Francaise
English
فارسي
جستجو
اطلاعات تماس
نقشه سايت
صفحه اصلي

Skip Navigation Links
دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 7/1/1389
بیماری های پستان

شما در این قسمت می توانید نقطه نظرات و سوالات خود را در ارتباط با سرطان پستان اعلام نمایید. لطفا توجه داشته باشد که

1. نظرات پس از تایید مسئول سایت وارد سایت اصلی می شود و این کار بین 1-3 روز طول می کشد.بنابراین هر نظر پس از وارد شدن، بلافاصله قابل دیده شدن نخواهد بود.

2. پاسخ هایی که در این سایت درج می شود به هیچ عنوان جایگزین معاینات و تصمیمات حضوری پزشکان نخواهد بود.

3.نظرات خود در مورد جراحی های زیبایی و بازسازی پستان را در قسمت ویژه آن قسمت وارد نمایید. در این قسمت تنها نظرات مربوط به بیماری های  پستان انتشار می یابد.

نظرات
لیلا
27/6/1396ساعت 22:00:26
باسلام خدمت اقای دکتر سنم 20سال است و یک تودهی هایپو اکو و Solidبا حدودمشخس و دارای Posterior Acoustic enhancement و با ابعاد 32×16در ساعت 3 آز سینه ی چپم مشاهده شده در فاصله 4سانتی متری آز تپل که میتواند بنفشه یک فیروز اندامم این ناحیه باشد.جواب سنو این بوده نمیدونم چی هست و چه جوری درمان میشه؟

27/6/1396ساعت 18:56:47
سلام من خانمی ۳۴ساله ام درسینه چپم توده هیپو اکو به ابعاد ۵ میلیمتر است البته تغییرات اکوژنیسته دبه نفع تغییرات خوش خیم پستام مطرح است میخاستم بدونم ایا مشکلی هست

27/6/1396ساعت 14:39:04
با عرض سلام مادرم در سه سال پیش کنسر تخمدان داشتند با شیمی درمانی cA125از ۶۰۰ به ۶۰ در اولین شیمی درمانی انجام شده که با موقیت با شش جلسه تومور ازبین رفت وسی ای ۱۲۵ به ۳۰۲ کاهش یافت البته قبل از شیمی درمانی عمل صورت گرفته وسه تکه بافت سرطانی خارج شد بعد از یکسال چکاپ همه چی خوب بکد تا اینکه سی ای ۱۲۵ یکدفعه شروع به بالا رفتن کرده که الان به۴۷۵ رسید دکتر دستور سی اسکن دادن وضعیت تخمدان نرمال گژارش ولی ضایه نسج نرمی در ناحیه لنفی دیده شده که بازز پژشک دستور مامو گرافی دادن که نتیجه بدطن صورت ...میکروکلسیفیکاسیون ویا سایر علائم مربوط به بدخیمی نیست و در ناحیه اگزیلاری دوطرفه چند L.Nبا مرکز لوسنسی دیده که معین نیست ودستور سونو روتین توصیه شده آقای دکتر میخواستم بدونم آیا مادرم باز باید شیمی درمانی بشه یا درمورد این ضایعه برایم توضیح دهید که بسیار نگران و مضطرب هستم لطفا شمارو به فاطمه زهرا جوابمو زودتر بدید که از استرس هفت شب نخوابیدم لطفا لطفا لطفا
سارا
27/6/1396ساعت 11:22:16
سلام اقای کتر وقتتون به خیر من از مریضای دکتر طاهری هستم سونو سینه دادم و توشت یه مادول ایزواکوئیک سالید به ابعاد 18*5mm دیده شد دکتر سونو اقای فریور فرزانه گفتند خوش خیمه .ایا چیز نگران کننده است؟؟شنبه مطب مام خدمتتون اما خواستم نگرانیم کم بشه فعلا ممنونم

