Francaise
English
فارسي
جستجو
اطلاعات تماس
نقشه سايت
صفحه اصلي

Skip Navigation Links
دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 7/1/1389
بیماری های پستان

شما در این قسمت می توانید نقطه نظرات و سوالات خود را در ارتباط با سرطان پستان اعلام نمایید. لطفا توجه داشته باشد که

1. نظرات پس از تایید مسئول سایت وارد سایت اصلی می شود و این کار بین 1-3 روز طول می کشد.بنابراین هر نظر پس از وارد شدن، بلافاصله قابل دیده شدن نخواهد بود.

2. پاسخ هایی که در این سایت درج می شود به هیچ عنوان جایگزین معاینات و تصمیمات حضوری پزشکان نخواهد بود.

3.نظرات خود در مورد جراحی های زیبایی و بازسازی پستان را در قسمت ویژه آن قسمت وارد نمایید. در این قسمت تنها نظرات مربوط به بیماری های  پستان انتشار می یابد.

نظرات

4/12/1396ساعت 20:33:24
سلام من - فیبروآدنومابزرگی درسن ببست وپنج توسینه دارم هشت سال پیش دکترفقط نمونه گرفت گفت مشکلی نیست سونوندادم ولی الان همچنان رفتم سونوگفته تک ده هبپواکو solidبامحتوی تعدادی کانون کیستیک درونی وبامارژین شارپ که فیبروآدنوماوفیلودس درنمای تشخیصی افتراقی ونمایsoftدار بدون مبکرولوبولاسیون ضخامت بافتهاطبیعی نمای دیستورشن مشهودنیست وbeards4a کایاممکنه بدخیم شده یا نه یک دکترمیگفت بعیده فیبروآدنومااینقدربزرگ باشه شایدفیلودس باشه من نمونه هم باسوزنکلفت تحت بیهوشی انجام دادم یعنی نمونه اشتباه کرده گفته قیبروآدنوماست
فاطمه
4/12/1396ساعت 09:21:16
سلام اقای دکتر .. من 1 ماه پیش سونو انجام دادم و خدارو شکر هیچ توده یا کیستی مشاهده نشده .. با معاینه هم ب چیز مشکوک بر نخوردم . اما چندین ساله که یک فرو رفتگی قسمت پایین سینه ک حتی یک بار معاینه هم رفتم و باز چیز مشکوک ندیدن .و کنار سینه در سمت راست سینه وجود داره ..باز هم نگرانم .. لازمه پیگیری بیشتری انجام بدم .
محمدی
2/12/1396ساعت 19:30:42
با سلام در سکنوگرافی اینجانب درج شده،در نواحی آگزیلاری دو طرف چند لنف نود با نمای سونوگرافیک Benign Type به حداکثر ابعاد 7.5*16.5 mm و ضخامت کورتکس 1.7mm سمت راست و 5.5*10 mm و ضخامت کورتکس 2.2mm در سمت چپ دیده میشود. یعنی چی ممنون میشم جواب بدید.ممکنه سرطان باشه؟

