دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 7/2/1389
جراحی های زیبایی پستان

شما در این قسمت می توانید نقطه نظرات و سوالات خود را در ارتباط با جراحی های زیبایی پستان اعلام نمایید. لطفا توجه داشته باشید که:

1. نظرات پس از تایید مسئول سایت وارد سایت اصلی می شود و این کار بین 1-3 روز طول می کشد.بنابراین هر نظر پس از وارد شدن، بلافاصله قابل دیده شدن نخواهد بود.

2. پاسخ هایی که در این سایت درج می شود به هیچ عنوان جایگزین معاینات و تصمیمات حضوری پزشکان نخواهد بود.

3. نظرات خود در مورد بیماری ها و بازسازی پستان را در قسمت ویژه آن قسمت وارد نمایید. در این قسمت تنها نظرات مربوط به جراحی های زیبایی پستان انتشار می یابد.

نام:
سوال شما:
پرسش و پاسخ
 
سحر
7/12/1396ساعت 04:24:05
باسلام خدمت اقای دکتر..دختری یستو چهارساله هستم ک از بچگی یکی از،سینه هام با دیگری اختلاف زیادی از نظر اندازه داشتن ـو حتی نوک سینه کوچیکترم هم از نظر اندازه و شکل متفاوته با اون یکی واقعا...این موضوع برام ناراحت کنندس ..تا حدی ک برای درمانش مراجعه نکردمـ شما بهترین روش درمان رو چی میدونین .در ضمن من تهران نیستم.. ممنون از پاسختون
 
برای اصلاح این حالت معمولا جراحی کمک کننده است ولی مهمتر اینکه باید ابتدا با معاینه و سونوگرافی مشخص شود که بیماری خاصی در پستان وجود ندارد.
18/12/1396ساعت 11:32:05
 
 
علیرضا
6/12/1396ساعت 20:10:02
سلام آقای دکتر. آیا پس از عمل ژنیکوماستی، امکان بازگشت به حالت اولیه وجود داره؟ منظورم اینه که هزینه این عمل بالاست و در تعهد بیمه های تکمیلی هم نیست. اگه بازگشت داشته باشه، عملا یه کار بی فایده است.
 
با جراحی کامل احتمال عود معمولا بالا نیست.
18/12/1396ساعت 11:31:04
 
 
حسن
4/12/1396ساعت 13:09:33
سلام وقت بخیر استاد میخواستم بدونم برای عمل ژنیکو ماستی حتما نیاز به بیهوشی هست ؟؟ بزرگی پستان به خاطر داروهای استروئیدی بوده و خیلی بزرگ نیستن ولی کوچیکم نیست!!! ممنون
 
در اغلب موارد بله لازم است.
18/12/1396ساعت 11:30:16
 
 
منيژه
3/12/1396ساعت 19:51:30
سلام من پسرم سى سالشه در سن بيست سالگى ليپوساكشن انجام دادند براى سينه هاشون ولى الان دوباره سينه هاش رشد كرده وبزرگ شده ميخوان دوباره اين عمل رو انجام بدن ولى من مخالفم چون ايشون نارسايي قلب ومشكل فشار بالاى ريه دارن ميشه منو راهنمايي كنيد؟
 
لیپوساکشن در درمان این وضعیت معمولا با عود همراه است. اگر ریسک عمل زیاد است که باید متخصصین قلب و ریه مشخص کنند، جراحی توصیه نمی شود.
18/12/1396ساعت 11:30:31
 
 
سعید
2/12/1396ساعت 19:56:17
سلام . اقای دکتر من حدود سه هفتس عمل ژنیکوماستی انجام دادم سینم فرورفتگی داره . خواستم بدونم این طبیعیه و به حالت عادی برمیگرده؟ واگه برمیگرده چه مدت طول میکشه ؟تشکر
 
بسته به شدت آن این زمان متفاوت است و احتمال دارد همیشه فرو رفته بماند ولی اغلب بهبود می یابد.
18/12/1396ساعت 11:28:40
 
 

29/11/1396ساعت 10:15:58
سلام خسته نباشید وقتتون بخیر اقای دکترمن ۳۲ سالمه سینه هام شل افتاده شده با لیفت درس میشه لطفا راهنمایی کنید
 
بله با عمل لیفت می توان اصلاح انجام داد ولی اگر حجم بافت پستانی کم باشد ممکن است پروتز هم لازم باشد.
2/12/1396ساعت 12:20:07
 
 
امین22
18/11/1396ساعت 15:35:45
سلام اقای دکتر خسته نباشد عمل ژنیکوماستی معمولا چند روز در بیمارستان بستری میشوند؟؟؟؟
 