26/6/1396ساعت 17:02:08
باسلام عرض ادب آقای دکترمیخواستم بدونم جواب این سونوچیه مشکلم جدی هستن یانه چکاربایدبکنم سونودادم نوشته دربرسی انجام شده اکوی هردوسینه طبیعی است .شواهدی به نفع تغیرات فیبروکیستک دیده نمیشود.چربی نسج زیرجلدی منظره طبیعی دارد.تصویرچندعددلنف نودحاوی هیلیوم به ابعادحداکثر5*15mmدرآگزیلاری چپ مشهوداست .تصویرسه عددلنف نودمشابه به ابعادحداکثر9*5mmدرآگزیلاری راست دیده میشودمیخواستم تفسیرکنیدآقای دکترکه آیاخطرناک هست یانه خواهش میکنم راهنمایی کنیدممنونم ازتون دختری 29 ساله هستم متاهل خیلی دلشوره دارم
پستان نیز مانند تمام نقاط بدن دارای گردش خون شریانی (سرخرگی) ، وریدی (سیاهرگی) و لنفی است. سیستم لنفی مسئول تخلیه مایعی است که به بین سلولها رفته است و از طرفی جزئی از سیستم دفاعی بدن محسوب می شوند. این سیستم لنفاوی متشکل از عروق لنفی که عمدتا بسیار ریز هستند و نیز گره ها یا عقده های لنفی می باشند. عقده های لنفی در بسیاری از موارد اولین سد دفاعی بدن است و در موارد عفونت و التهاب بزرگ می شوند. هر التهابی حتی کم باعث این بزرگی می شود و این مضوع در سونوگرافی بیماران دیده شده و باعث نگرانی آنان می شود. حتی التهاب های مربوط به دست نیز می توانند عقده های لنفی زیر بغل را بزرگ کنند و این ها به صورت عقده های لنفی راکتیو یا واکنشی گزارش می شوند. تومور ها نیز می توانند باعث بزرگ شدن این عقده ها شوند ولی شکل آن می تواند کاملا متفاوت باشد. در حضور تومور پستان این لنف نود ها مهم تلقی شده و نیاز به بررسی دارند.
26/6/1396ساعت 19:28:51
نازنين
26/6/1396ساعت 16:24:53
سلام آقاي دكتر ٦٨ روز هست كه از زايمانم ميگذره و نوزادم از شير خودم تغذيه ميكنه. چند روزه كه سمت چپ سينه ي چپم به شدت درد داره فكر ميكردم براي تجمع شير باشه اما چند بار دوشيدم و كامل تخليه شد اما درد اون فرقي نكرد. لطفا منو راهنمايي كنين كه اين درد طبيعيه يا نياز به پيگيري داره؟
با افزایش خوردن مایعات ساده ابتدا شیر را رقیق کنید و دوشدیدن شیر از همه سینه ها و به خصوص از ناحیه تجمع شیر را ادامه دهید.
26/6/1396ساعت 19:27:53
سمیه
26/6/1396ساعت 11:18:26
سلام.خسته نباشيد،جناب دكتر با عرض ادب واحترام من از فروردین 96 بعلت گرانولوماتوز ماستیت در مرکز شما تحت درمان هستم . سوالم این بود که آیا افزایش سطح استروژن در بدن احتمال عود بیماری رو افزایش میده یا خیر؟ ممنون
این موضوع ثابت شده نیست ولی به هر حال ترجیح بر این است که از این اتفاق پیشگیری شود.
26/6/1396ساعت 19:26:47
مهگل
25/6/1396ساعت 22:45:59
سلام و عرض ارادت ممنون از پاسخگویی جنابعالی، در راستای سوال خودم خواستم بپرسم اگر برای بارداری قرص آروماسین و آمپول همراهش را زیر نظر پزشک قطع کنیم آیا دارویی جایگزین می شود
در حین بارداری خیر.
26/6/1396ساعت 19:25:52
زهرا
25/6/1396ساعت 13:01:52
سلام چندی پیش ماموگرافی دادم دکتر مشکوک شدن وبرام سونو نوشتن در جواب سونو نوشته افزایش اکژنیسیته به صورت منتشرویاپترن غیر اختصاصی در هر دو پستان مشهود است که سبب عدم وضوح پارانشیم زیرین میباشد اثاری از ضایعه کیستیک در پستان راست و چپ دیده نشد ونواحی هیپواکوولوبوله مدور به نفع در هر دو سمت ثانویه به تغییرات خوش خیم مشهود است در نواحی پارا سنترال داکتال مشهود است
این موارد نوشته شده مشکل جدی نیستند. اگر معاینه طبیعی باشد کار بیشتری لازم نیست.
26/6/1396ساعت 19:25:21