2/12/1396ساعت 13:54:16
سلام، تلفنی که درسایت آمده ، خاموش میباشد .تلفن دیگرهم که از118 گرفتم، یا اشغال است یا کسی برنمی دارد. من ازشهرستان هستم ومی خواستم وقت بگیرم.قبلا آنجا پرونده دارم. چکارکنم؟
روزهای زوج و به ویژه دوشنبه ها از ساعت 4 تا 8 پاسخگویی وجود دارد
5/12/1396ساعت 20:38:57
شبنم
2/12/1396ساعت 07:55:19
با سلام و خسته نباشید . آقای دکتر من از مهرماه دچار ماستیت گرانولوماتوز شدم و بیمار حضرتعالی هستم . ناپروکسن تجویز فرمودین و از مهرماه روزی دوتا مصرف میکردم تا بیست روز پیش که روزی یکی مصرف میکنم (یه باکس تجویز کردین و قرار شد کقتی تمدم شد روزی یک بار مصرف بشه) منتها سه روزه دچار خونریزی از مقعد هنگام دفع شدم . ظاهرا این مورد یکی از عوارض مصرف طولانی مدت ناپروکسن هست . چه کار باید بکنم آیا همچنان قرص رو ادامه بدم یا داروباید عوض بشه ؟ ممنون
به صورت موقت برای یکماه ناپروکسن را قطع کنید.
5/12/1396ساعت 20:01:01
میمنت
1/12/1396ساعت 07:13:27
سلام اقای دکتر من به تازگی برام تشخیص کانسر پستان با متاستاز به استخوان داده شده، میخام شیمی درمانی شروع کنم میخاستم پزشک انکولوژی در اصفهان بهم معرفی کنید.
پزشکان متخصص هماتولوژی انکولوژی و یا پرتودرمانی انکولوژی می توانند این کار را انجام دهند.
5/12/1396ساعت 18:08:58
آزاده ي
30/11/1396ساعت 21:33:37
سلام آقاي دكتر اين متن رو دقيقا از سايت يكي از پزشكان جراح كپي كردم :(لمس توده اکثرا یافته نگران کننده ای برای خانم ها محسوب می شود ولی توده های فیبروکیستیک پستان تماما خوش خیم هستند، اما بسته به نوع تغییرات سلولی و بافتی ممکن است نشان دهنده افزایش ریسک ابتلا به سرطان باشند،افرادی که بیماری فیبروکیستیک دارند باید در طول زندگی بارها تحت نمونه برداری پستان قرار بگیرند تا از سلامت پستان مطمئن شوند.)از وقتي اين متن رو خوندم بسيار مضطرب و افسرده شدم آيا واقعا كساني كه فيبروكيست دارند بايد بار ها نمونه برداري بشند و خطرناكه؟آيا فيبروكيست پيش زمينه سرطان سينه مي تونه بشه؟ تو رو خدا كمكم كنيد ممنون
با این نوشته ها موافق نیستم. در مورد این نظر از همان پزشک محترم سوال کنید. این قسمت را بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/Default.aspx?PageID=184
5/12/1396ساعت 17:52:47

30/11/1396ساعت 19:13:21
تو رو خدا زودتر جواب ها رو بدين😢
نسیم مولايي
30/11/1396ساعت 17:01:32
با سلام آیا وجود چند عدد لنغوم نود ری اکتیو در اگزیلاری در سونوی پستان نکران کننده است و نیاز به پیگری دارد؟
این قسمت را بخوانید http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
5/12/1396ساعت 17:38:30
Elshad
30/11/1396ساعت 14:27:28
با سلام و خسته نباشيد دختري هستم٢٧ساله مجرد حدود دوسال پيش متوجه توده شدم كه با مراجعه به سونو گفتن چندين فيبروادنوما در هر دو طرف مشاهده شده كه بنابه تشخيص بزرگترينش (٢٩ميليمتر)رو با روش ماموتومي خارج كردن و جواب پاتولوژي هم فيبروادنوما رو تاييد كردو بعد از اون تو بازه شيش ماه تحت نظر بودم تا اينكه اخرين بار گفتن يه توده جديد تزديك همون توده برداشته شده ي قبلي دراومده (٢٦ميليمتر)كه تو سونوگرافي هاي متعدد گفتن خوش خيمه و ظاهر خوبي داره و ميتونه فيبرو ادنوم باشه خواستم ببينم نظر شما در مورد اين توده جديد چيه ايا نياز به جراحي و برداشتن هست؟ممنونم
معمولا اگر توده اول کاملا خارج شده باشد و دومی مشخصات خوبی داشته باشد، می توان فقط با بررسی های دوره ای تحت نظر قرار داد
5/12/1396ساعت 17:15:23

29/11/1396ساعت 20:15:18
با سلام من در سن بیست وینی سالگی متوجه توده بزرگی درسته ام شدم که بادکترتشخیص دادبایدنمونه برداری باسوزن کل فت انجام دادم گفت فیبروآدنوم خوشیم ولی امسال که سی ودوسالمه ازش سونوگرافی که نوشته توده هیپواکوا38*130*solid 140 بامارژینشارپ وبدون میکرولوبولاسیون beards4a فیبروآدنوماوفیلودس دورنمای تشخیصی افتراقی هستند آیا سرطانی هستش گفتن بایدحتماعمل شودنطرشماچیکارکنم
با توجه به اندازه ضایعه لازم است ضایعه خارج شود
5/12/1396ساعت 17:07:46
عقيق
27/11/1396ساعت 19:01:22
سلام خسته نباشيد آقاي دكتر براي من فيبروكيستيك در هر دو سينه تشخيص داده شده و تحت پزشك دارو مصرف ميكنم ولي گاهگاهي احساس سوزش از داخل هر دو سينه ميكنم ؟
فیبروکیستیک مشکل جدی ندارد. این قسمت را بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/Default.aspx?PageID=184
2/12/1396ساعت 16:16:50
زهره
27/11/1396ساعت 13:52:13
سلام خسته نباشید ببخشید که اشتباه شد سری قبل در سونوگرافی سینه ای ک انجام دادم ۹تا کیست که بزگترین ان ۵۲میلیمتر در۱۶میلیمتر هست و درناحیه اگزیلاری سمت راست لنف نود راکتیو مشاهده شده بمن گفته شد خیلی وضعیت بدی دارم و باید به جراح پستان مراجعه کنم این سرطانه؟توروخدا جواب بدید
خیر. این علامت سرطان نیست. این قسمت را بخوانید http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
2/12/1396ساعت 15:59:56