در بیمارستان خصوصی معمولا یک شب.
22/11/1396ساعت 13:18:21
 
 
نجات دریس
12/11/1396ساعت 12:55:01
سلام دکتر خسته نباشی من سال ۸۸ سرطان سینه گرفتم بعد دو سال دکتر تو که اجازه داد پروتز بذارم ولی دکترم میگه پروتز باید عوض کنم میشه همزمان که پروتز در میارید از چربی شکم سینه درست کنیدوسینه دومی را باش هماهنگ کنید باش لطفا جوابم بدید
 
این امکان وجود دارد ولی معمولا همزمان انجام هر دو کار توصیه نمی شود.
22/11/1396ساعت 13:18:02
 
 
امیر
9/11/1396ساعت 01:01:28
سلام اقای دکتر. من پسر23ساله هستم. درسنین نوجوانی توده سفتی که در زیر نوک سینه پسران بوجود میاید در مورد من اصلا از بینن نرفته. میشه بگین این مورد زنیکوماستی هست یا چیز دیگر؟؟لطفا کمکم کنید
 
باید معاینه شوید ولی این حالت معمولا ادامه ِنیکوماستی است.
22/11/1396ساعت 13:17:04
 
 
ارش
8/11/1396ساعت 13:11:12
سلام اقای دکتر خسته نباشید...راستش من چند سال پیش عمل ژینیکوماستی انجام دادم تا چند ماه خوب بود اما دوباره الان چند سالی میگذره مثل اول شده ..و نوک سینه هام بازم درد داره ...بدون مصرف هیچ استروئیدی...ایا با خوردن قرص تاموکسیفن مشکلم حل میشه یا بازم باید عمل کنم...با تشکر
 
ممکن است این دارو جواب دهد.
22/11/1396ساعت 13:16:27
 
 
نجات دریس
6/11/1396ساعت 16:59:07
سلام دکتر خسته نباشی من سال ۹۰ عمل کردم سینه راستم پروتز گذاشتم دوشینه دوم کوچیک کرد ولی هردو موافقیت امیز نبودنعمل های من حالا میخوام دوباره عمل کنم ازچربی شکم سینه هام درست کنم میشه بعد این عمل خطری برام نداره
 
بازسازی پستان با چربی های شکم بعد از سرطان پستان عمل بزرگ و مهمی است. نتایج آن معمولا خوب است.
22/11/1396ساعت 13:15:55
 
 

2/11/1396ساعت 23:08:01
سلام دکتر خسته نباشید من سال۸۸ فهمیدم سرطان سینه دارم رفتم دکتر کلاسینه۰ سمت راست برداشتن به اضافه غده لنفاوی کامل تخلیه شد بعد شیمی درمانی کردم بعد دوسال که همه چیز خوب دکتر توگه اجازه داد پروتز بذارم سینه چپ کوچیک کردن ولیچه کوچیک کردنی خیلی تخلیه کردن حالا اصلا سینه هام با هم میزان نیستن ببخشید سرتان درد اوردم حالا بعد چند سال پروتز سینه راست مرتب درد دارند دکترم میگه برو پروتزدر بیار سوال من اینه اگه پروتز در اوردم اذیت میشم بعد چقدر میشه عمل تزریق چربی انجام بدم
 
تزریق چربی برای بازسازی پستان هنوز استاندارد جهانی ندارد. برای سایر سوالت باید بعد از معاینات پاسخ داد ولی بهتر است به جراح خود مراجعه کنید.
22/11/1396ساعت 13:14:38
 
 
عسل اسماعيل پور
2/11/1396ساعت 05:22:45
مامان من عمل ماموپلاستي انجام داده ١سال پيش ديروز ديديم از نوك سينش چن قطره خون اومده و وقتي كه فشار ميده بازم خون مياد جاي نگراني داره؟؟؟
 
مانند هر فردی که این عمل را انجام نداده باید بررسی شوند.
22/11/1396ساعت 13:12:38
 
 
مجید
28/10/1396ساعت 00:35:04
سلام خدمت جناب آقای دکتر. در عمل ژینیکوماستی از طریق برش دور هالیه سینه و برداشتن غده آیا جای بخیه ها می ماند؟ بنده میخواهم عمل کنم ولی دوست ندارم جای بخیه ها بماند
 
جای عمل به تکنیک درست جراح و نخ جراحی مناسب و از همه مهمتر به ترمیم بدن بیمار بستگی دارد.
22/11/1396ساعت 13:11:09
 
 
علی
27/10/1396ساعت 13:56:59
سلام آیا چقدر جای عمل باقی می ماند
 
به هر حال تا حدی بله. ولی جای عمل به تکنیک درست جراح و نخ جراحی مناسب و از همه مهمتر به ترمیم بدن بیمار بستگی دارد.
22/11/1396ساعت 13:10:30
 