23/6/1396ساعت 19:34:05
عرض ادب ميخواستم بدونم تغيير غيرعادي رنگ پوست كناره ي سينه ( نزديك به زير بغل ) و مخصوصا زير بغل ميتونه موردي باشه كه نياز به پيگيري داشته باشه؟
باید معاینه انجام شود. معمولا مشکلی نیست ولی بدون معاینه امکان راهنمایی وجود ندارد.
26/6/1396ساعت 19:24:28
مرجان
23/6/1396ساعت 14:02:27
با سلام و عرض ادب . دختر 29 ساله و مجرد هستم . در دو تا سینه م (طی سونوگرافی که انجام شده )کیست های متعددی وجود دارد . که بزرگترینشون به ابعاد 4 میلی متر هست ...الان به نظر شما پیکار باید بکنم ؟نیاز به عمل هست ؟لطفا منو راهنمایی کنید خیلی نگرانم
کیست ها اهمیت زیادی ندارند . این قسمت را مطالعه نمایید. http://www.kbdi.ir/Default.aspx?PageID=184
26/6/1396ساعت 19:23:36
مريم
23/6/1396ساعت 13:14:20
اقاي دكتر سلام..من خانمي ٤٢ ساله هستم كه ماه پيش سونوگرافي و ماموگرافي انجام دادم به دكتر زنان جواب را نشان دادم و گفتند كه توده هاي سينه زياد است و همچنين گفتند كه ماموگرافي با بزرگنمايي انجام دهم براي غدد لنفي زير بغلم..سابقه بيماري خانوادگي هم نداريم.خيلي نگرانم لطفا جواب دهيد.. Right breast UOQ 17*8 and 15*7 mm UIQ 20*10 mm At upper part 20*10 mm Left breast UIQ 30*7 mm UOQ 14*18 mm and 36*21 mm LOQ 56*16 mm At lower part 36*13 mm FCC patch is observed at right lower part measured about 11*4 mm There are lymph nodes with lobulated certical thickening in both axillary(B4a) Avaluation of systemic disease and FNA is recommemded.. Fibroglandular tissue appears severaly dense(breast composition is type d ) Single benign type calcification is noted in left breast posterior medial part. There is group of punctate microcacification right breast upper central to medial part near zone wich is newly developed and should be further evaluated bye focal compression magnification view(B0) Focal compression magnification view from the mentioned group of microcalcification in right breast is recommemded.
معاینه و درخواست راهنمایی در زمینه بیماری های پستان در حیطه گزشکان متخصص جراحی عمومی و جراحی پستان است زیرا در دوره های آموزشی زنان به آن پرداخته نمی شود. باید معاینات انجام شود ولی بر اساس این گزارشات بررسی های تکمیلی لازم است.
26/6/1396ساعت 19:22:36
ترانە
22/6/1396ساعت 11:22:33
آقای دکتر معاینه هم شدم توسط متخصص جراح عمومی گفتند مسئله مهمی نیست ، حتی گفتم اگه لازمه FNA بدم گفتند نیازی نیست
سوال چیست؟
26/6/1396ساعت 19:19:29
سوسن
22/6/1396ساعت 09:39:55
سلام آقای دکتر بنده 33 ساله هستم ، عمه ام هم قبلا دچار سرطان سینه شده، من حدود 10 سال هست که یک توده فیبروآدنوم در سینه راستم دارم که در طول این 10 سال هیچ تغییر سایزی نداشته (از سونوگرافی دوره ای استفاده کرده ام) علاوه بر این چند کیست با سایزای کوچکتر هم دارم که تو این 10 سال به وجود اومده الان قصد بارداری دارم و به پزشک که مراجعه کردم گفتن کیست ها مشکلی نداره اما این توده فیبروآدنوم رو باید جراحی کنید. سوالم اینه که با توجه به اینکه 10 سال سایزش تغییر نکرده الان جهت بارداری جراحی لازمه؟
با توجه به احتمال تغییر سایز ر بارداری بهتر است خارج شود اگرچه با گذیرش ریسک اندک می توان این کار را نکرد.
26/6/1396ساعت 19:17:18
مهگل
21/6/1396ساعت 22:57:40
