نسخ فیبروگلاندو پراکنده با تمرکز بیشتر در نواحی فوقانی-خارجی آنها دیده می شود که مطرح کننده احتمال fcdاست
این موارد همگی خوش خیم است و اگر معاینه نیز طبیعی باشد نگران کننده نیست. بیماری فیبروکیستیک، و عقده لنفاوی زیر بغل این لینک را بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?PageID=118
23/2/1397ساعت 11:35:12
رها
20/2/1397ساعت 10:55:13
سلام آقای دکتر،سوالی داشتم،درد و تورم زیر محل اسکار بعر از یکسال از گذشت نمونه برداری از لنف نگهبان طبیعی است؟ البته یکسال قبل رادیوتراپی هم انجام شده و همچنان زیر بازو احساس کرخی وسنگینی وجود دارد ولی ورم چندانی در زیر بازو نیست،این وضعیت طبیعی است و بهبود میابد ؟یا کلا همیشه وجود خواهد داشت،چون در ناحیه زیر بازو احساس خوشایندی ندارم ممنون از توجهتون
این مشکل می تواند بعد از هر نوع عمل زیر بغل ایجاد شود ولی در بسیاری از موارد این مشکل گذراست و به تدریج بهتر میشود. پرتودرمانی هم این مشکل را تشدید میکند.
23/2/1397ساعت 11:31:58
رویا
20/2/1397ساعت 10:25:54
سلام اقای دکتر،حدود یکسال قبل به دلیل کیست عمل جراحی شدم و بر حسب اتفاق فیبروکیست به مراه DCIS تشخیص داده شد، نمونه لنف به توصیه جراح انجام شد که منفی بود ،و بررسی مجدد لامها توسط یک پاتولوژیست دیگر انجام شد که های گرید به گرید متوسط تغییر یافت و تنها باز هم dcis با تست های ایمونو تشخیص داده شد.به دنبال ان ۲۵ جلسه رادیوتراپی و ۵ جلسه بوست انجام دادم.چون چهل سال دارم و فرزندی ندارم با مشورت پزشکان اجازه بارداری دادند و من بعد اتمام درمان پس از یکسال باردار شدم.الان سونوگرافی مشکلی نشان نداده ولی تورم و ببی حسی زیر بازو و کتف دارم و تا حدودی سینه ها هم تورم ناشی از بارداری دارد،چکاپ بعدی و آزمایشهای مربوط به تومور مارکر ها هم برای دو ماه دیگر انجام میشود،آقای دکتر تا اون موقع دیر نیست،یک مقدار نگران عود هستم،به نظر شما بعد زایمان تاموکسفن را شروع کنم؟ یا دیگر فایده ای ندارد؟
بعد از اتمام بارداری میتوانید تاموکسیفن را شروع کنید ولی در مورد شیردهی همزمان باید از انکولوپزیست مشورت کنید. احتمال عود در DCIS بسیار کم است.
23/2/1397ساعت 11:30:11
فاطمه
20/2/1397ساعت 00:32:33
سلام اقای دکتر دختری 19 ساله هستم سه سال قبل یک توده فیبرواندوما در پستان راستم به اندازه ۴cm بود که نمونه انجام دادم و بعد سونوگرافی دادم و رفته بود اما بعد از سه سال دوباره برگشته که این دفعه به اندازه ۱سانت است میخواستم بپرسم علت بازگشت دوباره این توده چیست وایا مشکلی ندارد سپاسگزارم
علت عود ضایعه مشخص نیست ولی هر بار باید بررسی های مناسب انجام شود که مطمئن شویم که همان فیبروادنوم است.
23/2/1397ساعت 11:25:47
سعیده
19/2/1397ساعت 23:37:24
با سلام خدمت آقای دکترکاویانی عزیز، بعد جراحی کانسر سینه، آقای دکتر تاکید نمودند که سالی دوباره باید معاینات کنترلی انجام بگیره. متاسفانه من فقط چهار ماهه که روزای شنبه و چهارشنبه برا نوبت گیری زنگ میزنم و هنوز موفق نشدم وقت بگیرم و تلفن فقط بوق اشغال میزنه. با توجه به اینکه از شه دیگه میام، میتونم شنبه 29 اردیبهشت یا چهارشنبه دوم خرداد، اول وقت یعنی ساعت 4 تو مطب باشم؟
ابتدای هرماه نوبت دهی اینترنتی برای همان ماه فعال میشود. می توانید از این طریق استفاده کنید. آدرس آن در همین وب سایت است.