 
اشرف
24/10/1396ساعت 15:10:48
سلام آقای دکتر، من خانمی 35 ساله هستم که زائده گوشتی کنار نوک پستان سمت چپم قرار دارد. آیا نیاز به جراحی دارد؟
 
باید معاینه کرد تا بتوان این سوال را جواب داد.
22/11/1396ساعت 13:09:02
 
 
رضا
23/10/1396ساعت 09:27:28
هزینیه جراحی ها هم توضیح بدین
 
خیلی بستگی به نوع عمل دارد. در این کلینیک تمام اعمال جراحی با تعرفه اعلام شده توسط وزارت بهداشت انجام میشود.
22/11/1396ساعت 13:08:33
 
 
سارا
27/9/1396ساعت 22:02:48
سلام ،خواهرم دچار سرطان سينه شده سمت چپ كه بايد عمل بشه خواستم بدونم كه همراه با عمل مى شه پروتزم كرد
 
در برخی موارد بله این امکان وجود دارد. بسته به شرایط او و بیماری اش دارد.
22/11/1396ساعت 13:06:04
 
 
سهیلا یادگاری
17/9/1396ساعت 21:53:46
سلام آقای دکتر جواب ماموگرافی بنده رو برام بگید خیالم راحت باشه که با خیالت راحت عمل کوچک کردن سینه رو انجام بدم..جواب ماموگرافی..در این زمینه افزایش دانستیته لوکال به قطر 10میلیمتر متمایل به ناحیه داخلی پستان راست و فوقانی چپ مشاهده میگردد که بیشتر تجمع لوکال بافت گلاندولار بنظر میرسد ولی مطابقت با علائم سونوگرافیک جهت رد سایر ضایعات توصیه میشود......لطفا بگید مشکلی دارم ؟؟؟
 
در این ماموگرافی نکته جدی نبوده ولی گاه مانند همین مورد ٰ سونوگرافی هم لازم است.
22/11/1396ساعت 13:05:26
 
 
اعظم
14/9/1396ساعت 22:20:50
سلام آقای دکتر امیدوارم حالتون خوب باشه. من سال 89 پیش شما جراحی کوچک کردن سینه داشتم. در حال حاضر اولین بچه مو باردارم. نمی دونم امکان شیر دادن به بچه را داشته باشم یا نه. آیا در این رابطه ملاحظه خاصی وجود داره که باید انجام بدم و بهش توجه کنم ؟!
 
عدم توانایی برای شیر دادن ممکن است وجود داشته باشد. کار خاصی لازم نیست. صبر کنید تا اتمام بارداری انجام شود و از شیردهی خیلی زود نا امید نشوید.
22/11/1396ساعت 13:04:25
 
 
آرزو
11/9/1396ساعت 12:16:45
با سلام-من آرزو 30 ساله هستم به تازگی نومزد کردم ولی سینه هام سایز 90 هست وخیلی رو قلبم فشار میاره آقای دکتر میخواستم بدونم میتونم عمل ماموپلاسی انجام بدم بعدها واسه شیردهی مشکلی برام پیش نمیاد ؟ ممنون
 
عدم توانایی برای شیر دادن و بی حسی نوک سینه ا از عوارض این عمل است که البته در همه ظاهر نمیشود ولی همیشه احتمال آن را پیش از عمل باید مد نظر داشت.
22/11/1396ساعت 13:02:51
 
 
لاله
8/9/1396ساعت 03:11:28
سلام آقاي دكتر من سه روز قبل عمل ليفتينگ سينه را انجام دادم ولي از فرم سينه ام بعد از عمل اصلاً راضي نيستم البته هنوز بانسمان و چسب داره ولي خيلي پهن شده و شبيه سينه مردهاي ورزشكار شده دلم ميخواست بيرون زدگي بيشتري داشته باشه و حالت پخي نداشته باشه آيا اميدي هست كه به مرور بهتر بشه و يا راهكاري وجود داره ، من ٤٦ سالمه. ممنون از شما
 
با جراح خود مشورت کنید. نتیجه نهایی اعمال زیبایی معمولا بعد از 3 ماه خواهد بود.
22/11/1396ساعت 13:01:30
 
 
زهرا
4/9/1396ساعت 00:40:42
سلام وقت تون بخیر من جراحی سینه انجام دادم ولی الان هنوز خوب نشدم باید چکار کنم الان نوک سینه ندارم دکتر گفته دو ماه دیگر به نظر شما پیشه نوک سینه بزار
 
بازسازی نوک پستان یک عمل جراحی ترمیمی است که برای انجام آن معاینه و تدوین طرح درمان لازم است.
22/11/1396ساعت 13:00:20
 