سلام و عرض ادب، بنده قبل از یائسگی می باشم دو سال قبل شیمی درمانی و رادیو تراپی و در نهایت ماستکتومی سینه چپ انجام داده ام از آن زمان قرص آروماسین با نظر انکولوژ مصرف می کنم از آنجایی که این قرص برای بعد از دوران یائسگی می باشد آیا امکان بارداری برای بنده وجود دارد
احتمالا این دارو به همراه آمگول های دیفرلین تجویز شده است. در این صورت با حذف این دو دارو امکان بارداری وجود دارد اگرچه در اثر شیی درمانی ممکن است امکان بارداری کاهش پیدا کرده باشد.
22/6/1396ساعت 05:18:04
تينا
21/6/1396ساعت 13:49:14
با سلام دختري ٢٠ ساله و مجرد هستم در سو نوگرافي من نوشته بود.اكوژنيسته بافت گلاندولر و بافت فيبري ليگمانهاي كوپر پستانها مناسب هستند و ارشيتكچر طبيعي دارند توده solid و كيستيك در پستانها ديده نشد در بررسي از اگزيلاي دو طرف سه لنف نود به حداكثر ابعاد١٠*٢٣ ميليمتر در سمت راست و دو لنف نود به حداكثر ابعاد ١٠ *٢٦ ميليمتر در سمت چپ ديده شد كه نماي ري اكتيو دارند ايا لنف نود ها طبيعي هستند مرسي
این قسمت را مطالعه نمایید. معمولا این لنف نود ها ربطی به سرطان ندارند.
22/6/1396ساعت 05:19:43
ترانه
21/6/1396ساعت 11:52:32
با سلام خدمت شما آقای دکتر ، ببخشید من با احساس درد در هر دو پستان به پزشک مراجعه کردم ایشان برام سونو نوشتند جواب سونو ،افزایش اکوژنیسیته و هتروژنیسیتیه بافت فیبروگلاندولر و ادم استروما به شکل نمای Microcystic زمینە ای بخصوص در نواحی UOQو سنترال پستان ها مشاهدە شدند کە معرف تغییرات Benign cystic changes میباشد ، تصویر patch فیبروکیستیک با حدود مشخص و بابعاد10.5ضربدر 4 در ساعت 3 از Breast چپ مشاهدە شد BIRADS2,Benign Finding، تصویر توده هایپواکوو Solid با حدود مشخص و دارای POSTerior Acoustic enhancement و به ابعاد 14ضربدر 7mmدر ساعت 9 از Breast راست در فاصله 5cmاز نیپل مشاهدە شد کە میتواند بنفع یک فیبروآدنوم در این ناحیه باشد BIRADS3 ، سونوگرافی کنترل شش ماهە بعد پیشنهاد میشود ، Distortion اکودر دو Breast مشاهدە نشد ، لنف نود پاتولوژیک در زیر بغل دو طرف مشهود نبود. آقای دکتر این سونو رو دو ده روز قبل از پریودم دادم ، 32 سالمە ، خیلی ممنون میشم از نگرانی و استرس در بیام ، همیشە سلامت باشید بزرگوار
اگرچه در این سونوگرافی نکته مهمی وجود ندارد ولی بدون معاینه امکان اظهار ننر قطعی وجود ندارد. می توانید از این لینک بیماری های فیبروآدنوم و فیبروکیستیک را مطالعه نمایید. http://www.kbdi.ir/default.aspx?pageid=118
22/6/1396ساعت 05:22:38
هلن
20/6/1396ساعت 19:45:58
سلام. پس از ماموگرافي و اكوگرافي غده سرطاني در سينه راست تشخيص داده شد . در نمونه برداري غده ٨ ميليمتر. با وابستگي هورموني . درجه I . جراحي شد ماستكتومي غده + كوچك كردن. . پس از ٦ هفته و ٣ روز زخم بسته نشده (زير قسمت قهوه اَي سينه ) راديوتراپي فعلا عقب افتاده. آيا خوب نشدن زخم عادي است ؟ چكار بايد كرد ؟ شيمي نبايد بكنم .
برای راهنمایی کامل این اطلاعات داده شده کامل نیست و انجام یا عدم انجام شیمی درمانی به اطلاعات بیشتری لازم است.
20/6/1396ساعت 21:14:52
الهام
19/6/1396ساعت 20:41:14
سلام اقای دکتر مرسی بابات وقتی که میذارید میخواستم بدونم در این سونوکه نوشته (??FFC patch با bIII بدونه سابقه خانوادگی واینکه سن ۲۳سال وبدونه هیچ دردی برا چکاپ رفتم چند درصد میتونه سرطانی شه با تجویز ویتامین ای ۴۰۰دو بار در هفته نوشته کنترل ۶ماه بعد ممنونم از لطفتون
بیماری فیبروکیستیک احتمال خطر سرطان را بالا نمی برد و ویتامین E تنها بر درد ناشی از آن میتواند اثر داشته باشد.
20/6/1396ساعت 21:13:04