23/2/1397ساعت 11:24:24
الهام صفری
19/2/1397ساعت 21:15:32
چند عدد لنف نود با هیپو اکو
سوال واضح نیست.
23/2/1397ساعت 11:23:01
احمدی
19/2/1397ساعت 19:19:09
با سلام وخسته نباشید "برای بازسازی باایمپلنت برای کسانی که رادیوتراپی شده اند ایا با پیوند چربی میتوان کشش پوست مناسب ایجاد کردومیزان موفقیت این روش چقدراست.ممنون
بازسازی با پروتز بعد از رادیوتراپی همیشه مورد بحث است. اگر شرایط پوست مناسب باشد منعی برای این کار وجود ندارد. بعد از عمل برای اصلاح بازسازی میتوان از تزریق چربی استفاده کرد.
23/2/1397ساعت 11:22:38
ندا
18/2/1397ساعت 19:56:56
سلام دكتر ببخشيد ميخواستم بپرسم براي كيست هاي سينه و ميكرو كلسيفيكيسه ها ميشه ويتامين اي خورد و برطرفشون كرد؟ كلاً براي كمتر شدن كيست ها دارويي بايد مصرف كرد؟ ايا خطرناك هستن كيست ها و كلسيفيسه هاي نقطه اي خوش خيم ؟
ویتامین ای در بهترین شرایط تنها بر درد ناشی از کیست ها اثر دارد و باعث برطرف شدن آنها نمی شود.
21/2/1397ساعت 12:34:50

18/2/1397ساعت 18:08:38
سلام اقای دکتر من 46ساله ومجردم مناز کودکی تا بحال خیلی درمعرض اشعه قرار گرفتم سه چهار بار عکسبرداری رنگی وسا ده انجام دادم وبک بار د29 _30سالگی سی تی اسکن سر شدم ویکبار هم درسال 90سی تی اسگن گردن با تزریق. واز سال 93 سالی یکبار ماموگرافی. که اخرین بار. 22ابان 96ماموگرافی شدم بعد به فاصله سه ماه. سی تی اسکن شکم ولگن شدم حالا خیلی نگران عوارض خطرناک این اشعه ها هستم. چون یکی از علتهای این سرطانها قرار گرفتن در معرض اشعه قبل از سن 30 سالگی. چون من مشکل در تیرویید وسینه دارم وسالی یکبار باید سونو بشم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید چکار کنم تا این اشعه ها عوارض نداشته باشن ایا ازمایش خاصی لازم اسیا غذای خاصی. بخدا دارم از غصه میمیرم
میزان اشعه در وسایل تشخیصی زیاد نیست که باعث سرطان شود . البته حتما باید دلایل درستی برای این مقدار از تصویر برداری وجود داشته باشد.
21/2/1397ساعت 12:19:49
نگار
18/2/1397ساعت 11:34:06
سلام آقای دکتر خسته نباشید ، خواهرم دچار استرس بیش از اندازه شده تا جایی که داره زندگیش رو از دست میده ، آقای دکتر سینه هاش فیبروکیستیکه شدیده و قبلا هم یه فیبروآدنوم در آورده و جراحی کرده ، آقای دکتر میتونه ماستکتومی پیشگیرانه انجام بده چون واقعا زندگیش داره داغون میشه شما رو به خدا قسم کمکش کنید ، مادرمم در سن شصت و یک سالگی بخاطر سرطان روده فوت شدند ، آقای دکتر کمکمون کنید دارم خواهرم رو از دست میدم تو رو خدا کمکمون کنید
دلیل این همه نگرانی باید مشخص شود. فیبروکیستیک یک بیماری خوش خیم است و نیاز به جراحی ندارد و احتمال تبدیل شدن آن به سرطان بسیار کم است.
21/2/1397ساعت 12:16:58
مريم
18/2/1397ساعت 11:14:00
سلام دكتر، من ٦ ماهه پيش سونوگرافي بزرگنمايي كردم، جوابش اين بود.. به نظرتون نگران كنندست؟ قرصي بايد مصرف كنم يا چك آپ ٦ ماه يكبار كافيه؟ A group of punctate microcalcification which is probably benign and follow up by single right mlo view 6 month later.. there is no evidence of spiculated mass or suspicious microcalcification or distortation. Birads category : 3 ( probably benign finding)
با این علائم اگر معاینه طبیعی باشد بررسی های شش ماهه کافی است.
21/2/1397ساعت 12:15:27
محمد
18/2/1397ساعت 01:17:31
با سلام دکتر همسر من بیماری ماستیت گرانالوموتوز مبتلا شده و تا ب حال دو بار آبسه زده و دوباره قرمزی روی پوست دیده میشه که نشانه آبسه نشانه چی؟ظ
این علائم قسمتی از علائم بیماری است و در سیر این بیماری وجود دارد. التهاب وقتی شدید میشود این مشکل تشدید میشود.