 
الهام
20/8/1396ساعت 18:56:09
سلام میخواستم بپرسم برای برداشتن پستان فرعی در ناحیه زیربغل چیکار باید کنم ؟ و ایا جزو عمل های زیبایی محسوب میشه یا درمانی؟ مچکرم
 
این عمل یک عمل زیبایی محسوب میشود و البته در بیمارستان های دولتی مشمول تعرفه های بیمه خواهد بود.
22/11/1396ساعت 12:58:50
 
 
پریسا
17/8/1396ساعت 12:38:53
سلام آقای دکتر.من یه دختر 25 ساله هستم که نوک سینه هام هردو فرورفته هست و اصلا پیدا نیست که بشه به کشیدن یا ماساژ بیرون بیاد.یعنی کاملا جای نوک سینه هام عمیقه.میخواستم بدونم عمل چقد عوارض داره و هزینه عمل چقدره.متاسفانه بخاطر این موضوو به همه ی خواستگارام بی دلیل جواب رد میدم.ممنون میشم جوابمو بدید.
 
این موضوع اساسا بیماری تلقی نمیشود و با بارداری و شیردهی درست میشود.
22/11/1396ساعت 12:58:04
 
 
نيما
13/8/1396ساعت 01:02:57
با سلام و عرض خسته نباشي بنده ٢٧ سال سن دارم ٢ هفته بيش عمل ژنيكوماستي انجام دادم(ليپوساكشن) دكتر گفته تا ٢١ روز بايد از گن استفاده كنم اما تو اكثر سايتا گفته تا ٦ هفته پيشنهاد كيشه براي بستن گن! درضم ميخوام بدونم از كي ميتونم ورزش بدنسازي رو شروع كنم و در بدو شروع ميتونم از وزنه هاي سنگين استفاده كنم يا نه ؟ با تشكر ❤️🙏
 
می توانید ورزش را شروع کنید. 4-6 هفته از گن استفاده کنید.
22/11/1396ساعت 12:57:16
 
 
علی
11/8/1396ساعت 14:02:11
سلام اقای دکتر خسته نباشید.من بیست سالمه و تقریبا از چهارده سالگی مشکل ژنیکو ماستی داشتم و نوک سینمم شل هست وحالت فرورفتگی داره که معمولا بعد از ورزش سفت میشه و حالتش تقریبا طبیعی میشه.ایا این مشکل هم یه خاطر ژنیکو ماستیه و با عمل رفع میشه یا خیر.ممون
 
بله این موضوع هم به همان دلیل است.
22/11/1396ساعت 12:56:22
 
 
امیر
4/8/1396ساعت 11:20:29
سلام خسته نباشید من از دوازده سالگی سینه هام بزرگ شد و نوکش ورم کرد الان هیفده سالمه ایا هنوز بخاطر بلوغه؟
 
بله . اگر اضافه وزن دارید بهترین توصیه کاهش وزن است.
22/11/1396ساعت 12:55:27
 
 
سارا
17/7/1396ساعت 10:47:46
سلام و عرض خسته نباشید من یک ماه پس از عمل پروتز سینه ام در حالیکه هیچ مشکلی نداشتم و روند خوب شدن جای بخیه ام عالی بود، اماچون بدنم مستعد اسکار بود دکترم برای پیشگیری گفتند امپول بزنن در جای بخیه که اسکار نشود. یک هفته بعد از تزریق یکی از بخیه هام شروع به التهاب کرد و قرمز شد و مایع داخلش جمع شد شبیه تاول شد که پس از مراجعه به دکتر مایع را با سرنگ کشیدن و گفتند چرک و عفونتی نیست و فقط واکنشه با اینحال سفالکسین 500 دادن.الان سه هفته است مدام زخمم آب میاره دکتر باسرنگ میکشه و هیچ چرک و عفونتی نداره اما خب نگرانم جای بخیه ام خراب بشه لطفا راهنماییم کنید با تشکر
 
بهترین فرد برای راهنمایی شما پزشک مسئولتان است.
24/7/1396ساعت 21:07:30
 
 
ا-عبدی
15/7/1396ساعت 10:50:17
باسلام من توده ای توی سینه راستم بود که جراحی کردم البته زود متوجه شدم وگفتن سرطانیه ودراوردم گاما اسکن وام ار ای هم انجام دادم منفی بوده وبه بجایی از بدنم سرایت نکرده بود حالا دکتر گفه که باید غدد لنفاوی زیر بغلم را بردارن که تشخیص بدند درگیر هس یا نه واین عوارض زیادی دارد ایا راهی هس که قبل از برداشتن کل غدد وجراحی بدانن که درگیر هس یا نه
 
بدون معاینه و دیدن مدارک امکان راهنمایی نیست. ضمنا لطفا سوالات در مورد بیماری ها را در قسمت مربوطه وارد کنید.
24/7/1396ساعت 21:06:10
 
12345678910...>>