18/6/1396ساعت 13:59:32
سلام اقای دکتر .تصویر دو لنف نود راکتیو با مرکز هیپراکو به ابعاد8*6/3و9*5/3 در ناحیه اینگو ئینال چپ دیده شد لطف راهنمایی بفرمایید
از متخصصین محترم جراح عمومی سوال بفرمایید.
18/6/1396ساعت 17:35:32
ترنم
17/6/1396ساعت 17:34:18
با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر کاویانی واقعا ممنون که لطف می کنید پاسخگوی سوالات هستید و راهنمایی می کنید جسارتا ببخشید که من دوباره سوال میکنم شما در مورد سونو مادرم فرمودید و اینکه من گفته بودم که مادرم ۶ سال پیش جراحی سینه (سینه سمت چپ) داشتن حالا حدودا ۴ ماهه سینه سفت شده البته اوایل خیلی سفت بود اما یکسری رژیم های غذایی رو که رعایت کردن تا حدودی نرم شده اما بالای سینه همچنان سفت هست و اینکه شما فرمودید ممکنه به علت تغییرات بعد از عمل باشه اقای دکتر عمل ۶ سال پیش بوده و اینکه تا حالا اصلا چنین مشکلی نداشته و همه ازمایشات خوب هستن می خواستم ببینم جسارتا اقای دکتر ممکنه مشکل دیگه ای باشه یا این تغییرات بعد از مدتی به حالت عادی بر می گردن؟ ممنون از لطفتون
در این موارد ام آر آی سینه ها با و بدون تزریق توصیه میشود. اغلب موضوع مهمی نیستند ولی بررسی دقیق لازم است.
18/6/1396ساعت 17:34:59
زهره
16/6/1396ساعت 17:26:13
با سلام- مدتی هست که بالای سینه راستم یک قرمزی جوش مانند ظاهر شده که از زمان ظاهر شدنش همراه با درذ سوزش دار در سینه ام بوده که البته درد شدید و پیوسنه نیست. قبل از این هم خارش شدیدی در زیر هر دو بغل داشتم که الان این خارش رو ندارم. 2 سال پیش سونوگرافی کردم اما با وجود چند کیست دکتر گفتن جای نگرانی نیست اما الان دچار اضطراب شدم و چون به دکتر ایرانی دسترسی ندارم خیلی ممنون می شم که بفرمایید جای نگرانی هست یا خیر-تشکر
این علامت ، یک علامت مهم برای بیماری سرطان نیست. لازم است سونگرافی را تکرار نمایید و اگر بالای 40 سال دارید ماموگرافی هم انجام دهید. در اغلب موارد این نوضوعات ضایعات التهابی پوست هستند ولی اگر تا دو هفته خوب نشد لازم است بررسی های بیشتر انجام شود.
18/6/1396ساعت 17:31:46
اکرم عبدی
16/6/1396ساعت 11:13:25
با سلام خدمت دکتر من چند وقت پیش متوجه توده ای در سینه راست شدم به دکتر مراجه کردم جراحی کردن ودروردن حالا که جواب پاتالوژی امده میگن که سرطان هستش باید دوباره جراحی کنم وقدد لنفاوی هم برداشته بشه میخاستم ببینم شما نظرتون چیه من میتونم از شما وقت بگیرم یا حداقل یه راهنمایی بکین
نیاز به بررسی های تکمیلی و سپس شروع درمان وجود دارد. بسته به شدت بیماری نوع درمان میتواند کاملا متفاوت باشد. میتوانید در اولین شنبه یا چهارشنبه مراجعه نمایید. البته از چیش با منشی مطب هماهنگ کنید.
18/6/1396ساعت 17:28:25
سیمین
16/6/1396ساعت 01:28:05
با سلام خدمت شما آقای دکتر خسته نباشید ، ببخشید من یه مدت سینه هام خیلی درد میکرد بخاطر همین رفتم سونو دادم ، جواب سونو ، یک لنف نود واکنشی در زیر بغل به قطر 10mm، در سینە راست یک فیبروآدنوم به قطر 9mmو یک ضایعه مشابه به دیامتر 14mm کە FNAتوصیه میشه ، آقا دکتر تو رو خدا جواب بدید خیلی نگرانم
این توده های خوش خیم مشکل مهمی نیستند و نگران کننده نیستند ولی نیاز به بررسی های دوزه ای دارند . قسمت فیبرو |آدنوم را ایز این لینک بخوانید.
18/6/1396ساعت 17:23:27