27/11/1396ساعت 00:45:41
سلام من هفت سال پیش یه توده هیپواکوتقریلاچهارده سانتی دارم که نمونه رداری کردم فیبروادنوماخوشخیم بودایابایدجراحی کنم س ودوسالمه
توده های فیبروآدنوم بیش از 2.5 سانتی متر بهتر است با جراحی خارج شوند.
2/12/1396ساعت 13:15:01
بهار.ك
25/11/1396ساعت 23:04:02
سلام ممنون از وقتي كه براي بيمارها ميذارين . من دو سال پيش ٤ ضايعه ي خوش خيم داشتم كه توسط خودتون ٣ تا از سينه چپ و يك عدد از سينه راست جراحي شد. مدتي ست در سينه چپ گاهي اوقات احساس سوزش شديد ميكنم و همان محل رو كه دست ميزنم دردناك هست. خواستم بدونم ميتونه مورد خطرناكي باشه؟ در ضمن من مجرد و ٤٠ ساله هستم و متاسفانه سابقه ي خانوادگي انواع كنسر هم به وفور داريم.
بررسی های دوره ای و معاینه لازم است. اگر چه مشکل مهمی به نظر نمی رسد ولی با توجه به سوابق خانوادگی باید معاینه شوید.
2/12/1396ساعت 13:08:10
سیده اکرم حسینی
25/11/1396ساعت 13:30:56
آقای دکتر چیکار باید کرد ؟
با این توضیحات نمونه برداری در اولین فرصت توصیه میشود
2/12/1396ساعت 13:05:58
سیده اکرم حسینی
25/11/1396ساعت 13:29:54
با سلام و خسته نباشید آقای دکتر ، مادرم در سینه احساس توده داشت . که رفتیم سونو گرافی این جواب را دادند . هر دو پستان با بافت گلاندولار نرمال مشاهده شد .عضلات پکتورال نمای طبیعی دارند . در ساعت 11 پستان سمت راست در ناحیه رتروآرئولار توده solid هاپیواکو با حدود لوبوله و نامنظم حاوی کلسیفیکاسیونهای داخلی به ابعاد (25*17mm) رویت شد که بیوپسی از آن قویا توصیه می گردد . در حد دقت سونوگرافیک در سایر نواحی هر دو پستان ضایعه solid یا cystic مشاهده نگردید . BIRADS:5 در هر دو آگزیلاری تعدادی لنف نود با نمای راکتیو مشهود است . همچنین دو لنف نود با کورتکس ضخیم به ابعاد 12*5mm و 7*5.5mm در اگزیلاری راست دیده شد .
فریده
24/11/1396ساعت 14:34:34
سلام اقای دکتر روزتون بخیر مادر من 47 سالشونه و ازسینه چپشون نمونه برداری کردن وگفتن که سرطان سینه دارن واینم جواب نمونه برداریشونه برشهایی از مقاطع بافت پستان با فیبروز زمینه ای حاوی انفیلترای سلولهای نئوپلازیک تیپ پوششی با اتی پی هسته ای و پلئومورفیسم با تمایل جهت ساختن مجرا مشهود است invasive ductal carcinoma مشهد دوتا دکتر رفتن اولین دکتر گفتن که باید با جراحی بافت کل سینه رو برداشت ودومین دکتر گفتن 4ماه شیمی درمانی بکنید بعد من با عمل سینه رو برمیدارم و الان مادرم قبول کردن که شیمی درمانی بشن بنظر شما کدوم مورد مناسب تره اگه شیمی درمانی بشن زمانو از دست نمیدن و بهتر نیست که سینه برداشته هرچه سریعتر