21/2/1397ساعت 12:14:13
مهلقا عبادپور
17/2/1397ساعت 18:10:40
یکسال پیش توده سینه داشتند جراحی کردند و شیمی درمانی و رادیوتراپی کردند و الان قرص می خورن روزی یک عدد. و چکاپ شش ماه مراجعه می کنند. اسرار به روزه گرفتن دارند، می تونن روزه بگیرن یا نه؟ ممنون از لطفتون
کم شدن آب بدن برای ایشان می تواند نامناسب باشد.
21/2/1397ساعت 12:13:21
احمدياني
15/2/1397ساعت 01:34:57
سلام مجدد از پاسخگوييتون سپاسگزارم. ميشه لطفا بفرمايين اين معاينات دوره اي چند وقت يكبار باشد مناسب است و اينكه به صورت سونوگرافي باشد يا ام آر آي؟
شش ماهه با سونوگرافی.
16/2/1397ساعت 23:16:06
ف
14/2/1397ساعت 16:39:54
سلام،مبتلا ب فیبرو کیستیک هستم وقبلا هم عمل شده ام ایا رنگ کردن موها باعث سرطان میشود؟
خیر. ربطی ندارند.
16/2/1397ساعت 23:15:36
ناصری
13/2/1397ساعت 18:36:42
سلام ببخشد چرا جواب بیشتر سوالا رو نمیدید؟؟من ۹۶/۱۲/۲۶سوالمو گذاشتم جوابی دریافت نکردم
تمامی سوالات پاسخ داده شد. تاخیر به علت اشکالات فنی در وب سایت بود که خوشبختانه رفع شده است.
14/2/1397ساعت 08:41:57
احمدیانی
11/2/1397ساعت 20:44:11
سلام حضور شما دکتر عزیز میشه لطفا این سونوگرافی را تفسیر بفرمایین؟ وجود تغییرات فیبروکیستیک شدید و بارز در پستان دو طرف از جمله وجود نواحی با پارانشیم هیپواکو بصورت نواحی جغرافیایی و دارای حدود نامنظمبا تغییرات cystic متعدد داخلی که برخی دارای نقاط کلسیفیه ریز می باشند عمدتا در نواحی پری آرئولر حاکی از fibro cystic patch داخلی دیده می شود که از جمله در پستان راست در ساعت 11-1 در وسعت 43x35x20mm با بزرگترین کیست به ابعاد 10/5x6 و 14x6 mm و در ساعت 9-10 ناحیه پری آرئولر به وسعت 45x43x28mm و در سمت چپ نیز عمدتا در ساعت 2-12 با بزرگترین کیست ها به قطر 9/5x8mm و در ساعت 6 ناحیه پری آرئولر چپ می باشد همچنین وجود ضایعه هیپواکوی بیضی شکل 7x4/2x3/2 mm در ساعت 9 به فاصله 4 سانتی از آرئول چپ مطرح کننده fibroadenoma میباشد lymph node به ابعاد 19x5/2 و 13/8x5/4 و 19x6 mm در آگزیلاری راست و 20x6/7 و 14x5/2 و 17x4/5 mm در آگزیلاری چپ دیده میشود که دارای نمای سونوگرافیک benign بنظر میرسد در ضمن من قبلا جراحی داشته و 3 توده خوش خیم از سینه ام خارج شده و د ارای سابقه سرطان خانوادگی نیز هستم.
این گزارش منطبق بر وضعیت فیبروکیستیکاست و نگران کننده نیست. به هر حال بررسی های دوره ای با توجه به سابقه خانوادگی توصیه میشود. برای اطلاعات بیشتر این قسمت را بخوانید.
14/2/1397ساعت 08:44:54
زیبا
10/2/1397ساعت 10:00:04
سلام استاد بزرگوار ، دختر عمویم چون سینە هایش دچار تغییرات فیبروکیستک شدید بود و قبلا فیبروادنوم داشت از ترس اقدام بە ماستکتومر پیشگیرانە کردە ، آیا احتمال داره بخاطر این اقدام دچار بدخیمی در آینده شود؟سپاسگزارم
این اقدام باعث ایجاد بدخیمی و یا بیشتر شدن احتمال ابتلا به بدخیمی نمی شود.
14/2/1397ساعت 08:43:10
12345678910...>>

© 1387 - وب سايت دکتر احمد کاوياني

Rayanpajouh Co.