14/6/1396ساعت 16:20:36
سلام ميشه لطفا تفسير اين سونوگرافي را بفرمايين ؟ There is a superficially located anechoic well defined 6x5mm mass at left 10 o'clock mid zone which may represent cyst or fat necrosis A deeply seated 8 mm calcification is seen in left UOQ near zone The mentioned calcification may represent degenerated fibroadenomas Follow up by annual mammogram and control sonogram is recommended BIRDS category : 2 با سپاس و آرزوي سلامتي براي شما عزيز بزرگوار
به نظر وضعیت خوش خیم به نام فیبروکیستیک وجود دارد. این قسمت را از این لینک بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?PageID=118
18/6/1396ساعت 17:21:40
صدف
13/6/1396ساعت 17:06:12
سلام اقای دکتر من پرستار مرکز طبی کودکان هستم سوالی داشتم ازتون.از زمان دبستان تاالان که بیستو پنج ساله هستم زیر بغلم یک توده ی سفت وجود داشت چند بار در بیمارستان امام سونو انجام دادن و پزشک گفتند که توده ی جامد هست و بافت سینه گره گره است ولی الان حس میکنم توده بزرگتر شده و درد تاک شده دردش به گردن میزنه و دستم واقعا نگرانم کرده به نظرتون نیاز به بررسی داره ایا خطرناکه؟
با این سابقه بعید است موضوع مهمی باشد ولی انجام سونوگرافی کنترل و انجام معاینه توصیه میشود.
18/6/1396ساعت 17:20:30
فاطمه
12/6/1396ساعت 17:15:59
سلام آقای کاویانی من ۴ماه بود که غده توی سینه ام بود خیلی هم بزرگ بود (شیرده هستم)سونوگرافی Mriوبیوپسی هم انجام دادم دکتر گفت که آبسه است و عمل کردم اما الان نوک سینه ام خون میاد پوست سینه قرمز شده و بزرگ شده خواهش میکنم راهنمایی ام کنید
این حالت پس از تخلیه آبسه طبیعی است و تا مدتی طول میکشد. ترشحات باید تا هر زمان وجود دارد به دفت خارج شود.
18/6/1396ساعت 17:19:24
Sam
11/6/1396ساعت 22:47:49