خیر. شروع درمان در اولین فرصت مهم است. اگر به تشخیص پزشک معالج لازم بوده ابتدا شیمی درمانی انجام شود، این موضوع خطری ندارد و در راه درمان است.
2/12/1396ساعت 12:50:31
وحیده
23/11/1396ساعت 14:59:48
با سلام و وقت بخیر. آقای دکتر ،من 30 ساله و متاهل هستم، اندازه سینه هام متقارن نیستن دو سه سالی هس که این وضعیت رو داره. با توجه به اینکه مادرم سرطان سینه دارن و من 6 ماه پیش متوجه شدم که فیبروکیستیک هستم و در سینه راستم که بزرگتر هس فیبروآدنوم دارم و بیوپسی هم شدم مشکل خاصی رو نشون نداده.دو هفته بعد هم سونو دارم برای چکاپ دوره ای. میخواستم بدونم این نامتقارنی چه علتی داره و آیا نگران کننده هست؟ ممنون از لطفتون
عدم تقارن اگر اخیرا ایجاد شده باشد می تواند علامت مهمی باشد ولی اگر در دراز مدت اینگونه بوده مشکلی نیست به شرطی که علت آن وجود توده بزرگ هر چند خوش خیم در پستان نباشد.
2/12/1396ساعت 12:48:58
مژده
22/11/1396ساعت 16:34:43
سلام آقای دکتر من یک ماهه که دچار ماستیت گرانولوماتوز هستم یک دوره ده روز سیپروفلوکساسین و کوتریموکسازول مصرف کردم و الان هم کو آموکسی کلاو مصرف می کنم من با مشورت با دکتر تصمیم گرفتم که درمان کورتون شروع نکنم و اجازه بدم بیماری با رعایت رژیم غذایی لازم و پیاده روی و کنترل ماهانه توسط پزشک خودش برطرف بشه می خواستم نظر شما رو بپرسم که آیا این کار درسته یا می تونه خطرناک باشه؟
اصولا این بیماری خطرناک نیست و عدم مصرف کورتون مشکلی ایجاد نمی کند
2/12/1396ساعت 12:47:26
سحر شفیع پور
21/11/1396ساعت 16:31:31
سلام آقای دکتر از اینکه برای بیماران وقت میگذارید تشکر میکنم من چند ماهی درگیر آبسه سینه راست بودم که همه مراحل سونوگرافی ونمونه برداری رو انجام دادم وبا داروهایی که شما دادین بهترشدم چون از جای زخم بیوپسی خارج شد الان دوهفته ای هست درگیر سینه راست شدم اون هم همانطور شده ولی به خاطر مشکلاتم نتونستم خدمت شما برسم طبق نظر خواهرم که پزشک عفونی هست سفالکسین و کلیندامایسین وناپروکسن خوردم ولی هیچ تاثیری نداشته و زخمی هم نداره که خارج بشه از شما میخواهم من رو راهنمایی کنید ممنون از زحماتتون
انجام معاینه لازم است. قدم اول که درمان دارویی بوده است را انجام داده اید. حال باید معاینه شوید کع اگر اقدام بیشتری لازم است راهنمایی شوید.
22/11/1396ساعت 12:51:23