سلام،خسته نباشید دکتر ۳۲ساله هستم دی ۹۴ باتشخیص ماستیت گرانولوماتوز مورد عمل جراحی قرار گرفتم. پلتولوژی هم ماستیت گرانو را تایید کرد،یکسال ونیم کورتون خوردم،بیماری تحت کنترل هست گاهی سرباز میکنه وخوب میشه دارو را باتحویز پزشک قطع کردم۴ماه کامل خاموش بود باز قرمز وکمی متورم شده ،ازاونجا که قصد بارداری دارم نگرانم،چندسوال داشتم لطفا راهنمایی کنید این بیماری خطرناک هست یا نه،جای نگرانی جدی داره؟ برای بارداری مشکل هست یانه؟ استفاده از داروی گیاهی عطاری برای خروج وراه یافتن عفونت به سطح بجای کورتون مشکلی نیست؟ دکترم میگه دوره بیماری چون اتوایمیون هست ممکنه ۵سال هم طول بکشه بیماری خطرناک وبخیم نیست اما دئزه نقاهت دردسرسازی دارد،شماتایید میکنید؟ چون من خیلی نگرانم بشدت سپاسگزارم
پاسخ داده شد.
18/6/1396ساعت 17:17:31
فاطمه
11/6/1396ساعت 09:23:58
سلام عرض ادب و خسته نباشید.ضمن تشکر و قدردانی لز زحمات و دلسوزیهای بجا شما.من از بیماران شماهستم که الان ۴سال است دچار بیمار ماستیت گراوولوماتوز شده ام خداراشکر ۲سال است که بیماریم خاموش شده اما گهگاهی خیلی درد می کند و احساس می کنم توده نیز هست با کوچکترین استرسی یا خستگی تیر میکشه .
بیماری تحت کنترل نیاز به اقدام بیشتری ندارد واگر درد ها ناراحت کننده است از داروهای مسکن و ضد التهاب استفاده نمایید.
18/6/1396ساعت 17:15:04
سام
10/6/1396ساعت 00:07:06
سلام.خسته نباشيد،جناب دكتر با عرض ادب واحترام من دي ٩٤ بعلت گراانولوماتوز ماستیت مورد عمل قرار گرفتم باپاتولوژی هم تایید شدبعداز ان یکسال تحت درمان دارویی بودم،بیماریم خاموش بود،الان ۲،۳روز باز قرمزی درد و تورم خفیف محل عمل دارم،دکتر میگه جای نگرانی نیست سیر بیماری ماهها یا سالها طول میکشه،دکتر من نگرانم واقعا جای نگرانی نیست،من ۳۳ سالمه وقصد بارداری دارم،آیا با داروهایی گیاهی عطاری و گذاشتن در محل التهاب بجهت خروج عفونت مشکلی نیست
این بیماری خطرناک نیست. البته با توجه به عود های مکرر بیماران را نگران می کند ولی خطرناک نیست. برای بارداری منعی وجود ندارد. داروهای گیاهی را از متخصص مربوطه سوال کنید.
18/6/1396ساعت 17:13:52
12345678910...
نام:
نظر شما:
اطلاعات تماس

تهران، خیابان ولی عصر،خیابان شهید عباسپور، بالاتر از بیمارستان دی، میدان توانیر، پلاک 3، ساختمان پزشکی طلا، واحد 42

تلفن: 88663937 -021

نقشه در Google Map


آخرین اخبار
1 2 3

© 1387 - وب سايت دکتر احمد کاوياني

Rayanpajouh Co.