20/11/1396ساعت 23:07:14
سلام درتخمدان سمت راست کیست اکوفری بامارژبن‌منظم با ابعاد۵۸*۹۴دارم چکار کنم
با متخصص زنان مشورت کنید.
22/11/1396ساعت 12:49:49
مونا
19/11/1396ساعت 22:04:01
با عرض سلام وخسته نباشی من 41 سال سن دارم وماموگرافی گرفتم گفت آدنوپاتی درآگزیلاری چپ دیده شد نشانه چیست توروخدا جوابم بده
با این یک علامت به تنهایی امکان راهنمایی دقیق وجود ندارد. این قسمت را بخوانید. http://dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
22/11/1396ساعت 12:49:30

18/11/1396ساعت 22:07:22
سلام آقاي دكتر خدا قوت، يكي از بيماران شما هستم كه سال گذشته توده بدخيم داشتم و جراحي نموديد ، فقط خواستم بدانيد هر روز دعاگوي شما هستم ، الهي هميشه سلامت باشيد كه زندگي دوباره را به بيمارانتان هديه مي دهيد .
از لطف شما سپاسگزارم
22/11/1396ساعت 12:48:35
مهدي
18/11/1396ساعت 17:30:29
سلام اقاي دكتر اگه در زمان نمونه برداري بيوپسي سينه مايع سفيد رنگ باشه .احتمالش هست خوش خيم باشه ؟تو رو خدا جواب بديد ما در منطقه محروم هستم
مایع سفید رنگ به نفع بیناری بدخیم نیست. البته این علامت به تنهایی برای قضاوت کردن کافی نیست.
22/11/1396ساعت 12:48:06
حدیث
16/11/1396ساعت 22:28:26
سلام آقای دکتر.متشکر از اینکه وقت میزارید.و سوالات بیماراتون رو پاسخگو هستید.من سه ماه پیش اومدم خدمت شما،بیماریم ماستیت گرانولوماتوزه،اونموقع کورتون مصرف میکردم بنا به نظر شما طی دو ماه قطعش کردم و بعد از اون یه ماهی هست روزی یه دونه ناپروکسن مصرف میکنم اما پوست صورتم شدیدا ملتهب و خشک شده.ممکنه از مصرف ناپروکسن باشه این مشکل پوستی؟؟
بسیار بعید به نظر میرسد که ناپروکسن باعث این موضوع شده باشد. ممکن است بعد از قطع کورتون این حالت ایجاد شده باشد. اگر طول کشید به متخصص پوست مراجعه کنید.
22/11/1396ساعت 12:47:02

15/11/1396ساعت 20:30:01
سلام آقای دکتر.من ماستیت گرانالوماتوز دارم ونزدیک ب یک سال ونیمی میشه.وچهارماهی هست ک دکترم کورتن رو قطع کرده.من ساکن شهرستانم.میخاستم بپرسم این بیماری برای باردارشدن مضره
اگر در حال حاضر بیماری شما در کنترل است و دارویی مصرف نمی کنید منعی برای باردار شدن ندارید.
22/11/1396ساعت 12:45:45
عصمت مرادی
15/11/1396ساعت 20:04:11
باسلام بنده چند وقت پیش نزد دکتر سیرتی سینه دسمت راست رو در مطب با سرنگ مایعی جزیی در اوردن بعد یک ماه دوباره سینه سفت شد و به دکتر صبوری مراجعه بعد سونوگرافی برای نمونه برداری فرستادن .که گفتن چون پرولاکتین لالا دارم فقط داستینکس مصرف کنم.ضمنا پریود م چند ماه بود قطع شد. چند روز پیش مایع زرد رنگ خارج شد و فشار دادم حالا سینه ام متورم شده و دردنک و قرمز.دکتر صبوری فرمودن جراحی احتیاج نداردو لی از دیشب متورم شده و نازاحتم خواهشا چکار کنم ایا جراحی کنم ضمنا پسرم 7 سال دارد
در این موارد بدون معاینه نمی توان نظر داد.
22/11/1396ساعت 12:44:43
هوا
15/11/1396ساعت 01:23:07
سلام من خیلی از سوالات دیدم بیماران ماستیست گرانولاماتوز زیادن لطفا برای کمک به هم به من تلگرام بزنید
این کار نیاز به فرصت بسیاری دارد که فعلا امکان پذیر نیست.
22/11/1396ساعت 12:43:44
هوا
15/11/1396ساعت 00:57:02
سلام جناب دکتر ماستیست گرانولاماتوز دارم 7 ماه و ی بار عمل کردم یک ماه سمت چپ همون سینه آبسه و ورم و درد داره.. الان متاتوروکساید مخورم.. کورتن و تمام آنتی بیوتیک ها رو هم خوردم... خیلی درد دارم ممنون میشم کمکم کنید
درمان این بیماری می تواند بسیار طولانی باشد و لازم است با یک پزشک ادامه دهید. از آنجا که درمان استانداردی که در تمام کشورعا یکسان باشد برای این بیماری معرفی نشده است پزشکان از روشها مختلفی استفاده میکنند. در این کلینیک متوتروکسات و ترکیبات مشابه تا کنون برای کسی تجویز نشده. از کورتون عم در موارد بسیار نادری استفاده میشود.
22/11/1396ساعت 12:42:43
12345678910...
نام:
نظر شما:
اطلاعات تماس

تهران، خیابان ولی عصر،خیابان شهید عباسپور، بالاتر از بیمارستان دی، میدان توانیر، پلاک 3، ساختمان پزشکی طلا، واحد 42

تلفن: 88663937 -021

نقشه در Google Map


آخرین اخبار
1 2 3

© 1387 - وب سايت دکتر احمد کاوياني

Rayanpajouh Co.